BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #941791 przez ulka1983
Ada trzymamy :)

Zancik nie smutkuj na zapas ;)

Ferr już niedługo twoje godziny w dwupaku są policzone :)

Natka jak zwał tak zwał :laugh:

Chudzinka życzymy powrotu w dwupaku :) i nie zapomnij trochę słoneczka nam przywieźć ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #941795 przez zancik
Ulcia nawet już chciałam iść dziś do nas do gina żeby zapytać o co chodzi ale oczywiście dziad jeden akurat ma dziś urlop dopiero w poniedziałek będzie :( i oczywiście co głupia wariatka kupiłam apteczny test ciążowy bo tamten jest z allegro

10 lata 1 miesiąc temu #941837 przez gosia28
bry ekipa

ferr zaciskam kciuki mocno :) już się nie mogę doczekać. żeby zobaczyć młodego :silly:

Chudzinka wypoczywaj i do dzieła ;)

pozdrawiam Was wszystkie ciepło :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Podziękowania: ulka1983, gwiazdka2014

10 lata 1 miesiąc temu #941845 przez Asiaa
Moofka my będziemy mieli kuchnię z ikei więc i od nich mamy zlew, duży jednokomorowy w kolorze stalowym ;) a co wybraliście między szafki a blat? :)

Betka miło czytać takie rzeczy, że już Ci choć trochę lepiej :) oby tendencja się utrzymała :)

Ula fotek raczej nie prędko, niestety :dry: miało być trochę remontu, a wyszło generalnie :huh: mój sam wszystko robi (no poza hydrauliką i elektryką ;) ) a w między czasie musi jeszcze pracę ogarnąć ;) i dlatego tak to się ciągnie :S ale kiedyś powinniśmy się końca doczekać :laugh:
Niezłe z tą kitką :D

Aggi u mnie wszystko po staremu :D dziękuję że pytasz ;) nie testuję w tym cyklu tylko grzecznie piję inofolic, w poniedziałek mam usg, a potem czekam na wizytę 8 grudnia. Co prawda korciło mnie by umówić się do innej przychodni, że może tam wizyty byłyby szybciej, ale stwierdziłam, że spróbuję tu, a w razie czego tam pójdę później ;)
Czapeczka słodka :) i jeszcze Maksiu na zdjęciach :)
Maks to duży już chłopak :) :kiss:

Zancik dziewczyny dobrze piszą, leć na betę :) nie dołuj się, poniedziałek już tuż tuż :) a gin też by nic nie widział na usg, nawet jeśli to ciąża, bo jest za wcześnie, pewnie tylko beta by to rozstrzygnęła ;)

Ada trzymam kciuki, ale pewnie wszystko będzie ok :) i pewnie potwierdzi się synek :)

Ferr czymamy paluszki :)

Chudzinka udanego wyjazdu :kiss:

Gosiu a co u Ciebie?

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941849 przez Ada2424
Jestem już po wizycie, gin dziś powiedział, że na 90% córcia będzie :woohoo: musze teraz imie szukać bo póki co pustka w głowie. Teraz to już całkiem mam mętlik w głowie bo ostatnio mówił, że na 70% chłopak teraz, że dziewczynka, ale leżała bokiem do monitora,tyłkiem i kręgosłupem z zaciśniętymi i podkulonymi nogami i ciężko było zobaczyć, gin mówi, że może być też tak, że jest chłopak i jajka ścisnął między nogami i też będzie widać jakby dziewczynka była, także w dalszym ciągu nic nie wiem :( wróciłam niepocieszona bo myślałam, że teraz to już na 100% będzie pewne. Dobrze, że to 4d mam niedługo. Ale co najważniejsze to zdrowe, dobrze się rozwija i to mnie cieszy najbardziej :) dostałam skierowanie na morfologie, mocz i tą glukoze :sick: ale to dopiero na początku grudnia będę robić.

Ula szykuje się podobna sytuacja u mnie jak u Ciebie :lol:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #941855 przez zancik
Asiaa nie mam jak się dostać na betę,więc czekam do poniedziałku wiem,że gin by nic nie stwierdził jeszcze chciałam tylko zapytać o testy o co chodzi ;)
Ada super,że wszystko w porządku :) może się dzidziuś zawstydził i schował pysiora :lol:

10 lata 1 miesiąc temu #941856 przez Asiaa
Ada to nieźle, dzieciątko potrzyma Was jeszcze w niepewności :silly:

10 lata 1 miesiąc temu #941863 przez aggi
mesy pfffffffffff ja nosiłam L ale się zawzięłam i było XS,a potem ciąża i psikus nie mieszczę się w gacie :P no ale albo rybki albo pipki :P byle chociaż spacery coś dadzą :pinch:

gosiaaa :) buziakujemy z Maksem :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

zancik aleś nakręcona ! A to nie pomaga ani trochę

Asiaa ważne to mieć jakiś plan, nieraz plan B się przydawał także zrób tak jak mówisz, a obyś nie musiała już innej przychodni szukać :)

Ada no no ale masz wstydnisia w sobie :D
Podziękowania: gosia28

10 lata 1 miesiąc temu #941866 przez zancik
Aggi wiem,że to nie pomaga :( siknęłam jeszcze na tego aptecznego testa płytkowego bo tamten paskowy był z allegro.został mi jeden na poniedziałek bo drugi wyrzuciłam żeby mnie do poniedziałku nie korciło ;)

10 lata 1 miesiąc temu #941873 przez aggi
zancik i co na tym płytkowym?

10 lata 1 miesiąc temu #941875 przez Asiaa
Aggi czas pokarze co będzie ;)

Zancik chciałam zapytać o to samo co Aggi ;) pokaż foto. Który dzień po owu jesteś?

10 lata 1 miesiąc temu #941876 przez zancik
Aggi, Asiaa jestem 11dc po owu juz wam wrzucam foto

10 lata 1 miesiąc temu #941877 przez aggi
zancik kurka jak dla mnie ciąża.. leć na betę choćby do innego miasta bo przecież trzeba to sprawdzić ! Druga kwestia taka że skoro w tamtym cyklu była druga kreska a ciąży nie było... to może być teraz tak samo. Tylko trzeba sprawdzić dlaczego... przyrost bety jest najlepszym sposobem. Oczywiście życzę Ci fasolki, ale kurcze.. ja bym to sprawdziła !

10 lata 1 miesiąc temu #941882 przez zancik
Aggi niestety labolatorium w innym mieście jest czynne do 15 więc dupa blada :(

10 lata 1 miesiąc temu #941886 przez Asiaa
Zancik kurcze, Aggi dobrze mówi, bo skoro jesteś 11dni po owu to test może wyjść i jak z popołudniowego sika też kreska jest to brzmi obiecująco jednak teraz nic tylko beta. A może do labo w szpitalu by się udało?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka