BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #948337 przez moofka
Dobryyy :) z telifona piszę więc od razu mówię że pamiętam tylko to co na końcu było :whistle:

Dziękuję jeszcze raz za życzenia urodzinowe :kiss:

Zancik bidulo strasznie Ci współczuję tego przytulania z kibelkiem, oby nie trwało to długo....

Ann ooo matko to wcześnie zaczeliscie dzień :pinch:

Chudzinka pisz jak było! Foto jakieś będzie? Ja się domagam B)

Wczoraj położyli nam panele, jeszcze tylko listwy i mozna nosic meble :D więc Zośki impreza będzie bankowo na dole, tylko chyba z kuchnią nie zdążymy i trzeba będzie latać z góry no ale jakoś damy radę :) a ja zaczęłam robić ozdoby i się pochwalę :woohoo:
Załączniki:
Podziękowania: zancik

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #948342 przez gosia28
witam się prawie świątecznie :)

moof , aggi zdolniachy z Was ;) i kartki i ozdoby śliczne :silly:

przegapiłam urodziny moof, ferri i betki więc spóźnione, ale najlepsze życzenia :kiss:

ferr nie pamiętam czy gratulowałam Ci tutaj Kubusia, jest wspaniały i bądź co bądź kręgiel jak się patrzy :cheer:

Ula szykuj się bo chyba następna będziesz? :whistle:

mam nadzieję, że u Was wszystkich jest w porządku, a dzieciaczki rosną zdrowe, tak czasem luknę przez fb to wow uwierzyć nie mogę jak szybko rosną :woohoo:

u mnie wciąż bez zmian poza anemią o niewyjaśnionej przyczynie, gdyż posiadam dużą ilość żelaza, które nie jest przyswajane przez organizm :sick:

pozdrawiam Wszystkie najmocniej jak potrafię
buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #948355 przez Chudzinka
Goś, co to za anemie! Zdrowiej Kochana :kiss:
Podziękowania: moofka, julka, zancik, natkka

10 lata 3 miesiąc temu #948387 przez monique1983
ulka1983 - tak mocniej mi się krew puściła może z 3 lub 4 razy, ale tak to codziennie wydzielina z nosa jest podbarwiona krwią. Dzięki za życzonka :)

Ula, Aggi - imię oczywiście dalej niewybrane ale krąg się zawęża i został raczej wybór pomiędzy Polą a Ingą.

betka81 - Witamina D dlatego, że suplementacja w większości zestawów witamin dla kobiet w ciąży jest niewystarczająca i jest wysokie ryzyko urodzenia dziecka z niedoborem witaminy D. Kobiety w ciąży najczęściej stosują preparaty wielowitaminowe dla kobiet ciężarnych, w których dawka witaminy D3 wynosi najczęściej 400 IU. Dawka taka ma niewielki wpływ na budowanie optymalnych zasobów witaminy D, zarówno u matki, jak i płodu, szczególnie w okresie zimowym. Najnowsze „Wytyczne suplementacji witaminą D dla Europy Środkowej” rekomendują dla kobiet w ciąży i karmiących piersią suplementację witaminy D w dawce 1500-2000 j.m./dobę, przynajmniej od II trymestru ciąży. Ja biorę Femibion Natal 2 Plus i tam jest właśnie 400 j.m. Myślałam, że chodzi tylko o układ mięśniowo - szkieletowy, ale okazuję się, że ma wpływ na wiele różnych rzeczy, tutaj można poczytać www.vitrumd3.pl/witamina-D3-a-zdrowie/72...e-piersia-i-ciaza.,1

Meli - oszczędzaj się

Asiaa - trzymam kciuki za wizytę :)

zancik - Hana była u mnie na liście, ale mąż odrzucił to imię niestety.

Chudzinka - witaj, czekamy na fotki :)ooo i jest jakaś fotka, super widoki :)

Moof - fajne te ozdoby :)

Gosia- ale Cię tu dawno nie było, pozdrawiam cieplutko :)

Wczoraj byliśmy odebrać wózek, fotelik itp, potem jeszcze po sklepach połaziłam brakujące ciuszki pokupować i później masakra brzuch bolał, nogi bolały, umęczona strasznie, nie dla mnie już takie łażenie po sklepach. Resztę wyprawki zamawiam przez neta, na szczęście zostało jeszcze kilka rzeczy :)
Podziękowania: betka81

10 lata 3 miesiąc temu #948390 przez martyna_z
Ula, Julitka bardzo mi się popdoba :) Magda też ładnie, kolei Iga i Jaśminka takie mniej spotykane a bardzo ładne, a Patrycje wszystkie które znam są takie.... mało inteligentne i nie bardzo lubię to imię ;P

Majka polubione ;)

Ann u mnie prezent był, znaczy grzeczna byłam, choć nie dostałam rano do butów, więc mnie Mikołaj troche w niepewności potrzymał ;P

Aggi się uśmiałam z tego komina :laugh: to nie powinnaś się przestraszać chyba ;) a no to ten klej też znam, dobry jest :) wystarcza wykałaczka, ja od góry ją delikatnie nacinam, tak żeby ten paseczek przytrzymywał się przy skręcaniu, ale wiem że dziewczyny robią tak też bez nacinania

Zancik Tosia bardzo ładnie :)

Moofka świetne ozdoby, z czego to sie robi?

Gosia coś działają lekarze na tą anemię Twoją? zdrowiej jak najszybciej

Chudzinka, jakie widoooki :)

Moni bardzo ładne imiona :)

A ja dziś odwiedziłam koleżankę, która ma 6 tygodniową córcię, śliczna, urocza, nie obyło się bez pytania kiedy nasza kolej, ale jakoś wyjątkowo nawet mnie to nie zdenerwowało, zmęczona jestem tym wyczekiwaniem i nadzieja przygasła, chwilowo jestem pogodzona z tym że to jeszcze nie nasz czas i nie wiem kiedy on nadejdzie... do tego pogoda nie nastraja jakoś optymistycznie, okropnie za oknem...

10 lata 3 miesiąc temu #948396 przez mesy
Powie mi ktoras ile trwa skok rozwojowy u dziecka ? Patryk budzi mi sie od 3 dni w placzem wrecz z piskiem....poprzytulam go i dalej spi....ale tj. Masakra....ladnie noce przesypia tylko jak zasnie to po godzinie jest ryk...

10 lata 3 miesiąc temu #948401 przez moofka
Jureczku :kiss:

Chudzinka łałałiła jakie widoki :whistle: naładowałaś bateryjki? bo wygrzać to się na pewno wygrzałaś :)

Asiaa dołączam się do kciukowania :kiss:

monique zobaczysz później :P pamiętam jak swego czasu wkuwiałam Agi tym tekstem - ona narzekała a ja ciągle "zobaczysz później" :evil:

martyna to są pompony z tiulu, można kupić gotowce albo kupić tiul na rolkach i zrobić samemu :) ja dzisiaj zamówiłam tiul na kolejne pompony i jeszcze mam zamówienie od mojej sis :)

mesy w 12 tyg jest krótki ale burzliwy skok :pinch:

10 lata 3 miesiąc temu #948403 przez mesy
Moof i to by sie zgadzalo..... a kolejnego skoku kiedy moge sie spodziewac ? :P

Bidny Patryk...nie wie co sie z nim dzieje i plakoli :( az mi go zal , ale jak mowisz , ze krotki to ok... :blush:

10 lata 3 miesiąc temu #948407 przez moofka
mesy a masz listę z neta :P
Załączniki:
Podziękowania: mesy

10 lata 3 miesiąc temu #948410 przez ann-sunshine
Myslalam ze se povzytam incognito a tu chudzinka mnie zmusiła do logowania.

Zdjecie cudne. Opaleni? Z pozytywna energia? Ano zimno zimno, jeszcze tylko sniegu brak.

Gosia :-* i co z tym zelazem co sie nie przyswaja?

A jak se niechcacy kliknelam usuc ten watek z ulubionych to co to oznacza? Nigdy go chyba jako ulubiony nie zaznaczalam

Moof slicznie te tiulowe bombki wygladaja

Mejdej mejdej choroba w domu :-( znów. Tym razem od babci się zaczęło. I przeciwciala to ja mam jakies lipne bo Natalka pierwsza podlapala

10 lata 3 miesiąc temu #948418 przez Asiaa
Ula :kiss:

Meli to odpoczywaj koniecznie. Fajny brzuszek :)

Ann chyba grzeczna nie byłam bo prezentu nie było :D Zdrowia dla Was!

Zancik oby przytulanki z kibelkiem szybko się skończyły

Betka dzięki :kiss:

Chudzinka fajnie ze juz jesteś :) pochwal sie jakimś foto :) fota fajowa :)

Moofka fajne te ozdoby :) dziękuje za kciuki :kiss:

Ooooo i Gosia do nas zajrzala :) oby anemia szybko sobie poszła :kiss:

Monique dzięki :kiss:

Odpisywalam z tel wiec pewnie o czymś zapomnialam... Ale jakoś cierpliwości do tego dziś nie miałam.... :/

10 lata 3 miesiąc temu #948431 przez natkka
Cześć :) Podczytuje was dziewczyny, ale póki co jedyne co mogłabym napisać to niekończące się opowieść o pracy :]
Tak na szybko jak pamietam - Chudzinka zdjęcie super, śliczne widoki więc mam nadzieję, że naładowałaś baterię :)
Zancik - przykro mi z powodu wymiotów, ale dasz rade :) pomyśl, że to nic, będziesz miała małego szkraba :)
Moofka - świetne te kulki, niestety ja nie mam za grosz umiejętności manualnych :]

Życzę wam wszystkiego dobrego :)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #948435 przez mesy
Chudzinka zapomnialam napisac wczesniej. Zdjecie cudne az zatesknilo mi sie za cieplymi dniami :P

Moof u nas chyba po skoku haha ale jak to ma tak wygladac do nastepnego skoku to ja wymiekam , bo Patryk budzi nas na mleko , a jak ide mu zrobic to on w dobre zasypia :evil: np. 20 min temu zrobil larmo , ze bylam pewna , ze bedziw jadl meee a tu przychodzę , a on w dobre spi :evil:

Mam tyrana w domu :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu #948436 przez mesy
O zgrozooo zaa trza nadrabiac :blink:

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #948454 przez zancik
Moof świetne ozdoby zdolniacha z Ciebie ;)
Chudzinka extra foto oj ja też tak chcę ;) mam nadzieję,że wypoczełaś :)
Mesy synuś robi mamusie w balona ;)
Wczoraj na szczęscie rzyga nie było ale za to przed chwilą mnie nawiedził :( :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka