- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- edytaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Witam się,
Edyta, a ty o co pytasz? Czy możesz już się starać o dziecko, czy chodzi ci o testowanie testami owulacyjnymi? 1) lepiej odczekać 2) testowanie nie zaszkodzi, przynajmniej będziesz wiedziała co się w organizmie twoim dzieje. A tak w ogóle to witam tu u nas i współczuję straty.
ze staraniem lekarz mi już wcześniej zapowiedział, ze lepiej 3 miesiące czekać, jeszcze po tym wszystkim nie byłam na kontroli (miałam zabieg 2 tygodnie temu), wybieram się po niedzieli - mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i nie okaże się, że pojawiły się jakieś nowe komplikacje...(ja jak to ja, największa panikara w mieście, naczytałam się o źle przeprowadzonych zabiegach, uszkodzeniach, zrostach.....brrrr)
zastanawiałam się tylko jak to jest z tymi testami, czy np. teraz wynik nie byłby jakiś "lewy", bo coś tam jeszcze w organizmie nie wróciło do normy i też potrzebuje trochę czasu....
a zamiast czekać bezczynnie 3 miesiące (wieczność....)to już bym się czymś zajęła, żeby za dużo nie myśleć...np testowaniem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- edytaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Edytaaaaaaaaa przykro mi z powodu poronienia...
ale zuch dziewczyna z Ciebie, że tak szybko jesteś na nogach i chcesz działać
wiesz zazwyczaj lekarze radzą 3 cykle odczekać, właśnie po to aby wszystko sie ładnie "posklejało" .
masz dużo testów- to czad, z tym nie zwlekaj, zrób te 3 miechy z testami, nie starankami , sprawdzisz czy organizm już się uregulował i kiedy mas zowu, a po tych 3 miesiącach niech lecą wióry kochana
działać chcę, ale się boję jak cholera..........
zrobię tak jak mówisz -
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
no to odczekaj najbezpieczniej jeden cykl i potem stestuj - to fajna zabawa, czasami tylko wkurza, ale generalnie fajnie jest
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
nowym Paniom przypominam, ze na tym forum obowiazuje wkupne w postaci sernika
jutro sie wypindrze, moze pana na spacer wyciagne, obiadu nie ugotuje I pelen lajt bo dzis ladnie wysprzatalismy
wlasnie powiedzialam mezowi, ze moze 6-7 lipca zajde w ciaze, zajebiscie kuwa. Tak jak ostatnio bylam zdolowana tak teraz jestem wkuwiona oooo
a jeszcze ponoc ten zajebisty bromergon powoduje sometimes schizy, no I auta raczej nie powinnam prowadzic grejt
jak tam nasz chorusek? Jak nie Marta to teraz Czarula, ciocia nilla sie martwi :* :*
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Agnilla i Isska Kochane mocno mocno Was przytulam i tulę. Tylko się nie załamywać proszę! Wyluzować to i owszem. Słuchać lekarzy też i łykać co tam każą. Tylko nie tracić nadziei. Całuję mocno.
Uuuuuooooo Moniaaaaaa udało się
Dagnes śliczna foteczka rośnijcie zdrowo.
Młoda superowa tabelka trzymam kciuki za II krechy
Lil Dobrze czytam że ty też CLO dostałaś?
Moof jak ja bym chciała z tego samego powodu co ty zaliczyć prosiaka, jak piszesz.
Kasiulka witaj i powodzenia odzywaj się czasem i pisz co tam u ciebie.
Dojechałam do testu Moni, no i łzy mi pociekły jak beksie jakiejś ze wzruszenia of corse
Moofka pierwsza fota maleństwa, wzruszające
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
gosia Gosia, czekaj czekaj... czy to aby nie Ty miałaś od Studentki avatarka wziąć? ( a bo kurczaki zmieniłaś avatarek i ni cholerty nie wiem czy to Ty czy Gosia nasza staraczkowa druga -wybacz )
krosuje jak się uda Tobie ( a coś czuje ,że sie udało, bo nie z pierwszego sika to tak jakby test w ogóle nie był zrobiony )
a jeśli to Ty miałaś wziąć avatara to ja byłam po Tobie a to znaczy że ja dzisiaj na starego muszę skoczyć poza tym zalewa mnie po kolana, nawet myslałama to płodność moja się odezwałaUwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]że sie na tych lodach posikałam ze strachu
ferri to ja ja, ja miałam przejąć avatarka po studentce, no ale studentka czeka do 20 tego to ja se pomyślałam, że taka ładna myszka też musi być szczęśliwa to se ją użyłam jak się okaże ten avatarek ty płodnym to też prześlę dalej nie bój żaby
noo to nie czekaj tylko wskakuj i do boju
edyta a miałaś badany hormon bhcg po poronieniu? Bo musi spaść do 0 inaczej może Ci fałszować wyniki testów owulacyjnych.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
A co masz do daty 6-7 lipca? Każda data dobra na ciążę
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
edyta a miałaś badany hormon bhcg po poronieniu? Bo musi spaść do 0 inaczej może Ci fałszować wyniki testów owulacyjnych.
mądre słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia, wiedziałam wiedziałam... no to niech mysza przyniesie szczęście mocno mocno za Ciebie Kochana krosuje
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do diety to tez mam wylane, do @ a potem se schudne trzy kilosy oooo
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Edytka, Gosia ma rację że poziom HGC musi ci spaść. Ja po miesiącu od zabiegu miałam 19 jednostek. Na wizycie kontrolnej po 1 @ miałam na USG widoczną owulkę i lekarz powiedział że jak się zaskoczy w tym cyklu to widocznie organizm jest na to gotowy. Jednak przez 3 cykle nie udało się. Mogło tak być, że nawet jak doszło do zapłodnienia, to endometrium nie było wystarczająco zregenerowane by jajo się zagnieździło.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mam różowe - Ty chyba mi na mózg padło, że se kupiłam taki kolor
kiedyś kupiłam trampki u ouchana i mnie tak popaliły, że musiałam w laczkach popytalać
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gos albo rodze w styczniu albo w marcu, luty zaciskam zwieracze, bo tesciowa z lutego ollll nolll
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15