BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 tygodni temu #945750 przez aggi
julka no coo :P :blush: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

mi mama mówiła że 4,5msc i już z bratem po dolnej jedynce mieliśmy :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #945752 przez MARI
Hej kobietki :)

Witaj IWI :) to forum to nieźle wciąga no nie :laugh: a jeśli chodzi o testowanie to najlepiej tak jak Zancik pisze, siknąć z wieczora i nie pić nic przed ok 2h.
Jesteśmy na tym samym etapie :) my też staramy się o dzidzie B)

ZANCIK a jak tam samopoczucie, mdłości są?

Julka "expert od mierzenia temp" dobre :laugh: oby Wojtusiowo przeszło :kiss:

AGGI się wysypia- Maksio zasypia z wieczora jak niedzwiadek :laugh:

10 lata 4 tygodni temu #945753 przez zancik
Mari jak wstałam to dwa razy mnie zemdliło i miałam odruch wymiotny a tak ogólnie jest ok ;) tylko te cycki okropnie bolą :angry: :angry:
Julka Wojtula cudny :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 4 tygodni temu #945757 przez Ada2424
Aggi a ile masz wzrostu? Bo ja to konusek 158cm :P tez mi się wydawał duży w porównaniu do innych modeli.

Agni :kiss: oj chciałabym żeby nasza Julitka była taka jak Polcia :) cudna jest!

[/url] [/url]

10 lata 4 tygodni temu #945759 przez moofka
dobry :)

zancik a żebyś wiedziała że nigdy nie sądziłam że tak się ucieszę ze ściany :woohoo: baj baj nietopero :P

monique mi też się zdarzały jakieś pojedyncze skoki cukru :whistle: foto postępów zrobię w sobotę jak panów fachowców nie będzie, bo tak to działają od 7:30 aż do 16 a potem jest ciemno a tam oświetlenie żeby włączyć to trza kabelki stykać to ja się nie piszę na to :blink:

ferri Sofija lans będzie miała w sobotę bo uro mam (swoją drogą kuwa jaka stara już będę :pinch: ) i będą goście to będzie i foto dla cioteczek :) hormony to Ci jeszcze długo będą szalały :pinch:

a z tymi kupami to se weźcie wątek załóżcie :woohoo: "kupy dzieci z testów owu" czy cuś w ten deseń :P

julka każde dziecko zalicza czasem dzień skurwielka a mama ma ochotę wyrzucić je przez okno ;) żaden wstyd, taka zwykła bezradność :kiss: Wojtek cudny! Zośka też ma bunny love :)

aggi posmaruj dziąsła dentinoxem, jak pomoże to może rzeczywiście to zęby już idą. Zośka też tak miała po 4tym miesiącu, że wszystko wskazywało na zęby ale same zęby wyszły dopiero w 8mym.

Iwi jeszcze się nie przywitałam więc się witam :)

przyszedł nam wczoraj nowy fotelik dla Zośki do samochodu :) w łupince było już jej ciasno w tych zimowych kurtałach a teraz będzie jeździć jak królowa :woohoo:
Podziękowania: mesy, ferritka

10 lata 4 tygodni temu #945762 przez zancik
Moof baj baj nietopero :laugh: padłam :laugh: Będzie balanga w sobotę :whistle: No to czekamy na fotki :) o kurczaki Zosia za 2 tygodnie będzie miała roczek :woohoo:

10 lata 4 tygodni temu #945769 przez ulka1983
hej dziewczyny :) wpadam tylko na chwilkę bo tęskno mi za wami ale muszę żółwim tempem ogarnąć resztę wyprawki, aptekę i jeszcze te imieniny córci ale myślę że wszystko mi się uda ogarnąć do niedzieli :) gry dla przedszkolaków zamówiłam, aptekę gemini też odwiedziłam, kołyska już w domu , kombinezon też już mam także byle do przodu parę rzeczy jeszcze brakuje ale dam radę fajnie robić zakupy przy kompie tylko mąż siwieje że nie wychodzę z domu a kasa ucieka :laugh: trzymajcie się dziewczyny odezwę się jak mi tylko czas pozwoli :kiss:

ps coś tylko widziałam ze o imię się dopytywałyście ale do końca nie zdecydowane :angry: ale mamy z 5 do wyboru to jakoś damy radę ;)

10 lata 4 tygodni temu #945787 przez Asiaa
Moofka to na prawdę nieźle Wam idzie z tym remontem :)

Martyna wiadomo, że smutno jest kiedy pojawia się jedna kreska zamiast dwóch, większość z nas to przerabiała, ale nie wolno się poddawać :) Kto Cie zrozumie w tych sprawach jak nie my? :)

Ferri to pewnie hormony. Z biegiem czasu powinno być lepiej :) a zdjęcie Kuby gdzie? :silly:

Ann udzielasz bardzo cennych rad, dziewczyny na pewno to potwierdzą :)

Julka pewnie to reakcja organizmu na szczepienie, oby szybko się unormowało :) Na tym ujęciu Wojtek wygląda na kawał chłopa :)
Podziękowania: martyna_z

10 lata 4 tygodni temu #945796 przez Iwi8218
Mari no rzeczywiście wciąga, że ja jak stoję na światłach to podglądam Was :) a co do testowania zobaczymy jak wyjdzie jak wrócę do domu. Zastanawiam się czy też takie podróżowanie i przemęczenie może wpływać na wynik testu. W ogóle to najpierw próbowałam mierzyć temperaturkę przy dwójce dzieciaczków to pomogło. Ale tez widzę, że ta temperatura totalnie świruje i zupełnie nie pokrywa się z testami. Pewnie dlatego, że stosowałam długo plastry i kilka miesięcy temu odstawiłam i to wszystko jeszcze nie jest regularne, nawet nie jestem w stanie określić ile trwa mój cykl, bo to dopiero drugi po odstawieniu plastrów i każdy był inny i dość długi.
Stosowałam najpierw te testy LH z apteki i w sumie źle zrobiłam, że przerzuciłam sie na te z allegro w trakcie cyklu. W 18dc pokazał dwie kreski i mam nadzieję, że to było to na co czekaliśmy :) będę się urlopowała od połowy grudnia prawie do połowy stycznie, więc mam nadzieję, że już nie będę musiała wracać do pracy... :cheer:

Moofka witaj :)

10 lata 4 tygodni temu #945800 przez aggi
Ada ja 164 :D Więc też niska. I nic nie widziałam na drogę jadąc nim. Tzn gondola spoko, ale spacerówka kosmos jeszcze większa :D

moof pomysł z osobnym wątkiem mega hahahah :D Będzie tam hulało post za postem :evil: :evil: :evil: kupię te żele na dziąsła i spróbuję działać. Jak masuję tetrówką to jest spokój, a jak przestanę to znów krzyki :pinch: jaki fotelik kupiliście?

ulka jak się zdecydujecie na imię to tutaj impra będzie normalnie hahah :D

Iwi8218 oczywiście że na wynik testu wpływa samopoczucie, zmęczenie, choroba WSZYSTKO tak naprawdę :) tak samo jest np z mierzeniem temperatury, coś nie tak i już nie jest miarodajna.

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #945802 przez Ada2424
Aggi duży jest duży on ma po rozłożeniu 112cm a ten pierwszy co wstawiałam 104cm także różnica spora ;) ogólnie zdecydowaliśmy się na pierwszy, teraz tylko debatujemy między fotelikiem be safe a maxi cosi, mąż bardziej za be safe i chyba jego weźmiemy, w przyszłym tyg zamawiamy na necie bo różnica w cenie 379zł także dużo.

Dziewczyny myślicie, że pościel do łóżeczka z baldachimem i ochraniaczami w kolorze zielonym dobrze by wyglądała dla dziewczynki?? Konkretnie chodzi mi o taką.... co myślicie?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 4 tygodni temu #945806 przez MARI
IWI wszystko wpływa na to jaką mamy temp. ja tak mierzyłam ale była w cały świat :laugh: i dałam spokój. Ostatni cykl robiłam testy owu i niby była owulka, ale niestety nie udało nam się. W tym miesiącu to idziemy na żywioł :laugh: :laugh: przytulanko kiedy mamy ochotę. Najlepiej jak byś sobie stosowała te testy zaraz po okresie aby zaobserwować swój organizm jak działa teraz po odstawieniu antykoncepcji.
Urlop fajne uczucie :whistle: a gdzieś wyjeżdźacie?

10 lata 4 tygodni temu #945810 przez zancik
Ada myślę,że zielona pościel dla dziewczynki jak najbardziej no ta jest śliczna :)

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #945813 przez Iwi8218
Nie nie urlop w domku, żadnych wyjazdów bo mam dość podróży, musze tez wkońcu trochę pomieszkać, może na Sylwestra gdzieś pojedziemy, ale zobaczymy jak wyjdzie.
Jak bedzie urlop muszę wkońcu wyleczyć ten pęcherz, bo nie dość że boli to ciągle chce się siusiu, a to w drodze męczące bywa. Po za tym te toalety na stacjach, bleee
Kurcze tez bym już chciała wybierać łóżeczko i wózek, oby jak najszybciej :)

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #945839 przez Agnilla
czytam Was niezalogowana, a tam Jula pyta czy wyglada na duzego :P no przeciez ze sobie siusiaka jakiegos wyobrazilam :lol: a ta Wojtula jak Anioł spiący. Jula mi od samego poczatku mowili, ze Pola wyglada "dorosle" ;) a wiecie, ze ten may diabelek od urodzenia juz 15 cm urosl? maz mowi, ze mu sie ja niewygodnie trzyma, b za dluga jest i nogi jej dyndaja :)
Ada dziekuje :kiss: ja tam uwazam, ze do diewczynki kazdy kolor pasuje, choc nie ukrywam, ze sie wkurzalam jak Pola miala granatowe legginsy i granatowy wzorek na kremowym body to wszyscy pytali, czy chlopiec :P
moze ta moja milosc do Poli byla inna, bo rodzilam cc nie wiem. nie mialam jej od razu przy sobie, potem oddawalam na noce, bo z bolu nie moglam gwaltownie wstawac. moze dlatego, ze zamiast zajmowac sie Pola w kazdej wolniejszej chwili musialam brac w ruch ten kurewski laktator. nie wiem, bylo minelo. choc caly zeszly tydz Pola byla skurwielkiem, do tego stopnia, ze warczy na mnie jak jej cos nie pasi ;) a dzis budze sie w nocy, bo slysze ze pora na mleko a moje dziecko cale na miejscu glowy. wola do mnie ze mi miejsce zrobila, ze mam wskakiwac i z nia w lozeczku polezec ;)
Aggi nam tez wmawiano zeby, bo Pola poplakiwala, stekala, marudzila. ale jak po dentinoxie nie przestala stwierdzilam, ze ma pmsa ;) a co do zebow ja mialam 3 miechy jak byl pierwszy zab....maz prawie rok. ciekawe w kogo sie corka wrodzi. kiepsko dzis spala za dnia wiec teraz juz ciagnie 1:10 to dobrze, bo by marudzila
Boze mam tyle ubranek dla niej a jeszcze dzis cisnelam do tesko i jeszcze chce! ;) a po 10.12 maja byc wyprzedaze w H&M. no druga musi byc tez cora, nie ma bata ;)
na ten rok nie, ale jak sie zaczna wyprzedaze to mam zamiar nakupowac ozdob swiatecznych i za rok zrobic Polci cudowne swieta :)
moof sie odgradza, a moja nietopera juz 3 raz do nas przyjezdza ;) ale maz sie zaoferowal, ze wolne wezmie, zreszta bedzie z nami caaaale swieta, bo musowo musi urlop wybrac bo za duzo ma.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka