BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 11 miesiąc temu #958849 przez aggi
ulka MOOF ma Zosinkę :D :D hehehehe pewnie Cię zjedzie :silly: :silly: no ale po ciąży też skleroza zostaje co nie? :evil: :blush:

meli zdrówka ! Daj znać po następnej wizycie jeśli nie wpadniesz już do tego czasu :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #958854 przez ann-sunshine
Meli no to super

Aggi Maks jest przecudny, moja mała też już by chciała na siedząco, wczoraj z leżącego w gondoli o jakieś 10 cm głowę w górę dźwignęła, a jak wyczai że mam telefon w ręku lub pilota to się za nim niemal o 360 stopni potrafi obrócić. A teraz ją do odbeknięcia trzymam a ta na wyciągniętych ramionach odpycha się od mojej klaty i przez ramie żurawia w lapka zapuszcza

Moof śmieszny suwak

Ula dobre i pół na pół, u mnie nawet tyle nie ma

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #958877 przez ilona
[quote\] ="julka"

Aklim spokojnie dawaj do nosa Nasivin, Otrivin czy co tam macie z oksymetazoliną/xylometazoliną - to jest dozwolone w ciąży do stosowania miejscowego.
Czy tylko mi sie wydaje ze te wszystkie wody morskie to guzik dają?: [/quote]

Nie wiem jak Nasivin ale Otrivin na pewno nie dla kobiet w ciazy lub podejrzewajacych ciaze www.doz.pl/leki/p1765-Otrivin

9 lata 11 miesiąc temu #958894 przez ulka1983
Aggi patrzyłam na swój post i nie kumałam o co ci chodzi :laugh: tak to jest jak na szybciocha z dzieckiem na ręku pisze :P ale przynajmniej ktoś moje posty czyta ;)

Meli trochę to dziwne że tyle czasu do porodu a łożysko stare :blink: ale jedna dziewczyna w szpitalu też tak miała :huh: u mnie znów stwierdzili że Patrycji skóra zaczęła schodzić bo za długo w brzuchu była a ja rodziłam 10 dni przed terminem :S gbs ujemny to dobrze :)

Julka kto by was nie pamiętał :laugh: Wojtek jak zwykle uchachany :laugh: ale z niego chłopisko :woohoo: dawno Petunia do nas nie zaglądała :(

Chudzina jesteśmy myślami cały czas z tobą :) zobacz jak Patrycja piąstki zaciska :kiss:

pozdrowienia dla wszystkich cioteczek :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: julka, Chudzinka

9 lata 11 miesiąc temu #958904 przez MARI
:) :) posypały się fociaczki maluszków uwielbiam je oglądać :woohoo:

PATRYCZEK- MAKSIO- WOJTUŚ są słodcy :kiss:

ULCIA a Pati jak malutki aniołek- dziewczynki chyba przeszczęśliwe z posiadania takiej kruszynki w domu. Opiekują się nią??
Podziękowania: julka, ulka1983

9 lata 11 miesiąc temu #958910 przez meli1990
Ula lekarz powiedział że łożysko się zaczyna starzeć. może źle napisałam wcześniej. będzie to obserwował. Patrysia jest śliczna. tak jak twoje starsze córeczki
Podziękowania: ulka1983

9 lata 11 miesiąc temu #958933 przez Miluniaa
Ale piękne te Wasze pociechy!
U mnie na razie zastój , skończył mi sie okres , czekam na owulacje i mam zamiar biec do lekarza na usg czy owulacja przebiega prawidlowo ... jak sie nie dostane panstwowo to ide prywatnie , bo juz w tamtym mies nie zostalam przyjeta na nfz , bo miejsc niby nie bylo ehhh szkoda gadac.
Mam nadzieje ze tym razem sie uda i bedzie dzidzia :)

9 lata 11 miesiąc temu #958935 przez moofka
Chudzinka czekamy na wieści! weź melduj bo jajo zniese :P

aggi cudny jest Maks :kiss: i niedziwne że już chce siedzieć toć nie jest już gówniarzem ;)

Ulka nie zdążyłam Cię zjechać boś się poprawiła ;) dziewczynki boskie! Pati ma czuprynę większą od Zośki :pinch:

julka śliczny uśmiech ma młody :cheer:
Podziękowania: julka, ulka1983

9 lata 11 miesiąc temu #958941 przez mesy
Meli mi die tez zaczęło szybko łożysko starzec .....

Ulka widzisz tobie , ze za długo Pati w brzuchu byla ,a mi doktorka z noworodków gadała , ze Pat wygląda jej ns wcześniaka haha
W ogóle ależ ty masz cory ...podobne do siebie jak cholera , ale ta nsjmniejsza i tak najsłodsza:)

Julka ....a Wojt jak urósł...o mamuniu :D

Dostałam @ :blink: Ani kuzwa dnia sie nie spóźni...mógł :unsure: by troche fory dać...no , ale nieeee

9 lata 11 miesiąc temu #958958 przez Chudzinka
Cześć, byłam dopiero o 20 u gina. Juz pisze : jest 6 na jednym i 3 na drugim na razie, ładnie rosną, endometrium Oki, wszystko na razie według planu, następne usg w sobotę rano. Punkcja chyba we wtorek. :-)

9 lata 11 miesiąc temu #958959 przez Agnilla
ej a to Chudzinka juz teraz, zaraz? :woohoo: bo ja nie w temacie :(

9 lata 11 miesiąc temu #958960 przez ulka1983
Chudzielcu napędzilaś mi strachu :P ale super super bardzo się cieszymy na takie info czekałam z resztą jak każda z nas :laugh: ściskamy mocno i jedziemy dalej fasolka jest już blisko :kiss:

9 lata 11 miesiąc temu #958964 przez Agnilla
ciotki, siedziec nie umiem jeszcze, ale co tam, ksiezniczce wszystko sie wybacza ;)
buziaki dla wszystkich :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 11 miesiąc temu #958980 przez Asiaa
Meli fajnie, że w porządku wszystko :)

Julka witaj na forum, rozgość się :P przecież nie zapomnieliśmy o Was :P ostatnio nawet Cie wywoływałam :) Buziaki dla Wojtka :kiss: przynajmniej masz pewność, że Twój mąż może zostać sam na sam z małym gdybyś potrzebowała jakiegoś czasu tylko dla siebie ;)

Ula super, że gbs ujemny :) a fotki urocze :) :kiss: dziewczynkom :)

Chudzinka super :) kciukuje nadal :)

Agni jak fajnie Twoja modelka wygląda :) :kiss:
Podziękowania: Chudzinka, ulka1983

9 lata 11 miesiąc temu #958981 przez moofka
Chudzinka :woohoo: oby wszystkie dalej ładnie rosły :)

julka Zośki podskoczyły w rankingach ostatnio ale taka jak moja to jest tylko jedna! :laugh: na szczęście ja w otoczeniu nie mam ani jednej Zosi :)

Asiaa jak kuchnia? :P
Podziękowania: Chudzinka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka