- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
Witaj IWI to forum to nieźle wciąga no nie a jeśli chodzi o testowanie to najlepiej tak jak Zancik pisze, siknąć z wieczora i nie pić nic przed ok 2h.
Jesteśmy na tym samym etapie my też staramy się o dzidzie
ZANCIK a jak tam samopoczucie, mdłości są?
Julka "expert od mierzenia temp" dobre oby Wojtusiowo przeszło
AGGI się wysypia- Maksio zasypia z wieczora jak niedzwiadek
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Julka Wojtula cudny
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Agni oj chciałabym żeby nasza Julitka była taka jak Polcia cudna jest!
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
zancik a żebyś wiedziała że nigdy nie sądziłam że tak się ucieszę ze ściany baj baj nietopero
monique mi też się zdarzały jakieś pojedyncze skoki cukru foto postępów zrobię w sobotę jak panów fachowców nie będzie, bo tak to działają od 7:30 aż do 16 a potem jest ciemno a tam oświetlenie żeby włączyć to trza kabelki stykać to ja się nie piszę na to
ferri Sofija lans będzie miała w sobotę bo uro mam (swoją drogą kuwa jaka stara już będę ) i będą goście to będzie i foto dla cioteczek hormony to Ci jeszcze długo będą szalały
a z tymi kupami to se weźcie wątek załóżcie "kupy dzieci z testów owu" czy cuś w ten deseń
julka każde dziecko zalicza czasem dzień skurwielka a mama ma ochotę wyrzucić je przez okno żaden wstyd, taka zwykła bezradność Wojtek cudny! Zośka też ma bunny love
aggi posmaruj dziąsła dentinoxem, jak pomoże to może rzeczywiście to zęby już idą. Zośka też tak miała po 4tym miesiącu, że wszystko wskazywało na zęby ale same zęby wyszły dopiero w 8mym.
Iwi jeszcze się nie przywitałam więc się witam
przyszedł nam wczoraj nowy fotelik dla Zośki do samochodu w łupince było już jej ciasno w tych zimowych kurtałach a teraz będzie jeździć jak królowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
ps coś tylko widziałam ze o imię się dopytywałyście ale do końca nie zdecydowane ale mamy z 5 do wyboru to jakoś damy radę
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Martyna wiadomo, że smutno jest kiedy pojawia się jedna kreska zamiast dwóch, większość z nas to przerabiała, ale nie wolno się poddawać Kto Cie zrozumie w tych sprawach jak nie my?
Ferri to pewnie hormony. Z biegiem czasu powinno być lepiej a zdjęcie Kuby gdzie?
Ann udzielasz bardzo cennych rad, dziewczyny na pewno to potwierdzą
Julka pewnie to reakcja organizmu na szczepienie, oby szybko się unormowało Na tym ujęciu Wojtek wygląda na kawał chłopa
- Iwi8218
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Stosowałam najpierw te testy LH z apteki i w sumie źle zrobiłam, że przerzuciłam sie na te z allegro w trakcie cyklu. W 18dc pokazał dwie kreski i mam nadzieję, że to było to na co czekaliśmy będę się urlopowała od połowy grudnia prawie do połowy stycznie, więc mam nadzieję, że już nie będę musiała wracać do pracy...
Moofka witaj
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
moof pomysł z osobnym wątkiem mega hahahah Będzie tam hulało post za postem kupię te żele na dziąsła i spróbuję działać. Jak masuję tetrówką to jest spokój, a jak przestanę to znów krzyki jaki fotelik kupiliście?
ulka jak się zdecydujecie na imię to tutaj impra będzie normalnie hahah
Iwi8218 oczywiście że na wynik testu wpływa samopoczucie, zmęczenie, choroba WSZYSTKO tak naprawdę tak samo jest np z mierzeniem temperatury, coś nie tak i już nie jest miarodajna.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Dziewczyny myślicie, że pościel do łóżeczka z baldachimem i ochraniaczami w kolorze zielonym dobrze by wyglądała dla dziewczynki?? Konkretnie chodzi mi o taką.... co myślicie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
Urlop fajne uczucie a gdzieś wyjeżdźacie?
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Iwi8218
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Jak bedzie urlop muszę wkońcu wyleczyć ten pęcherz, bo nie dość że boli to ciągle chce się siusiu, a to w drodze męczące bywa. Po za tym te toalety na stacjach, bleee
Kurcze tez bym już chciała wybierać łóżeczko i wózek, oby jak najszybciej
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ada dziekuje ja tam uwazam, ze do diewczynki kazdy kolor pasuje, choc nie ukrywam, ze sie wkurzalam jak Pola miala granatowe legginsy i granatowy wzorek na kremowym body to wszyscy pytali, czy chlopiec
moze ta moja milosc do Poli byla inna, bo rodzilam cc nie wiem. nie mialam jej od razu przy sobie, potem oddawalam na noce, bo z bolu nie moglam gwaltownie wstawac. moze dlatego, ze zamiast zajmowac sie Pola w kazdej wolniejszej chwili musialam brac w ruch ten kurewski laktator. nie wiem, bylo minelo. choc caly zeszly tydz Pola byla skurwielkiem, do tego stopnia, ze warczy na mnie jak jej cos nie pasi a dzis budze sie w nocy, bo slysze ze pora na mleko a moje dziecko cale na miejscu glowy. wola do mnie ze mi miejsce zrobila, ze mam wskakiwac i z nia w lozeczku polezec
Aggi nam tez wmawiano zeby, bo Pola poplakiwala, stekala, marudzila. ale jak po dentinoxie nie przestala stwierdzilam, ze ma pmsa a co do zebow ja mialam 3 miechy jak byl pierwszy zab....maz prawie rok. ciekawe w kogo sie corka wrodzi. kiepsko dzis spala za dnia wiec teraz juz ciagnie 1:10 to dobrze, bo by marudzila
Boze mam tyle ubranek dla niej a jeszcze dzis cisnelam do tesko i jeszcze chce! a po 10.12 maja byc wyprzedaze w H&M. no druga musi byc tez cora, nie ma bata
na ten rok nie, ale jak sie zaczna wyprzedaze to mam zamiar nakupowac ozdob swiatecznych i za rok zrobic Polci cudowne swieta
moof sie odgradza, a moja nietopera juz 3 raz do nas przyjezdza ale maz sie zaoferowal, ze wolne wezmie, zreszta bedzie z nami caaaale swieta, bo musowo musi urlop wybrac bo za duzo ma.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.