BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #946547 przez natkka
Ehh, dziewczyny - tyle roboty że ostatnio nie mam was jak czytać :( nadrobiłamd dzisiaj, ale nie wiem czy jestem w stanie wszystko napisąć :]
jeśli chodzi o modę na sukces (to mi utkwiło w głowie) - to produkowana jest nadal, tvp 1 tylko z niej rezygnuje więc zostaje być wiernym oryginałowi :P
pola jest piękna, zdjęcia bardzo ładne :)
zancik - super że już wszyscy wiedzą, taka radość :D
martyna - zdrowiej

u mnie też zimno i buro, miejmy nadzieję, że chociaż słońce się w końcu pojawi :)
Podziękowania: martyna_z

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #946554 przez Anabelle
wow zancik już 7 tydzień zaczyna :) czas leci :)

ja co jakiś czas was podczytuje, ale zanim doczytam, biore się do odpisywania to już mój forumowy czas dobiega końca, a przynajmniej według Antosia.

u nas też zimnica, wieje, szaro, buro, śniego brak. brrrr

my z synkiem też rośniemy - z imion na chwile obecną wstępnie Leoś lub Jaś, ale mąż powiedział, że nie jest przekonany więc postanowimy po porodzie.

10 lata 1 miesiąc temu #946560 przez Asiaa
Pinezka tak suwaczek usunęłam w poprzednim cyklu z racji zaginięcia @ z nieznanych powodów, w tym cyklu też @ przyszła inaczej niż powinna i pomyślałam, że znów go wstawię jak się unormuje ;)
Babeczki wyglądają pysznie :)

Martyna z tego co wiem to nie powinno się robić przerwy chyba że test ciążowy będzie pozytywny ;)

Moofka ja też lubię buty B) poleciałam klasycznie i coś takiego mam :D
Aggi otó mój zakup :D

Mari fajnie, że udało się plan zrealizować ;) ja widzę nawet 3 takie same posty ;)

Majka trzymaj się

Ann u mnie dziś ok.-4* ale nie ma wiatru więc spoko ;) też jak przeczytałam o Natalce to w pierwszej chwili się przestraszyłam, a tu się okazuje że robaczek coraz bardziej się przemieszcza ;)

Bella super brzuszek masz :)
Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #946574 przez Ada2424
Hej Dziewczyny :) u mnie też zimno strasznie nawet na spacer nie wychodze bo od razu przymarzam, nie lubie jesieni i zimy :pinch: oby jak najszybciej do wiosny. U nas wszystko ok, córcia sobie rośnie i coraz mocniej daje o sobie znać :cheer: dziś rano mnie obudziła tak tańcowała sobie :) wczoraj miałam kiepski dzień, mdliło mnie okropnie mam nadzieje, że dziś już będzie lepiej. Brzusio rośnie już we wszystkie bluzy się nie mieszcze, nie dopne w życiu, w domu zakładam Męża :blush: kurtka jesienna też już za mała jedynie narzucam ją na siebie no a waga u mnie idzie do przodu żółwim tempem, od ostatniej wizyty u mojego gina czyli przez 2 tyg przytyłam tylko 0,5 kg :blush: wszystko w małą chyba wchodzi ;) poza tym szykowanie wyprawki pełną parą :cheer: w tym tyg zamawiamy wózek i łóżeczko, nie moge się doczekać :cheer: no nic pralka wyprała trzeba ciuchy porozwieszać i zabierać się za obiad- dziś pizze robie :)

Zancik ja tez od 6tc miałam odruch wymiotny rano po wstaniu z łóżka i tak codziennie do prawie 5 miesiąca :( nawet do tej pory raz na jakis czas mdłości mnie dopadna i odruch wymiotny też, ale ani razu nie wymiotowałam póki co ;) choć przez ten odruch i mdłości namęczyłam się cholernie, 4kg schudłam.

Aggi oj tak w tesco jest tyle cudownych ciuszków dla Dziewczynek, że ciężko się powstrzymać :cheer: i fakt więcej rzeczy jest dziewczęcych niż chłopięcych też to zauważyłam, większy wybór. Ja się staram powstrzymywać żeby nie kupować wszystkiego typowo dla córci, ale ciężko jest już sobie kilka sukieneczek upatrzyłam na tej stronce i w tym tyg chce zamówić :) tylko nie wiem jak to jest z przesyłką pisze, że 9,90zł ale nie pisze do ilu sztuk i czym wysyłają :whistle:

Asiaa super butki, fajny kolorek :)

I więcej nie pamiętam :whistle: zabieram się za robote w domu, pozdrawiam wszystkie :kiss:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #946589 przez aggi
Bella mam to samo, poczytam i zanim odpiszę to Maks akurat przerywa drzemkę i mnie woła :evil: piękny brzuś taki nizutki i zgrabny :)

Asiaa ładne buty :)

Ada pizza mniam :woohoo:

10 lata 1 miesiąc temu #946619 przez joanna1991
WITAM :*

ann-sunshine niee ja to kujawsko-pomorskie :p a cio? :)

Anabelle ale masz brzuchol :)

Asiaa fajne buciki

U mnie też niestety mroźno :(

10 lata 1 miesiąc temu #946632 przez zancik
Anabell no czas leci :) jutro wizyta u ginki a dziś jadę do dentysty :( Brzusio masz cudny ;) Leoś i Jaś obydwa imiona są piękne :)
Asiaa buty super :)
Ada ja też nie lubie jesieni i zimy :angry: te mdłości są straszne ale ciesze się że nie wymiotuję oby tak dalej ;) To malutka dyskotekę sobie w brzuszku urządza ;)
Pizza mniam mniam :)

10 lata 1 miesiąc temu #946647 przez Ada2424
Zancik a na zapachy Cię nie odrzuca? Ja przez kuchnie przejść nie mogłam, wszystko mi śmierdziało i powodowało mdłości :( najgorzej gotowanie zupy i mięso i lodowa okropnie na mnie działały :sick: cały czas musiałam wietrzyć mieszkanie i mieć włączony odświeżacz powietrza, do łazienki prze kuchnie to z klamerka na nosie szłam i to czułam, istna MASAKRA!!!! Strasznie to męczyło :sick:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #946650 przez zancik
Ada na nie które zapachy mnie odzrucają ale nie jest tak zle ;) Ostatnio w sklepie piekły się bułki a mi tak to przeszkadzało,śmierdziało bleee a i jak robiłam mieszankę chińską to też mi śmierdziała jak nigdy ;)

10 lata 1 miesiąc temu #946656 przez moofka
dobry :)

co Wy tam gadacie że jest mroźno?!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
trzeba nazywać rzeczy po imieniu :P

monique było ciacho wczoraj? glukometr nie wybuchł? ;)

bella jakie foto B) niezły masz bebolek :) a imiona oba mi się podobają :whistle:

Asiaa fajoskie te buty, właśnie mi takich brakuje w kolekcji :whistle: która moja konkurencja takie sprzedaje?

zancik to jutro usg będzie?

u nas dzisiaj malowanie ścian :woohoo: wali farbą, kolory oczywiście z lekka inne niż na wzornikach ale z płaczem poczekam aż będą dwie warstwy i wszystko wyschnie ;)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #946663 przez zancik
Moof nazwałaś rzeczy po imieniu hahaahah :laugh: ;) kolory na pewno wyjdą piękne :kiss: Chyba jutro usg nie będzie bo ginka nie ma u siebie sprzęta tylko w szpitalu robi.Pewnie będzie kazała mi jechać do szpitala i się zapisać B)
Niestety dzis nie jade do dentysty wasnie dzwoniłam i dzis mu coś wypadło pilnego i jutro ama przyjechac wrrr :angry: :angry: Ciekawe czy jutro sie wyrobie zalezy która będe u ginki bo przyjmuje od 15 dopiero :angry:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #946687 przez Ada2424
Matko zjadłam 6 kawałków pizzy :blush: mój rekord chyba. A tu macie brzusio :) 25tc, normalnie aż ciężko uwierzyć, że za 2 tyg zaczynamy ostatni trymestr i wchodzimy niedługo w 7 miesiąc :woohoo: strasznie mi ta ciąża szybciorem leci :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #946689 przez zancik
Ada no ładniusi brzuś :) smaka mi narobiłaś na pizze ;) Mam nadzieję,że mi też ciąża szybko będzie leciała :)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #946722 przez monique1983
Moof - u mnie też piździ, aż wczoraj nie mogłam usnąć, a ciacho było, na szczęście po podwieczorku nie mierzyłam bo nie muszę codziennie, a po kolacji cukier był w normie :P

Zancik - trzymam kciuki za wizytę :)

Anebelle - jaki masz ładny brzuszek :)

Ada - urósł CI brzuszek :)

Asia - fajne butki :)

A ja wczoraj kupiłam wózek, torbę do wózka i fotelik, akurat w tym sklepie co miałam kupić zrobili jakiś rabat na weekend i zamówiłam, w sobotę jadę odebrać :) Kurczy się lista wyprawkowa, co mnie cieszy :) Dziewczyny mam dylemat odnośnie wanienki czy wziąć taką 86 cm czy 100 cm? Pewnie 100 cm na dłużej wytrzyma, nie wiem poradźcie :) I nad materacykiem myślę do łóżeczka czy wziąć lateksowy, czy lateks - kokos, macie jakieś doświadczenia z tymi materacami?
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #946723 przez aggi
ada oj tak to jest szybko leci ten czas :-) pięknie wyglądasz :whistle:

Kurcze aż mnie na wspomnienia wzięło... starania, test, brzuch... :-)

moni jaki wózek kupilas??? Ja mam wannę mniejsza i Maks już jest w niej na styk :blush: a materac mamy gryka pianka kokos

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka