BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 11 miesiąc temu #956541 przez zancik
Aggi dokładnie tak jak piszesz mój tescior był ostatni ;) oj tak dziś było piękne słoneczko :)
Moniq no tak kurde ale sie zrobi miejscówek ;) :woohoo:
Mesy słodkie zdjęcie :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #956585 przez mesy
Wywołuje wszystkie mamy do tablicy !!! Hiuuuuuston mamy problem :blink:

Powiedzcie mi czy przy ząbkowaniu może być objaw taki , ze są zrumienione policzki ? Patryk ma tak od kliku dni . Lekarka wczoraj sprawdzała mu dziąsła i mowila , ze dolne ma twarde....
Generalnie powiązała czerwone policzki z witaminami, ale nie podaje mu ich i nie widzę poprawy z tymi policzkami...
Patryk wkłada piąstkę do buzi i jak sobie zoe naciśnie tj ryk ale to taki ryk , ze ewidentnie go boli...
Tu macie zdjęcie tych policzków...ss one zimne tylko różowawe...
Co polecacie na dziąsła?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 11 miesiąc temu #956592 przez natB
Asiaaa 3mam kciuki za pęknięcie pęcherzyka... uda się zobaczysz :)...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi

Mesy ooo jaaa ale Patryczek :)... ale chyba nie jest do Ciebie podobny sry :P chociaż hmmm oczka po Mamie :) cudo :)

Pinezka ojjj i ja odwlekałam moment pakowania torby :D wiedziałam, że poród mnie nie zaskoczy :P... a suma sumarum
:) więc powodzenia w pakowaniu :)

Mesy taaa u nas Wład też miał takie pulajdy... ja to doszukiwałam się alergii, ale jednak zęby... które uwaga szły prawie 3 miesiące :P... przebiły się w 7 miesiącu życia :P... co na dziąsła... hmmm palce Patryka the best :)... ja nic nie stosowałam... i przeżyliśmy... w sumie przeżywamy do teraz :)...
A widzisz, że go boli? bo raz pamiętam użyłam Camilia, ale nie wiem, czy zadziałało w sumie... dużo gryzaków pod ręką... aa i jeszcze jak widziałam, ze mocno go te zębole wkurzały to pielucha tetrowa taka mokra, i sobie ją niuniał :)
Podziękowania: mesy

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #956612 przez mesy
Nat ni boli jak sobie zle nagryzie tj ryk....pieluchę te je od kliku dni a wczesniej tylko do niej gadal.....dzis marudny ...je jak mu się podoba ...gryzak mu dalam i jak sobie nagryzł to żałowałam, ze w ogóle go dostał....plakal i plakal...nawet smoczka sobie nie pozwolił dać...ogólnie spi spokojnie ....tylko płacz jak sobie gmera tam ....
Dlatego tez pomyślałam , ze te policzki nie ss od zębów..bo jakos ciężko mi to powiązać z tymi witaminami...

Nat jak oczy to spoko ...oczy maja być mamy:P resztę może miec po tacie w końcu to chlop no ! :P

9 lata 11 miesiąc temu #956617 przez moofka
Mesy u nas Zośka zawsze ma zaczerwienione policzki przy zębach, na dziąsła u nas pomaga dentinox a jak mocniej boli i są pobudki w nocy to ibum idzie w ruch.

Przetrwalam drugi dzien w pracy, jutro mam wolne więc na pewno zajrze i wszystko doczytam :)

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #956658 przez ann-sunshine
Mesy dentinox lub cokolwiek co ma taki sklad i mozna czesciej smarpwac niz dwa razy dziennie (wiem od rodzinnego farmaceuty) i przeciwbolowe jak w nocy nie spi. Alergia by byla gdyby te poliki za kilka dni zrobily sie suche lub gdyby wyszly krostki lub zaczerwienienia w innych miejscach tez.

Ale Patryk ma grzywke :-)

Asiaa trzymam kciuki zeby te silniejsze nie byly potrzebne ani plan awaryjny :-*

9 lata 11 miesiąc temu #956665 przez MARI
Hej kobietki :) :)
Staram się was doczytać, ale tych wpisów jest tyle dziennie, że kiepsko to ogarniam ;) tym bardziej że teraz mam mniej wolnego czasu.
Pozdrawiam was bardzo serdecznie i każdą po kolei :) w weekend dosiąde do kompa i coś więcej napiszę, bo wieczorami to jestem padnięta.

A no i dziś mi się przypomniało że @ nie mam jeszcze, tak naprawdę powinnam dostać w weekend :) więc jak nadal nie dostanę to może uruchomię testa..... :silly:

Dooobranoc :)

9 lata 11 miesiąc temu #956676 przez gwiazdka2014
Hej

Mesy Śliczne zdjęcia

Pinezka juz Po 30 tv jesteś szok

Nie pamiętam ktoś ma mieć cc. A czemu?
Ja przy drugim maluchy tez będę miała cc.

www.bingosklep.com/saszetka-najmocniejsz...-bingospa-p-201.html

Jak myślicie mogę to stosować?

9 lata 11 miesiąc temu #956679 przez majka1987gnoWlkp
Hej laski nie idzie was doczytać!!! Może jutro spróbuję ;-)
Która pytała o termy w Bukowinie?? Co prawda w hotelu nie byłam ale.same termy zajebiste zwłaszcza chłodnym wieczorem.. Ogólnie ziąb a ciało płonie od nagrzania we wodzie. ;-) i te widoki i blisko do Zakopanego.... Polecam :-*

[/url [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956682 przez magmus88
Witajcie kobietki :)

Nie będę pierwsza, jak napiszę, że podczytuję już Was dłuższy czas... lecz dopiero się ujawniam hehe.
Czytałam Was od samego początku, doczytałam chyba do 200 strony i jakoś perspektywa czytania 2 tyś mnie przeraziła hehehe. Szczerze powiem, że nie jestem w ogóle na bieżąco WYBACZCIE. Jedyne co rzuciło mi się w oko to moofka ;)

Moja "historia" to po krótce.... Od tego cyklu stosuję dopiero testy.... dziś mija 20 dc, testuję od 8 dnia, od 16 biorę luteinę.... i nic. Wielkie NIC! Są delikatne kreseczki ale to nie to....

Od zawsze moje cykle były nieregularne.... potrafiłam nie miesiączkować przez pół roku. Przeważnie lekarze zrzucali to na moją wagę. Nikt praktycznie nigdy nie zrobił mi żadnych konkretnych badań.... prawda jest taka, że przez pewien okres w moim życiu ważyłam "w normie" a okresu jak nie było tak nie było.

Od kilku miesięcy biorę luteinę, miesiączki się pojawiają. Waga - ponad normę.... Od kilku miesięcy przytulamy się bez zabezpieczeń, dopiero ten miesiąć jest taki bardziej "przemyślany".... w planach mam już wizytę u gin, opowiem mu o wszystkich. Zobaczymy co zaproponuje. Ale to już w przyszłym cyklu....

O mnie to chyba tyle..... Jak będziecie coś chciały o mnie jeszcze wiedzieć to pytajcie :) Z chęcią odpowiem.

No i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie :) Czytając Was od początku - śmiałam się z Wami jak i płakałam. Bardzo przypadł mi do gustu Wasz humor :)
Podziękowania: Sandruska1995

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #956692 przez mesy
Magmus witaj !

Ann ale on ma po dwie , trzy krostki na polikach.....tylko jeśli to alergia a zęby go tez bola to kuzwa oujeje :blink:
Przestalam dawać te witaminy a poprawy nie ma....przestane dawać jeszcze herbatkę bo dostaje jabłkową z melissa...i zobaczę czy to cos dało jak nie to nie wiem gdzie szukac .....proszku nie zmieniałam u siebie od ohohoh Patryk cały czas ma te same płyny do prania....wiec nie wiem.

9 lata 11 miesiąc temu #956698 przez natB
Magmus hej hej :) jesli 88 to rocznik, przybijam piatke, bo i ja 88 :).. mam nadzieje, ze szybko zdiagnozuje Ciebie gin.. wyszukaj dobrego, bo potem bedziesz sluchaja wypocin tak, jak ja... czyli, ze z "wiekiem" nabylam pcos XD... a od innego gin wiem, ze nie moglam na to "zachorowac"... powodzenia zycze :)))

Majka ja pytalam dzieki :))...szukam czegos jeszcze na Slowacji :), ale wybor padnie najprawdopodobniej na Bukovine, 5 dni dupki wygrzejemy :), a Wlad sie wyszaleje... a jak samopoczucie cos lepiej?

Mesy kurde chcialam Tobie wyslac foto Wlada polikow, jak przyszedl u nas czas zabakopwania, ale zapomnialam XD...dzis sie poprawie... jak na moje to nie alergia... wysle potem jeszcze foto z jaka my alergia walczylismy eh :(

MARI hohoh nono miejsce po Ulce czeka puste :D... zaciskamy kciuki :)

Ktoras kurka pisala o tej herbatce... ooo takpodobno warto pic :) i ja pilam :) od 35 tygodnia jakos... ale czy pomogla hmm no porod mialam latwy wiec jak na moje pomogla :P...

Mesy noo a alergia np. u nas zaczela sie od malej plamki pod szyjka... tak sie babrala... raz byla zaogniona, raz nie.. potem przeszlo na dekolt, a pozniej na cale plecy... drapal sie do krwi... co ja wtedy przezywalam.. myslalam, ze osiwieje... zglupieje doslownie.. ryczalam czesto, bo nie umialam pomoc swojemu dziecku... po pol roku meki dostalismy leki... w sumie jesli poliki nie sa suche to ja bym sie na razie nie przejmowala..

9 lata 11 miesiąc temu #956703 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Mesy już ci odpisałam na fb, choć żadna ze mnie wyrocznia, z Nati też mam problem i też nie wiem od czego

NatB dawaj zdjęcie Władowej skóry, może i ja się czegoś dowiem

Mari uuuuu cierpliwa jesteś jak jeszcze testy cię nie skusiły, łap miejscówkę po Uli

Magmus witaj, ekipa przez te 2000 się nieco zmieniła, ale nadal jest u nas sympatycznie. Zapraszamy do częstego bywania u nas i pisania. Trzymam kciuki abyś trafiła na mądrego lekarza

Wiecie co, marzy mi się jeden dzień bez dziewczynek :blink: dają w kość ostatnio. A chwaliłam się, że Natuśka się przekręca przez prawy bok na brzuszek? Tylko wrócić nie umie i potem się drze i muszę ją ratować. A Martulka dziś ma bal w żłobku, balony, stroje karnawałowe itd.

Miłego dnia

9 lata 11 miesiąc temu #956706 przez natkka
mesy - piękne zdjęcie, Patryk jest śliczny :)
mari - trzymam ckiuki za ciąże :)
magmus - witaj

9 lata 11 miesiąc temu #956709 przez mesy
Nat no nie ma nigdzie krostek na ciele :P
No po jajkami ma ale to z nocy bo 12 godz pampers...bo jak zakładamy o 18 to on potem je i spać. I śpi tak od 2 dni prawie do 6....

Co do suchej skórki na policzkach to on miał zawsze tzn...po trądziku niemowlęcym....troche z nim walczyliśmy i zawsze ta buźkę miał suchszą...ale tez nosek...to nie jest tylko ze policzki... Nic odstawilam herbatkę i zobaczę czy cos to dalo...np wczoraj na wieczór mial większe te wypieki niż w dzień , ale nie byly cieple. A w dzień wypil 50 ml herbatki....jak mu cslkiem zejdzie to wprowadze witaminy i jak nic nie będzie to herbatkę i będę wiedziała od czego to :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka