BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #959122 przez Asiaa
Moofka ale o co chodzi? :P

Pinezka to oby wynik był ujemny, a brzuszek bardzo ładny :)

Sandruska raczej czeka Cie kupno nowego telefonu

Zancik to czekamy na info po wizycie :) i może jakieś foto będziesz miała :whistle:

Jeszcze trochę i luty i sporo z Was się rozpakuje :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #959142 przez aklim88
Ulka, Ja używałam ręcznego laktatora tommee tipper, ale przy ręcznym marka jest nieważna. Optymalny jest wtedy takiej firmy z jakiej masz butelki. Mozna kupic też najtańszy z apteki.
Tak na prawdę jaki laktator Ci potrzebny musisz wiedzieć sama, czy będziesz odciągała tylko przy nawale i sporadycznie na przechowanie - tak jak ja - wtedy w zupełności wystarczy ręczny. Czy będziesz musiała odciągać często zeby przechowywać, bo np. ktoś inny w ciagu dnia bedzie karmił Twoim mlekiem - w takim wypadku według mnie lepszy bedzie elektryczny, marki Ci niestety nie doradzę.

Po prostu przemysł jakie masz potrzeby, bo jeśli wystarczy Ci ręczny, to po co wydawać wiecej pieniędzy.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Podziękowania: ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #959148 przez mesy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Chyba nie musze wam pisać , ze marchewka byla wszędzie ? :blink: Mial ja nawet w nosie i nad sobą :huh:

Macie jakiś sprawdzony sposób co z nim zrobić , żeby nie bylo wszystko w tej marchewce ? Bo chyba go w worek wsadzę za nim dam kolejnym razem :silly:

10 lata 2 miesiąc temu #959155 przez aggi
zancik po wizycie się melduj :)

ulka ja miałam dwa ręczny avent i elektryczny lovi prolactis ;) elektryczny idealny w każdych warunkach i polecam jak dla mnie był zbawieniem, a ręczny z początku dno jak nie wiem rzuciłam go w kąt, potem czasem używałam. Widzę że julka potwierdza moje info o Lovi :) Fakt że jest dość drogi, ale dobry :)

mesy Patryk ideał :silly: pasuje mu z marchewą :D ja obwijałam Maksa tetrówką jak jadł. gorzej było jak kichnął to wszystko było upaćkane :D
Podziękowania: ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu #959164 przez aklim88
mesy - mnie ratowało krzesełko do karmienia i duży, nieprzemakalny śliniak ze zbiorniczkiem na dole :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

10 lata 2 miesiąc temu #959165 przez Sandruska1995
Już dziś mój M kupuję :silly: Każdy się ze mnie dziś nabija :blink:
Mój M dzwoni do mnie z pracy i mówi " czemu kochanie nie piszesz mi smska " :whistle:

10 lata 2 miesiąc temu #959172 przez joanna1991
witajcie kobietki :* ja tak na szybko :)
Też nie wierzę w te żele ale tak z ciekawości zapytałam :)
ZANCIK daj znać jak po wizycie :)
monique ale masz brzuchol :)
aggi ja swojej chrześniaczce kupiłam na roczek taki rowerek co ty pisałaś i był to prezent trafiony w dziesiątkę :) Ale twoje dziecię jest cudne :*
magmus88 ja też miałam takie cykle i też bywało tak, że kilka miesięcy pod rząd nie miałam @ :/ ale w końcu się wkurzyłam, zrobiłam badania na prolaktynę i wyszło że mam hiperprolaktynemię :( poszłąm do ginekologa-endokrynologa i dostałam leki i w końcu jakoś wszystko się normuje... za jakieś 5 dni skończy mi się @ i też zacznę testować :)
meli1990 dobrze że u ciebie wsio w porządku :*
JULKA twoje dzieciątko jakie już duże :)i cudne :)
ULA ale masz piękne i wspaniałe dzieci ! :*
PINEZKA no no ale rośniesz :D pięknie :)
CHUDZINKA powodzenia kochana :*
No to lecę do pracy :* miłego dnia :*
Podziękowania: julka, ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #959195 przez Sandruska1995
Widziałyście to ? - Co ludzie nie wymyślą :blink: www.sosrodzice.pl/test-ciazowy-usb/ :silly:

10 lata 2 miesiąc temu #959225 przez ulka1983
Dziewczyny dzięki za opinie jesteście kochane :kiss: elektryczny mnie kusi ale ze będę używała jak maluda bunt robi i nie chce ssac jak piersi pełne to raczej ręczny kupię B)

Mari tak dziewczynki nadal zakochane w siostrzyczce pomagają jak tylko mogą a Natalce jeszcze się nie znudziło zapinanie i wynoszenie pampersów :laugh:

Meli dobrze cię zrozumiałam tylko trochę wcześnie jak na ten tydzień ciąży :huh: lekarz nic nie wspominał o cc lub wcześniejszym porodzie bo pewnie może to się tak skończyć ?

Moof nie było tak źle :P poprostu chwaliłam cię że masz ładnego chłopczyka ale wiesz to tak na przyszłość :laugh: Pati włosy ma za tatą a raczej od taty bo on łysieje chyba dziewczyny w genach mu zabrały wszystkie :laugh:

Mesy malutki ten twój wczesniak :laugh: widzisz 3 córy i wszystkie tatusiowe :angry:

Julka moja Patrycja jest na 40 pozycji :silly:

Agni słodka ta twoja kruszynka :kiss:

Ada już :woohoo: ale ten czas leci :S

Pinezka już widzę oczami wyobraźni Patrycję w glanach i skórze z kolorowym irokezem :laugh: :S cudny brzuszek ja przy 100 cm wygladałam jak orka ty jaka zgrabniutka jesteś :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #959235 przez ulka1983
Część 2 ;)

Sandruska ale numer odwaliłaś z tym telefonem :woohoo: z takich testów pewnie nasze córki będą korzystały :laugh:

Zancik trzymamy kciuki za wizytę :)

Monia ale waga :woohoo: chyba ta dieta cukrzycowa tak na ciebie wpływa że nie tyjesz

Mesy widziałam marchewkowego potworka ze smieszną minką :laugh: nie wiem jak ty to sobie wyobrażasz ? Chcesz przejść przez macierzyństwo i nie upaćkać się marchewką :blink: tak się nie da :P

10 lata 2 miesiąc temu #959270 przez meli1990
Mesy spytam we wtorek jakim stopniu jest łożysko bo mi nie powiedział

Ula mówił że jak coś to będę musiała iść wcześniej do szpitala ale to na bieżąco będziemy ustalać bo wizyty mam co tydzień. wolałabym żeby się naturalnie zaczęło

10 lata 2 miesiąc temu #959299 przez moofka
dobry z wieczora :) jestem i nadrabiam :)

Pinezka cudny bebolek! laska z piłeczką z Ciebie :whistle:

zancik gdzie wieści po wizycie???

meli sypnęła się już jakaś lutówka czy jeszcze czekacie na przodowniczkę pracy? ;)

Asiaa taki mały wredny żarcik od świnki moof :P

mesy buehehe toć mówiłam że fotelik najlepiej mieć pomarańczowy :woohoo: :evil: przyzwyczajaj się bo będzie gorzej jak zacznie Ci łyżeczkę wyrywać :P albo strzeli focha na żarcie i będzie odpychać :S matkoooo jak dobrze że Zośka teraz ładnie wcina :whistle:

Ulka jakby Twoja teoria brania włosów od tatusiów była prawdziwa to Zośka by miała burzę loków :P

jutro idę jeszcze do roboty a w sobotę wolneeee! w końcu....

10 lata 2 miesiąc temu #959304 przez meli1990
moofka z tych co pisza jeszcze to jeszcze nikt nie urodził. ale może bliźniaki nie długo sie urodza

10 lata 2 miesiąc temu #959311 przez Chudzinka
Asiaa, dużo w lutym się rozpakowuje bo my szturmem idziemy i trza nam miejscówki zwalniać ;-)
Jula, bardzo się ciesze, ze u mamy wykluczyli najgorsze.
Ja po mału zaczynam odczuwać leki, tez poza jajnikami. Jakoś tak źle się dziś zaczęłam czuć ogólnie, no ale weekend za rogiem, poleze, popachne...
Całusy :-*

10 lata 2 miesiąc temu #959367 przez Asia K
Ja na szybko - jak zwyke ;)

Pola cudna :)

Chudzinka - czekam z niecierpliwoscią na twoje foty brzuszka :kiss:

Ulka - ja uzywalam recznego -dawal rade

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka