BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #946730 przez monique1983
Aggi - a ta mniejsza tzn. ile cm? A wózek x-lander x-pulse beżowy, taki jak na zdjęciu :)

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #946758 przez Agnilla
Pola od ponad godz spi, a ja zagladam...czy ktos jeszcze odwiedza żubry? ;) www.lasy.gov.pl/informacje/kampanie_i_akcje/zubryonline
Ale ładne brzuszki macie :) Ada, na Twoim etapie pamietam bylam w szpitalu i tez taki maly mialam :) spod koszuli go nie bylo widac ;) a teraz maz mowi, ze wygladam jak ludzik Michelin, nie ma to jak wsparcie najblizszych :P

10 lata 4 miesiąc temu #946777 przez monique1983
Agni - a wiesz, że ja też akurat dzisiaj na żubry zajrzałam, przychodzą już jakieś? :)

10 lata 4 miesiąc temu #946792 przez martyna_z
Dobry wieczór :)

aggi ja w tym miesiącu testy owu włączam więc będę czekać an dwie kreseczki i mam nadzieje że uda się je wykorzystać, ale to nie zależy tylko ode mnie... Dzięki za dopowiedzenie odnośnie castagnusa :) a jak wazę 65 to mam łykać dwie? U mnie to z talentem tak różnie, w sensie ja się nigdy nie doceniam, ale mój M powiedział, że nie wyśle kartek, bo szkoda oddawać, sobie zostawi :)

Bella fiu, fiu jakie foty ;) Janków teraz dużo u nas w przedszkolu i dookoła, ładne imię tylko jak dla mnie zbyt popularne, a nad Leonem sama się zastanawiałam, moja koleżanka miała dać, ale jest Basia ;)

Asiaa super buciki, przydałyby mi się takie ;)

moof poczekaj spokojnie, ja jak zobaczyłam swoją lawendową farbę, to powiedziałam żeby już nie kończyli malować, tylko chcialam jechać po inny kolor, ale wyschła i wygląda duuuużo lepiej, bo na początku była wściekle fioletowa...

Ada no jak na 7 miesiąc to malutki brzuszek, ale to dobrze, będziesz miała mniej do gubienia :)

aa dziewczynki podrzućcie jeszcze raz linka do tesco, bo gdzieś mi zginął :blush:

10 lata 4 miesiąc temu #946800 przez moofka
Ada fajny bebolek :)

zancik mi ciąża zleciała dosyć szybko oprócz końcówki, która chyba każdej ciężarnej ciągnie się niemiłosiernie :blink:

monique to Ci się upiekło ;) my mieliśmy większą wanienkę, materac to nie pamiętam już jaki mamy a nie sprawdzę teraz bo Zośka kima :lol:

martyna poczekam poczekam z tymi farbami :) poza tym mąż obiecał że jak cuś nie będzie mi pasiło to sam przemaluje jak tylko będę chciała :blush: linka do sklepu online? www.f-f.com/pl/home
Podziękowania: martyna_z

10 lata 4 miesiąc temu #946810 przez MARI
Witam z wieczora :)

AGI skoro tyle ładnych ubranek dla dziewczynek to trzeba się brać za robienie siostrzyczki dla Maksia :laugh:

ASIAA szpile piękne sobie strzeliłaś :)

ANABELLA-ADA brzuszki macie dorodne i takie kształtne- też taki chceeeee :)

ZANCIK to jutro bardzo ważny dzień dla ciebie- trzymam mocno kciuki :)

MOOF masz rację z tą pogodą piździało jak cholera. Wrzuć jakieś zdjęcia z postępu remontu i malowania ścian :)

To chyba tyle, ciężki dzień dziś miałam- DOBREJ NOCY pa pa

10 lata 4 miesiąc temu #946820 przez Anabelle
Mofka dowaliłaś z tym pizganiem ale co racja to racja :)

Monique my mamy tummy tub, więc jedyne co mogę powiedzieć to to, że np Antek jak miał pół roku i mieliśmy wanienkę dużą u moich rodziców - awaryjną - to Antek nie chciał się w niej kąpać bo już siedział, więc pochylone, półleżące oparcie powodowało że nurkował i wolał zwykłą miednicę na pranie. Mógł się normalnie oprzeć.

Co do materacyka to ja bym brała lateksowy. Zresztą akurat zamawiam w tym tygodniu ;)
Mamy w domu piankowy oraz gryka-kokos i Antek nie chciał na nich spać. Był ryk jak tylko dotknął ich tyłkiem. Nie wiem czy to wina materaca, ale teraz kupuje lateksowy. Sama bym na tej gryce czy kokosie nie spała :P

Martyna no u nas ani na wsi, ani wśród znajomych nie ma ani Jasia ani Leosia, zresztą prawd,ę mówiąc popularność imienia nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia. Pewnie pisałam, że sama mam na imie Anna ;) Dla mnie tylko ważne, żeby na jednej ulicy nikt nie miał takiego imienia lub wśród osób z którymi się spotykamy. Ja bym chciała Leoś na pierwsze a Jan na drugie, w sumie po babci Janinie która mnie wychowywała w znacznej mierze. Tylko mąż nie jest przekonany. Swoją drogą do meża mówię Janek - choć jest Januszem (ale to mi się nie podoba) :P
Podziękowania: Suzi

10 lata 4 miesiąc temu #946830 przez zancik
Dzień dobry :)
U mnie dzień zaczał sie nie najlepiej właśnie zaliczyłam pierwszego rzyga :( :( bleeee
Martyna ja waże 64 kg i brałam dwie tabletki ;) Mam nadzieje,że zarazone testy przyniosą szczęście :)
Monique świetny wózek :)

10 lata 4 miesiąc temu #946841 przez ann-sunshine
Bry

Asiaa buty cudne. Chyba nigdy szpilek się nie dorobię

Joanna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bella jaki słodki brzuś taki jak piłeczka

Ada twój też niczego sobie.

Matko dziewczyny wy zaraz wszystkie rodzić będziecie. Testujące postarać się musicie bo my tu brzuszki lubimy

Moni U mnie wanienka też już prawie na styk. A jak tylko Natka zacznie siedzieć to przenosimy ją do dużej wanny, materac kokos-pianka-gryka

Zancik zdaj relacje po wizycie

Moof jak ściany?

10 lata 4 miesiąc temu #946845 przez mesy
Bella fajny masz brzus ;)

Moni wozek tez bomba !!

My mamy kokos - pianka...ja sie naczytalam , ze w gryce robaki sie zbieraja :P i jak dziecko gryke zasika to.kaplica :/
a waninke mamy ta wieksza ze stojakiem , ale juz kombinujemy czy nie przezucic Patryka na to siedzisko do kapieli :P caly czas na gabce go kapiemy....a ta gabka pod nim sie plaszczy :P wymieniamy co 3 tyg ja bo dluzej gabka nie wydoli :P

Moof wlacha jak tam remont ? :P

Asiaaaa szpile :D cud malina :P ja sobie moge tylko na nie popatrzec , bo z moim wzrostem to szpilki tylko moga stac kolo mnie :P

10 lata 4 miesiąc temu #946862 przez ann-sunshine
Mesy a ta gąbka to wam po coś potrzebna? Tam bakterie się zbierają więc i lepiej że tak często wymieniacie

Trzymajcie kciuki krew na morfologię pobrana. Z palca :lol: i laborantka się śmiała że silną córkę mamy bo ledwo dawała radę łapkę utrzymać

10 lata 4 miesiąc temu #946872 przez mesy
ann no Patryk na niej sobie leży i nogami chlapie w wodzie :) mu się podoba na tej gąbce ;)

10 lata 4 miesiąc temu #946876 przez Asiaa
Dziękuję za pochwały bucików :blush: :)

Ada pizze powiadasz? Ja lubię pizzę którą robi mój mąż :) chyba muszę go namówić by zrobił niedługo B)
ładny brzuszek masz :)

Moofka nie do końca załapałam o co Ci chodziło z tą konkurencją :blush: ale jeśli pytasz o firmę tych butów to Sala. Ten kolor który wybrałam jest interesujący bo to taki nude, ale z nutą różu. Jeśli dobrze mi się wydaje to mają też taki nude z beżem ;)

Monique ładny wózek :)

Martyna ja ważyłam 62 i brałam dwie, bo skoro w ulotce napisali, że powyżej 60 to dwie to i tak postanowiłam brać ;)

Zancik daj znać po wizycie :)

Ann a może Mikołaj by Ci przyniósł? :) Taka mała przyjemność dla Ciebie by była :) Kciuki zaciśnięte :)

Ula jak się miewasz?

Mesy a Twój mąż jest niższy od Ciebie?

10 lata 4 miesiąc temu #946883 przez moofka
dobry :)

melduję że malowanie chwilowo wstrzymane, dzisiaj działają z podłogami. z wieczora Wam się pochwalę jakimś foto :whistle:

zancik oby to był pierwszy i ostatni rzyg - taki chrzest ciążowy ;)

Ann trzymam kciuki, a czego morfo robicie?

ja dla dzieci siedzących polecam do kąpieli wielkie wiadro, co i Dag ma (swoją drogą dawno Jej nie było :blink: ). kupione za 2 dychy na dziale gospodarczym w oszą :woohoo:

Asiaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #946884 przez moofka
ej znowu nam się strona nie pojawia?! a było już tak pięknie :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka