- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Na razie jest w pokoju z siostrą i z nią śpi bo inaczej nie chciała a i tak biega w nocy między pokojami i łóżkami. Przybiegnie do nas, poleży 10 minit i mówi że idzie do Niki nyny i tak w kółko.
No od kąd nie ma pampersa na dzień to nie chce w ogóle zakładać ale zdarza jej się czasem jeszcze popuścić i w nocy też więc ciągle piorę pościel.
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że mam mamę, która zajmuje się dziewczynkami a ja już tylko po południu jak M przywiezie je po pracy
zancik znam to ja przez ten okres jadłam jedną bułkę z masłem dziennie bo nic innego nie wchodziło. Żołądek zwijał mi się po wszystkim. Teraz jest troszkę lepiej to jem więcej ale po każdym posiłku nadal jest mi niedobrze. Ja pawiki zaliczyłam tylko dzięki jelitówce ale powiem Ci że ulga na chwilę była i to wielka. Moja koleżanka nawet sama wywoływała bo jej lepiej było. Ja tak nie umiałam i się męczyłam....
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
brrrrrrrrrrrrr zimno !
Maks maruda
Przynajmniej noc była spokojna
Muszę poprzeglądać jego ciuchy na 74
bo mi chłop jak dąb rośnie, niektóre 68 to już takie na styk.
Jutro kończy 4 msc Czas leci..........
betka przyszłaś w końcu:) Tyle o Tobie myślałam i tyle razy wspominałam dobrze że wraca wszystko do normy :* Będzie OK zobaczysz
Asiaa na wspomnienia mnie wzięło aa co nie śmiej się tylko zarażaj Co prawda krechy zeszłoroczne ale są
martyna a czym się przykleja? Świetne te zwijane karteczki ale ja beztalencie jestem
ulka kurna niech do mnie też wpadnie umyć bo czuję niemoc w tej kwestii
Ann jak już zaczęłaś o kupach...... dzisiaj mieliśmy dziwną przypadłość: Pierwsza kupa z rana OK, a druga podejrzana BARDZO mnie też coś katar dopada zdrówka dla Was !
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Monique dobrze że z tych mniejszych.
Aggi śliczne kartki. I nie gadaj że nie masz talentu
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
monique dziewczynki powinny być drobniejsze a chłopaki niech rosną na maczo maczo
aggi możesz mi wysłać taką kartkę u nas jak zęby idą to zazwyczaj jest jedna "zdrowa" kupa w nocnik a pod wieczór druga brzydka którą nazywam "zębową"
zancik pamiętaj że wszystko "w imię potomka" - dasz radę!
Asiaa kuchnia dalej w kartonach???
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
ja też się cieszę że przeciwciał nie ma a co do męża to wyjścia nie ma bo umyć okna musi i koniec obietnica to obietnica
Betka no właśnie całkiem mi z głowy wyszło ze ty imieninki miałaś wczoraj ( ale jakie drugie święto to już nie wiem ) wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki za siusiaczka u was komuś musi się udać jak nie nam a wpadki z sikaniem będą się jeszcze długo zdarzać ale nie będzie źle da się przeżyć
Aggi nic z tego jak dwa umyje to mu się odechce na całą resztę życia ładne te karteczki zrobiłaś
Monia super że wszystko ok a pomiarami sie nie przejmuj bo wiesz że różnie im to wychodzi często leci ci krew? no to teraz nygus na całego
Moof dacie radę i imprezka będzie na nowym widziałam zdjęcia po remontowe i super wam to wyszło nie mogę się doczekać efektów końcowych
jak tam buty wypastowane ? bo moje dziewczyny już wyszykowały a Natalia nawet uszykowała bułeczkę dla Mikołaja
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
aggi śliczne kartki, też taką chcę dostać....podać Ci adres na priva?
monique jak z małą wszystko w porządku to super. A że mniejsza to może i lepiej. Mi się dobrze rodziło talie małe. Moje dziewczyny zawsze były jakieś 2 tygodnie do tyłu w stosunku do wieku ciążowego. A dlaczego masz łykać wit. D? I na zwolnieniu obowiązkowo odpoczywaj
moof powodzenia i zwinnego uwijania się
ula to jest niedużo się pytam? Latasz na obrotach jak mesersmitt!
Jak wyniki w porządku to tylko się cieszyć. Mój M też będzie na oknach wisiał wyjścia i służących nie ma hehe!
Dzięki Ulcia za życzonka. A z drugiego nie ma co się cieszyć bo ja już starsza o rok jestem no stara doooopa ze mnie i tyle! tak jakoś mam 2w1
No Iga wpadki ma ale głównie te nocne bo w dzień to ładnie woła i mogę to jej policzyć na palcach. Ale jak spała w łóżeczku mniej się budziła i nie moczyła w nocy a jak śpi w pokoju z Weroniką to co druga lub 3 noc jest łóżko do prania.
A co do chłopaka to zobaczymy pewnie za jakieś 2 miesiące....
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ann to oby ten katar szybko poszedł od Natusi
Aggi z wielką chęcią Moim zdaniem fajne kartki zrobiłaś mi najbardziej podoba się ta pierwsza
Monique jak z tych mniejszych to pewnie będzie lżej przy porodzie
Moofka niestety tak teraz wszystko stoi bo mój ma dużo pracy i znów ruszymy dopiero w okolicach połowy stycznia... a Wy dacie radę z imprezką na dole
Betka no właśnie, spóźnione, wszystkiego najlepszego
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Monique super że wszystko z małą ok, a jak z mniejszych to może i łatwiej wyjdzie to będziesz miała teraz więcej czasu i odpoczniesz
Ula za dużo nie zrobisz? ja mniej robię, aż wstyd
Betka najlepszego daj spokój kobiety sie nie starzeją, tylko nabierają doświadczenia
Czas się brać za jakieś świąteczne porządki, tylko chęci jakoś brak, wracam z pracy i śpię ale całe szczęście weekend teraz to się trochę odpocznie. Wiedziałyście że promocja w croppie na wszystko 40% jest? Tylko kupon z Facebooka trzeba pobrać.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Asiaa to z moją pamięcią nie jest najgorzej mam nadzieję że w końcu u was coś ruszy no i podobno jestem na wylocie jako pierwsza to miejscówka się szykuje
Ann moje dziewczyny trochę posmarkują ale bez tragedii zobaczymy jak to będzie w styczniu jak maleństwo się pojawi
Martyna ale ty chodzisz do pracy a ja nie a podobno jak się siedzi w domu to nic się nie robi przynajmniej niektórzy tak myślą
idę doczytać co u was się działo
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Meli to uważaj na siebie, odpoczywaj jak najwięcej :*