BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #946971 przez Asiaa
Moofka aaaaaaa to niezłą masz fuchę w dostępie do butów B) :laugh:
Nieźle to wygląda :) a jak skonczycie to juz całkiem będzie szał :woohoo: :)

Aggi to szybko mężowi odebrałaś nadzieje :P póki co ;)
A Mikołaj da radę rozczytac co Maksiu chce :D

Mesy hehe :D

Monique wszystkiego najlepszego :kiss:
Ostatnio teściowa mówiła, że cukrzycy (ona tez ma) mogą jeść miód gryczany i akacjowy ;) kupilismy nawet ten gryczany na wypróbowanie, samego miodu nie próbowałam, ale mężowi nie posmakował, mi w herbacie nie przeszkadzał ;)
Może Tobie któryś z nich podpasuje? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #946973 przez martyna_z
Anabelle no to jak popularnośc nie robi Ci rożnicy to faktycznie wybór należy tylko do Was :) moja babcia ma na imię Janina :)

Zancik, no też na to liczę ;) poczytałam trochę o objawach zbyt wysokiej prolaktyny i u mnie większość się zgadza, więc jak castagnus nie zadziała to po nowym roku badamy M i ja też do lekarza idę żeby powiedzieć o swoich obawach; no to już możesz być na 100% pewna że w ciąży jesteś, uwierzyłaś już? :)

Ann staramy się, staramy, tyle miejscówek się zwolni to może któraś w końcu będzie dla mnie ;) trzymam kciuki za badania

Aggi no właśnie napisane że powyżej 60kg to dwie, a poniżej to ja chyba w gimnazjum miałam ;P A kartki, proszę, nie wiem czy jeszcze coś będę robić, musze policzyć czy mi wystarczy dla wszystkich :) a Ty się swoimi pochwal :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moni wszystkiego najlepszego! :)

Moofka bardzo ładnie, w moim stylu ;) czyli nietoperę wyrzuciliście do piwnicy? to w sumie bardzo logiczne :evil:

10 lata 4 miesiąc temu #946974 przez MARI
Monique wszystkiego naj...... :)

MOFF no już ładne postępy w remoncie widać- najważniejsza ścianka i drzwi do nietopery :laugh: :laugh:

ZANCIK jak po wizycie???

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #946990 przez zancik
Moof efekty remontu są jeszcze trochę i będzie po remoncie ;)
Martyna jeszcze chyba nie do końca wierze ;) piękne kartki :)
Moni Wszystkiego Najlepszego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Więc ja juz po wizycie następną mam 30.12 usg dopiero po kolejnej wizycie :( dostałam jeszcze luteine mam ją brać do następnej wizyty na pewno a pózniej zobaczymy.Karta przebiegu ciązy założona i oczywiście skierowanie na badania :) aha i wg.ginki termin na 30 lipiec ale juz nie zmieniam suwaczka bo po usg pewnie bedzie też inny termin ;)

10 lata 4 miesiąc temu #947008 przez MARI
ZANCIK szkoda że nie miałaś USG bo tak to może byś usłyszała już serduszko dzidzi :) teraz musisz dbać o siebie i unikać ludzi zainfekowanych- pozdrawiam :)

10 lata 4 miesiąc temu #947010 przez zancik
Mari no właśnie szkoda ale pewnie dlatego nie miałam bo miałam w tamtym tyg.co byłam na IP z tym plamieniem robione usg.Teraz tyle czekać :( jakoś wytrzymam ;) będę dbała Kochana pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie :kiss:
Podziękowania: MARI

10 lata 4 miesiąc temu #947018 przez martyna_z
30 lipca... rocznica mojego ślubu ;) piękna data, choć tak jak piszesz jeszcze wiele się może zmienić :) Troche musisz poczekać, ale teraz święta to czas szybciej zleci :)
Podziękowania: zancik

10 lata 4 miesiąc temu #947026 przez monique1983
Dzięki dziewczyny jeszcze raz za życzenia :kiss:

Moof - no już efekty widać :)

Asia - to nie wiedziałam o tych miodach, ja generalnie w tym materiałach co dostałam to pisało żeby wyeliminować miód.

martyna_z - zdolna z Ciebie bestia, bardzo fajne te kartki :)

zancik - szkoda, że bez usg, no ale cóż teraz to musisz być cierpliwa ;)
Podziękowania: martyna_z, zancik

10 lata 4 miesiąc temu #947034 przez Malinkowa
Witajcie dziewczynki. Czytam Was codziennie dokładnie. Nie mogę się zebrać aby coś napisać, bo już mi ręce opadają. Testowałam testowałam no i @ przyszła. Zamówiłam kolejne testy owulkowe tylko teraz niebieskie (wcześniej miałam różowe). Jutro chcę iść na płatne badania hormonalne. I stąd moje pytanie do Was doświadczonych. Jakie hormony zbadać przy moich 45dniowych cyklach i 4miesięcznych staraniach o Juniora? Na skierowanie nie doczekam się bo wizytę na NFZ mam dopiero po nowym roku.
Pozdrawiam

10 lata 4 miesiąc temu #947056 przez ann-sunshine
Moof zamien sie na lazienki

Martyna sliczne kartki

Zancik wazne ze karta ciazy jest, luteina jest. Niech sie dzidzia porzadnie zagniezdzi gdzie trzeba a serduszko sobie po swietach obejrzysz i pewnie uslyszysz.

Monique zapomnialam ze ty cukrzycowa, tak to bym nie wypalila z tym tortem :blush:

Malinkowa zbytnio sie nie znam. Wiem tylko ze rozne hormony robi sie w rozne dni cyklu. Mam nadzieje ze ktoras lepiej zorientowana ci podpowie

Jedno wiem anemii to moje dziecko nie ma. Ma za duzo plytek krwii ale co to znaczy to nie wiem. Podejde na dniach z wynikami. A bladzinka pewnie jest po mamusi

Dobrej nocy
Podziękowania: zancik

10 lata 4 miesiąc temu #947066 przez ann-sunshine
Dzień dobry kobietki.

Jak na matke polke przystalo wczoraj ostatnia dzis pierwsza

Milego dnia

10 lata 4 miesiąc temu #947070 przez mesy
Moof no bomba :P tu sie schowa tam sie schowa w kacie choinke sie postawi i macie gdzie swieta spedzac hehhe
Laznia fajna ;)

Ejjj snilo mi sie dzisiaj , ze w ciazy bylam :S i to tylko raz pyklam sie z T i od razu ciaza :/ masakra hahahha

10 lata 4 miesiąc temu #947081 przez zancik
Dzień dobry :)
No dziś tylko - 1 :) mam nadzieję,że teraz do usg czas szybko mi zleci i wszystko będzie dobrze ;) Trzeba za swiąteczne porządki się powoli brać a lenia mam strasznego :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #947156 przez aggi
dzień dobry :blush:

muszę Wam coś pokazać...

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

I dzisiaj urodzinki Kasiowego MAKSA ! Wszystkiego naj naj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 4 miesiąc temu #947157 przez aggi
znów trzeba nadpisywać strony? :sick:
krótko trwało nasze szczęście :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka