- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
Magmus witaj ja tez rocznik 88 trzymam kciuki za prace oby tez lekarz byl dobry i pomogl
Ann slicznotka
Mari trzymam kciuki za fasolke
Ja tak na szybko pozniej doczytam dalej bylam dzis na badaniach Hiv,Hcv,morfologia,mocz zaplacilam 72 zl jutro wyniki.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
macie pomysł na zupę? Mięcho z włoszczyzną już się gotuje, tylko nie wiem co dalej
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
natB spoko mąż wczoraj wcinał czekoladę ale nie namawiał hahah smacznego pospać dał ale ciekawe czy da żyć w dzień
Pati tego ci życzę ja miałam 32 cykle to owu miałam w 18/19dniu
Ann no właśnie ciiiicho jeszcze nie wiem co jest grane ale nawet mnie nie ciągnie u mnie krupnik na obiad. bez szaleństw
zancik no ceny te badania mają niezłe no ale zdrowie jest bezcenne co nie? tak sobie to tłumaczyć trzeba
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
No, chyba że podzielicie się nią z Aggi
Ann, a co to za piękną pszczolke widziałam? :-*
Asiaa, bardzo się ciesze, ze masz tak konkretna pytania doktor, czuje ze się uda bez ivf.
Moof, dziela jesteś, dobrze że Zosia nie utrudnia powrotu do pracy, choć domyślam się, jak za nią tesknisz będąc poza domem...
A ja już mam umówione usg na piątek, chyba wtedy też pierwszy zastrzyk. Tak strasznie się cieszymy z mężem. Wymyślamy imiona i choć wiemy, że może się nie udać od razu, to jakoś bardziej wierzymy niż do tej pory...
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Pati zawsze kurczr mialam inne wydatki niz laser, ale musze popatrzec i popytac w mojej okolicy, gdzie to sie robi ...co do owu mnie zzera ciekawosc, co u mnie wyjdzie w testach XD... ogolnie zawsze niby wiedzialam, kiedy mam owu, ale czy to sie pokryje heh
zanciknooo daja po kieszeni badania :/... do gin prywatnie, badania prywatnie, dbrze, ze mozna jeszcze za darmo rodzic yhm...
Asiaaa jak mozesz to nie wychodzi i sie zaszyj pod kocem..lejery ja czekam na wknd... aaaaa ja chce do domu...
Jutro to w ogole czeka nas kolejna wizyta ulekarza z Wladem-dermatolog YHHM.. musze popytac o szczepienie... bo malego do dzis nie zaszczepilam przeciwko MMR, dziewczyny z mozgu mi wode zrobily.. doszla do tego alergia i juz sama nie wiedzialam, czy go szczepic.. bo alergia niby kontaktowa, ale nie potrafila mi powiedziec, czy moze to na kurze bialko.. nooo i dziecko do dzis nie zaszczepione ale nikt nas nie goni... hehe
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Boże jak mi się dłuzy dzis dzień w pracy! Już bym mogla wyjść a co dopiero przyszłam.
Powielam pytanie odnośnie kalendarzykow na telefon miała któraś? Dzis ściąglam i faktycznie mi pokazuje dziś owu kiedy kolejny okres co i jak fajna aplikacja
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my po spacerze 4,5km znów. Nooogi mnie bolą
teraz czekam na emka
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
trzymam kciuki za wszystkie testujące, w ciąży i czekające na dwie kreski. pozdrawiam
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
Tak jak przypuszczalam moja @ juz nadchodzi dzis mam 26 dc i wszystko sie zgadza tak jak sobie wyliczylam dzis zamowie testy owu na allegro. Tylko moglabym prosic o link na te ktore wy uzywalyscie?
MARI no prosze czas cie pochlonal ze az o @ zapomnialas hi oby to bylo malenstwo! Zycze ci z calego serca :*
Kobitki jeszcze wieczorkiem was doczytam :*
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
Dziękuję Wam bardzo bardzo za miłe słowa @ powinnam dostać 10 stycznia, ale przez to zamieszanie w pracy zupełnie zapomniałam że to już, dziś jeszcze nie mam i testa nie robiłam.Jeśli do rana @ się nie rozwinie to testuje z pierwszej siuśki ale coś dziwnie się czuje, nie wiem czy to nie na @. Tak naprawdę po utracie ciąży zupełnie inaczej odczuwam ten czas przed@ przedtem to bolał mnie kręgosłup, brzuch już dzień przed, a teraz nic- więc już głupia jestem.
JOANNA dobrze że już przeszedł ból oczu
CHUDZINKA gratuluje postępów i czekamy na fasolkę
Każdej z Was bym chciała coś napisać, ale nie ogarnę 20 stron do nadrobienia- myślę że mi wybaczycie
Witaj MAGMUS
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Ja po testowaniu... oczywiście cisza ehhe. Zrobiłam co prawda zdjęcie.... ale na zdjęciu to już totalnie nic nie widać.... więc nie wiem czy jest sens dodawać....
Na rozmowie... hm... czułam się jak na egzaminie hehe. Kobieta wypytała o wszystko. Głównie o wiedzę teoretyczną.... ma dzwonić koło piątku. Ale i tak z moich takich szybkich wyliczeń wynika, że wcale więcej nie zarobie niż w dotychczasowej pracy a miałabym jeszcze dalej....
A co mi tam! Dodam fotę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Widzę, że nic nie widzę hehehe. Dodam jeszcze jedno.... Tutaj już bardziej widać, moje bladzioki Dolny pasek jest dzisiejszy.... czyli 21 dzień. Stwierdzam : Brak owulacji.... smutek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77