BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #945960 przez Ada2424
Agni Pola przesłodka :) napatrzeć się nie można i oczu oderwać, mam nadzieje, że moja Julita też taka będzie, w końcu wskoczyłam na Twoje miejsce :P to cos musi w tym być B)

Emma gratulacje wielkie! Ale synuś długi , czekamy na fotke :)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #945970 przez ann-sunshine
Pobudka o 4:53 B) a teraz jedna bajki ogląda druga na macie a ja na ławie przed kompem przysnęłam :blink: kufa ale mi się marzy 10 godzin snu pod rząd.

Agni cudną macie córkę, róbcie drugą

Moof i tak długo bez ściany wytrzymałaś

Ja tam jeszcze do 35 teraz równam, bo jak to już będzie do 40, to już depresja w pełni

Asiaa może i dobrze że nie masz tesco bo tak to by ciągle kusiło ;)

10 lata 4 tygodni temu #945982 przez zancik
Witajcie :)
u mnie dziś słoneczko świeci ale tempka -4 :( :( ej Laski stare to będziemy jak o lasce bedziemy chodziły nie bedziemy miały zębów i same siwe włosy na głowie :laugh: :laugh: :laugh: ;)

10 lata 4 tygodni temu #946017 przez aggi
Dzień dobry :)
Widzę bardzo dobry bo kolejna dziecinka z nami ???!!! :D
Zaraz doczytam co i jak.

Moof zazdraszczam ściany z nietoperą, ja moją chyba zabiję mimo że nie mieszkamy razem.

Mam na tę postać takie nerwy że ughhhhh :blink:

Ada pewnie że zielona pościel jest OK dla dziewczynki :) ładna :) Tylko tak podpowiem że ja nakupiłam dwa komplety a tak naprawdę tylko prześcieradełko i ochraniacze się przydawają mimo że Max ma już prawie 4msc.... kocykiem go zakrywamy bo kołdra za duża i za gruba a poduchy i tak nie daje się takiemu maluchowi :)

Iwi na pęcherz urofuraginum i urosept zapobiegawczo - działa wiem po sobie :)

Agni Maks urodził się 56 a jak mierzyliśmy go to z 70 już będzie B) B) jak ja Cię rozumiem ! Też oddawałam na noc bo najpierw byłam mega zmęczona bo w nocy niemal skończyłam rodzić, potem na drugą noc też oddawałam bo wymiotował po ich badziewnym mleku :( I bez bicia przyznam się że tak obco się zrobiło jak zostałam z pustym brzuchem i dali mi dziecko... i to samo tez pieprzony laktator który zajmował większość czasu w domu :pinch: Pola z sesji cudowna ! I matka nawet się załapała w bombce :P :P :P

moofka PIERDACZYSZ że od wyprzedażowych cen ! ? Do kiedy to jest ja się pytam ?!?!?!?!?! jutro wypłata mężowa :whistle: :whistle: :whistle:

moni ta turkusowa cudowna, moje kolory :blush: :blush: :blush:

martyna przytulam :kiss: :kiss: :kiss: co do kolorów to ja w sumie też Maksa w róż bym nie ubrała :) Fiolet OK ale nie różowy :D Mój mąż ma to samo zdanie.

EMMA gratulacje kawał chłopa z JANA :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ann co do 10h snu pod rząd to ja ewentualnie się mogę zamienić na jeden dzień :P Posiedzę z dziewczynkami a ty gnaj do Maksiora , wyśpisz się :evil: :kiss: tylko nie bądź zła jak Marta nie będzie wyprawiona do żłobka na czas :D nie mam jeszcze wprawy w tych tematach heheh

u mnie -1 .. brrrrrrrr

10 lata 4 tygodni temu #946110 przez MARI
Bry..... :)
No zapowiadał się taki piękny dzień, od rana było słoneczko, ale nie na długo teraz już ponuro tak jak by się miało rozpadać. No ale co zrobić przecież to już za rogiem grudzień.
Byłam ostatnio u gina i przepisała mi duphaston. Któraś z was brała to dziewczyny? Tak wogóle to ginka mi powiedziała że mam ładny pęcherzyk owulacyjny( bo akurat był to 13dc i pięknie było go widać) więc tylko czeka na żołnierzyka :) przytulanko stosujemy a jak :laugh: :laugh:

IWI jak tam siknęłaś wczoraj na testa? :)

EMMA gratulacje :)
JULKA jak tam Wojtuś, temp przeszła?

Tyle poczytałam że nie wiem już co i komu- pozdrawiam
Podziękowania: julka

10 lata 4 tygodni temu #946111 przez martyna_z
A ja dzieci nie mam a pobudka 3.45 i koniec spania... Cycki mnie od wczoraj bolą, dziwnie ta @ się zapowiada... Jajniki kłują, miałam siknąć jeszcze dziś rano, ale poczekam jak się spóźni to zrobię test.

W pracy luz, na całe przedszkole 13 dzieci dziś była, wszystkie chorują tak. Zapalenie spojówek szaleje.

A teraz już śpiąca jestem, a mogłam spać rano.

Aggi ale na przedstawienie, za świnkę też by Ci przeszkadzało na różowo?

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #946121 przez zancik
Mari mam nadzieję,że teraz żołnierzyk dotrze i przepędzi @ ;)
Martyna no to zaciskam dalej kcuki ;)
Gratki dla EMMY :)
Podziękowania: MARI

10 lata 4 tygodni temu #946132 przez meli1990
przekazałam Emmie gratulacje od wszystkich

10 lata 4 tygodni temu #946134 przez ann-sunshine
Meli a ty co tak tylko zdawkowo o Emmie? Jak zyjesz?

Martyna podejrzana jestes B)

Mari jak jajo dorodne i dupkiem zasilone to może to będzie to! Trzymam kciuki. Są tu dziewczyny które miały z nim do czynienia

Ej a Chudzinka kiedy wraca?

Ula nie strasze, ale pierwsza do rodzenia jesteś.
Podziękowania: MARI

10 lata 4 tygodni temu #946139 przez meli1990
nie mam jakoś weny do pisania. brzuch mnie pobolewał przez dwa dni ale już lepiej. moja wyprawka prawie skończona. jeszcze tylko kosmetyki dla mnie do szpitala i zastanawiam się nad takim zestawem co myślicie allegro.pl/podgrzewacz-do-butelek-misecz...owy-i4763218245.html albo polećcie coś ciekawego a nie drogiego

10 lata 4 tygodni temu #946143 przez martyna_z
Ann no podejrzana czy nie to nie wiem czy mam jutro test robić czy dłużej czekać, już mi się tak kiedyś @ spóźniała a teraz przez ten wyjazd też może i nie wiem...

10 lata 4 tygodni temu #946152 przez meli1990
zastanawiam się nad dwoma termometrami bo są w komplecie z tym samym podgrzewaczem i nie mam pojęcia bo nigdy nie używałam. może wy doradzicie

allegro.pl/termometr-laserowy-sisi-do-uc...-zl-i4763159342.html

allegro.pl/termometr-czolo-ucho-woda-mle...0zl-i4763157439.html

10 lata 4 tygodni temu #946154 przez mesy
Julka no pytasz sie jak zyc.....na powtorkach hahaha

Dobrze , Wojtkowi minela temp ;)

My byli dzis na wazeniu i kolcek wazy 6720 ...lekarka zadowolona z postepow Patryka i przwsunela nam szczepienie na 7-ego stycznia ;) nic nie protestowala ;)

10 lata 4 tygodni temu #946171 przez Agnilla
mesy no to pjona, dzis Pole wazylam 6700 wazy, a mierzy...78cm! wezcie kuwa, no tak sie na to top model uparla, nie przegadasz gowniarzowi ;) jak Wam tu ja za sen pochwalilam, to wczoraj i dzis tak malo spala. dzis o 18:20 juz padla.
O Emma, gratulejszyn, widze ze wagowo jak Pola ale jeszcze dluzszy mlody sie urodzil :)
Ann, ja chce drugie, chce druga corcie, a maz nie chce, tylko Pole chce miec. wycisne mu z teo ptaszora chocby jednego dobrego plemnika, po pijaku, a co ;)
aggi owszem promo jest na przecenione rzeczy tez....no przeciez bylam wczoraj w tesku 3 razy ;)
Ada, serio masz miejscowe po mnie? :) uwazaj, bo klocka urodzisz jak ja ;) ale teraz jak widac Pola dba o linie ;)
Jula, jak ja Cie love, ze Ty masz tak samo przesrane jak ja mialam ;) ale to minie, zobaczysz. :kiss:
Podziękowania: julka

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #946173 przez ann-sunshine
Aggi Julka posciele wam sie jeszcze przydadzą, Marta juz dwa lata spi pod ta posciela z wyprawki i pospi jeszcze rok a potem dostani wieksza a te przejmie Natalia.

Mesy to Natalia dokladnie kilogram lzejsza jest :-D

Na termometrach sie nie bardzo znam a na podgrzewaczach to juz wcale

Agni a juz chcesz sie rozmnazac czy za jakis czas?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka