BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #941704 przez aggi
dzień dobry
kawka już wypita ;)
młody buszuje od 6 w łóżeczku i się nagadać nie umie :P
a myślałam że jeszcze pośpi... naiwna ja :D

moni jak dla mnie ten smoczek jest mięciutki w porównaniu do np aventu :) szczerze powiem Ci że ja kupiłam zestaw avent bo taka super firma itd a tą TT wzięłam tak z głupoty bo 9zł kosztowała i dorzuciłam bo pomyślałam sobie że na jakąś wodę do picia czy coś. I psikus mały aventu wcale nie chce :pinch: piękny brzuś :kiss: :kiss: :kiss:

Iwi w jakim wieku masz dzieciaczki? :) wiedzą że planujecie im rodzeństwo? :) testy najlepsze z zieloną lub niebieską końcówą :)

Asiaa jak tam u Ciebie? :)

moofka wesoło jest od początku ja jestem po prostu zauroczona tym co on wyprawia :evil: :evil: :evil:

mesy hahaha Maks ma 7kg niemal :D Patryk go napewno goni :D "to samo powietrze - teoria nie do obalenia" :whistle: :whistle: :whistle: no to idźmy na spacerrrro ale dzisiaj pogoda do du. ;/ ej byłam w auchanie wczoraj jak nigdy :P I kurna same przeceny po 20 30 50% a nie wiedziałam o tym :P :woohoo: kupiłam młodemu czapę i byłam pewna że 25zł a tu eb przy kasie 12 :D mrrrrr jest świetna a w środku ma milusie futerko :woohoo:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ann pchanie stóp do buzi to ulubiona czynność kuzynki Maksa (ma 5msc) :D przekomicznie to wygląda :D

betka w imię potomka to wszystko :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: jak tam dziewczyny na rodzeństwo reagują ? :D

nattka czekamy na Twój test i nienadejście @ :)

ulka :D poematy Twoje kocham :D

zancik u mnie też szaro buro i ponuro :sick:

tu macie wczorajszego Maksiora :evil:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #941705 przez ulka1983
hej :) dzieci w szkole, pranie się pierze, teraz trochę was doczytam a potem znów coś trza porobić ;)

Natka to już podlega pod pracoholizm :P ale @ nie ma to super a może ona nie znosi nadmiaru pracy i sobie poszła :laugh:

Zancik ja się doczekałam to ty też sie doczekasz :) a nadzieja umiera ostatnia mi chociaż test wychodził ujemny to i tak czekałam aż @ przyjdzie i potwierdzi ;)

10 lata 1 miesiąc temu #941706 przez ann-sunshine
Bry

Przeczytalam. Ide przebrac kupe. Jak nic mnie nie zatrzyma to zaraz wracam

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941708 przez zancik
Ula mam nadzieję,że się doczekam :) wiem pomyślicie,że jestem walnięta,szalona i w ogóle ale zrobiłam rano testa jeju najgorzej jak ma się w domu wtedy korci jak cholera :(
Aggi Maksiu cudny :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941709 przez ulka1983
Aggi Mesy ale te wasze chłopaki żarłoczne :laugh:

Monia ładny brzusio już się pojawił :) fajna eska z ciebie to znaczy laska :laugh: a tak w ogóle to jakoś inaczej sobie ciebie wyobrażałam :silly: trochę mi mnie przypominasz bo włoski blond, okularki tylko ty jesteś w wersji dużo szczuplejszej :laugh:

Iwi moje dzieci też już spore bo Kornelia ma 11 lat a Natalia 6 a teraz trzecia dziewczynka w drodze :) miał być chłopiec ale kitka mu odpadła :laugh: testy miałam z niebieską końcówką :)

Joanna trzymamy kciuki żeby i z dzidzią i z pracą wypaliło :)

Bella jak twoje samopoczucie ?

Aggi cudny Maksik :kiss: i znów wcina :laugh: czapa super i taniocha :blink:

Zancik i co i co wyszło ???????

10 lata 1 miesiąc temu #941710 przez zancik
Ulcia wstawiam fote

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941711 przez ulka1983
Zancik jeśli nic nie pomyliłam to w poprzednim cyklu też tak było :ohmy: a nie kusi cię żeby betę zrobić w takim przypadku ? bo albo jest ciąża i może dochodzi do poronienia bo coś nie tak albo taka twoja natura B) wiesz ja bym zrobiła w tej sytuacji betę żeby mieć obraz co się dzieje

10 lata 1 miesiąc temu #941712 przez mesy
bry ;) trening z rana zaliczony ;) jeszcze tylko ebne boczki Tiffany i wsio :D
aggi ale Maks jest juz duzy ;)

Patryk jeszcze spi ....zaraz go budze na meeeee bo ilez mozna spac :P

ulka wkleila bym ale forum sie bulwersuje i nie chce zdjecia z tel przyjac :/ ze nibu za duze...a wczesniej nie bylo takich jajcow ....
na tel nie pomniejsze , a lapka to ja wlaczam tylko jak przelewy musze zrobic :P

10 lata 1 miesiąc temu #941714 przez zancik
Ulcia tez tak było w tamtym cyklu tylko,że nie była tak widoczna ta kreska musiałam się dobrze przyjrzeć żeby ją zobaczyć a tu jak się spojrzy to ją widać zwariowałam już po prostu B) może uda mi sie dotrzeć jakoś do miasta żeby zrobić betę...

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941715 przez ulka1983
Mesy chyba muszę powoli uczyć się pisać na telefonie córki bo mój to taki staroć a jak maluszek będzie to też o lapku raczej będę musiała zapomnieć :S no nic poczekam ja rachunki ci przyjdą do zapłaty :P no właśnie mój za neta powinien przyjść i listonosz nie przyniósł a potem mi odsetki będą dziady naliczać :evil:

Zancik kreseczka jest widoczna :) ale jak masz możliwość to rób betę a ja trzymam kciuki oby to było to :)
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941717 przez mesy
no mi na meila rachunki przychodza :P
ulka najwyzsza pora sie na umieć :P

zancik ja bym najwczesniej bete zrobila dwa dni przed terminem @.....a w ogole moze jakieś lewe te testy masz ?

mam jakies przeczucie ze ferr dzis rodzi :P fajna data dzisiaj jest :P nic... zobaczymy czy sie myle czy nie.....pisalam do kozy ale nie odp

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941718 przez ann-sunshine
Betka tylko poprawe u ciebie widziec chcemy. Dobrze ze ciut lepiej.

Ulcia ty juz sprzatasz przed swietami a ja nad prezentami mysle zeby nie na ostatnia chwile. Nie lada wyzwanie bo rodzice narzeczonej brata nas zaprosili.

Mesy ani sie waz pisac ze cwiczysz bo od razu mam wyrzuty sumienia ze ja nic

Dziewczyny ale fajnie ze testujecie. Bo my lubimy te emocje. Kciuki trzymam.

Zancik Ula dobrze pisze, mialabys pewnosc co i jak. Kciuki trzymam. Tez mam wrazenie ze kreska ciemniejsza.

Wlasnie tez o Ferr myslalam
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #941719 przez zancik
Mesy też tak myslałam w tamtym cyklu,że może jakieś lewe są dleatego z ciekawości zrobiłam test po @ i była tylko jedna kreska nawet cienia drugiej nie było widać,więc chyba są ok B)

10 lata 1 miesiąc temu #941720 przez mesy
ann ja mam wyrzuty ze dopiero teraz zaczelam :P
moze uda mi się nadbagaz zrzucic do wiosny.....choc kuzwa swieta za pasem :P

zancik no to w twoim wypadku katygoryczny zakaz testowania przed @ :P

10 lata 1 miesiąc temu #941721 przez ulka1983
Mesy mój mąż boi się że ktoś mu kasę zgarnie z konta :blink: ale muszę coś z tym zrobić bo wczoraj się dopatrzyłam że za prowadzenie konta zabierają nam złodzieje 16 zł na m-c :woohoo: ej a kto się dzisiaj urodził że taka fajna ta data ?

Anna prezenty tez już mi chodzą po głowie ale mam nadzieję że trafię na promocję w carrefurze 50 % i tam się obłowię jak w zeszłym roku :whistle: czyli z bratem to już poważna sprawa fiu fiu :) to musisz pokombinować :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka