- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Ciężko nie myśleć. ale cały czas mam nadzieję że z maluszką dobrze
A z Czarkiem masakra. Temp skoczyła do 39stopni, dzwoniłam na pogotowie bo tutaj przychodnie strasznie wcześnie zamykają i sama nie wiedziałam co robić. Czarek nigdy ale to naprawdę nigdy nie chorował. Jedyną temp jaką miał to była 37,6 więc to nawet nie jest temp. A teraz leżał od godziny bez zapału, temp rosła mimo podania paracetamolu, przysypiał ale budziły go drgawki.. Masakra jakaś. Oczywiście jak zadzwoniłam na pogotowie to się popłakałam prawie. Ale jest chyba lepiej, zimna kąpiel i Czarek znowu biega jak szalony mam nadzieję że temp nie wróci.
Dagnes śliczna fotka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
A z Czarkiem masakra. Temp skoczyła do 39stopni, dzwoniłam na pogotowie bo tutaj przychodnie strasznie wcześnie zamykają i sama nie wiedziałam co robić. Czarek nigdy ale to naprawdę nigdy nie chorował. Jedyną temp jaką miał to była 37,6 więc to nawet nie jest temp. A teraz leżał od godziny bez zapału, temp rosła mimo podania paracetamolu, przysypiał ale budziły go drgawki.. Masakra jakaś. Oczywiście jak zadzwoniłam na pogotowie to się popłakałam prawie. Ale jest chyba lepiej, zimna kąpiel i Czarek znowu biega jak szalony mam nadzieję że temp nie wróci.
Oj bidulinka ten Czaruś Dobrze, że mu już lepiej a powiedz wiesz dlaczego mu tak temp skoczyła? I na pogotowiu Ci powiedzieli o tej zimnej kapieli? Dobry pomysł dobrze, że mu pomogło. Dzieci jak są chore to takie wątłe jak bez życia
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Agi jeśli dobrze pamiętam to miałaś dzisiaj iść się wpychać do lekarza na wizytę, odezwij się kobieto! bo jak nie to karny jeżyk!
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Lil, ja się śmiałam ,że pójdę po to clo póki co to do jutra jeszcze luteinę łykam i czekam na @, zrobię te testy owu i zobaczę czy mam czy nie, usg na 6 czerwca dopiero mam.... i potem za dwa dni gin...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kaś zdrówka dla Czara
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
zdrowka dla Czaruli, moje blizniaki tez ostatnio goraczkowaly wysoko, ale juz jest ok
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny bez takich myśli, leczycie się i to najważniejsze że do przodu idziecie. Ja wiem że są skrajne przypadki ale nie można myśleć że nas to spotyka. To tak samo jak poronienie, zdarza się ale nie można cały czas myśleć że coś sie stanie.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Kaś zdrówka dla Czarusia
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
krosuje jak się uda Tobie ( a coś czuje ,że sie udało, bo nie z pierwszego sika to tak jakby test w ogóle nie był zrobiony )
a jeśli to Ty miałaś wziąć avatara to ja byłam po Tobie a to znaczy że ja dzisiaj na starego muszę skoczyć poza tym zalewa mnie po kolana, nawet myslałam
piekną fasolkę widzę to też dobra wróżba
mooofka , Ty to wcinaj wcinaj bo Groszek musi mieć siłę
oooo i co ja widzę większe grono nam się za klonowanie wzięło, brawo brawo 3mam kciuki kochanieńkie
- edytaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
a Ty działaj działaj! jak cieknie po nogach to nie ma na co czekać
Agi zobaczysz że za 2 cykle będziesz miała piękne jajucha i wtedy będzie Twoja kolej!
Gosia to ja czekam na test z pierwszego tłoczenia
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
ależ się za wami stęskniłam
oznajmiam, że dziś jest mój pierwszy dzień ciąży. Spokojnie, spokojnie, tzn. dostałam małpę i ruszamy ostro do boju
lecę czytać co tam naskrobałyście
Edyta, a ty o co pytasz? Czy możesz już się starać o dziecko, czy chodzi ci o testowanie testami owulacyjnymi? 1) lepiej odczekać 2) testowanie nie zaszkodzi, przynajmniej będziesz wiedziała co się w organizmie twoim dzieje. A tak w ogóle to witam tu u nas i współczuję straty.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
ale zuch dziewczyna z Ciebie, że tak szybko jesteś na nogach i chcesz działać
wiesz zazwyczaj lekarze radzą 3 cykle odczekać, właśnie po to aby wszystko sie ładnie "posklejało" .
masz dużo testów- to czad, z tym nie zwlekaj, zrób te 3 miechy z testami, nie starankami , sprawdzisz czy organizm już się uregulował i kiedy mas zowu, a po tych 3 miesiącach niech lecą wióry kochana
Ann kochana no nie ma jak wejść w nowy cykl z takim optymizmem gratki kochana i tak trzymaj a coś czuje i mi w kościach powiedziało, że zaskoczysz jak uszko w barszcz
mooofka, ee tam pitolisz, ja dzisiaj kończę pakę chipsów jak się oprysznicuje to se pifo bachne, na rozkołatane nerwy i