- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Połowę spał, połowę nie. Byliśmy w biedronce haha matka kupiła cukinię jutro będę mu gotować
No i czekoladę, bo taniej są i jak tu się odchudzać?
zancik racja pogoda cudowna, aż chce się żyć no teoretycznie powinno się spać na lewym boku, bo na prawym coś tam coś tam, a na plecach też coś tam (już dokładnie nie pamiętam) Ale ja spałam na prawym w ciąży i wszystko ok, więc nie wiem .
Chudzinka zaciskam kciuki za porządki, na spokojnie sobie to weź
nat hahah nauczysz się w końcu pisać tak żeby nie kasowało i ogarniać żeby nie wywalało spokojnie no kupowała w saturnie jakimś i tam jej obcięli
Pati na prolaktynę lekarz Ci da receptę. Ewentualnie castagnus? Myślałaś o tym?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
a ten lek castangus bez recepty?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Pati Castagnus bez recepty. Ja brałam, drogi nie jest i w każdej aptece dostaniesz. Jak nie pomoże to nie zaszkodzi. Tak ginka mi powiedziała.
Ja dalej jakaś niewyraźna jestem. Oczywiście mąż już mi się nakręcił. A do testu jeszcze sporo czasu. Najszybciej w poniedziałek za tydzień, ale teraz to już zrobię jak mi się spoźniać zacznie.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Ja po pracy byłam w castoramie po czerwone doniczki ) hehe
Później na szmateksie.... udało mi się wyłapać t-shercik i taką a'la kurtke jeansową z rękawem do łokcia... zapinana na 3 guziki Kupujecie czasami w lumpach?? Bo mi się zdarza
Zancik... co do spania na lewym boku..... mi się obiło o uszy, że chyba na prawym powinno się spać żeby odciążyć lewą stronę tzn. serce.... ale ręki sobie uciąć nie dam
idę się przygotowywać do pracy Kobiety nie wiem jak ja się do świąt przygotuję.... ciągle tylko praca i praca.... hehe
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Dziś poczułam pierwsze ruchy dziecia w brzuchu. Takie bardzo delikatne, ale nie mam watpliwości co to było.
Przeczytałam wszystkie Wasze posty, ale nie jestem w stanie wszystkim odpisać. Przeziębienie mnie rozłożyło. Ból głowy, zatok, ucha, a gardło mnie tak pali, że zwarjuje. Psikam Sterimar do nosa, płucze gardło woda z sola, pije herbatę z miodem i od czasu do czasu psikam tamtym verde, ale słabo to wszystko pomaga. Znacie cos jeszcze co moze pomoc? Zaznaczam, że mleka nie przełknę.
Dzisiejsza noc znowu nieprzespana. Ala ma straszny katar i kaszel. Także znowu szpital w domu.
Meli - całe szczescie, że już jesteście w domu
Martyna - a moze sie udało, stad takie objawy? Mocno trzymam kciuki! Mam nadzieje, że starczy Ci cierpliwości do czekania na testowanie.
Gdzie ten dzisiejszy obiecany test z dwiema kreskami? Heh
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
U nas wsio ok .... Jakoś leci młody ochrzczony więc teraz już musi być tylko grzeczny - choć on i tak grzeczny chłopak jest
Ann współczuje Martusi...ja pamiętam jak j miałam bóle wzrostowe..... Ból nie do opisania
Widzę , ze Sandra zaś sobie zakpila hehehe no nie hede tego komentowala:)
Aklim trochę zazdroszczę ci tych ruchów a brzuszku
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magmus pewnie że czasem kupuje
aklim zdrowiej!!! A test sama widzisz hehe śmiechu warte szkoda słów
mesy julka
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Mesy no to macie już diabła przegonionego to będzie jeszcze grzeczniejszy niż był
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
w czwartek idę na 20.00 do gina wypróbować nową lekarkę bo chyba zmienię swoją,pokaże jej wyniki co i jak i może ona mi coś da na prolaktynę i tak dalej może zrobi jakiś monitoring owulacji jak to wygląda wiec nowe nadzieje..
no właśnie sandra a test?
Aklim-to musiało być nie samowite uczucie! oj znów chora? jejku kurujcie się
mesy- to chrzciny były? oj to imprezka super..
magmus88- ja też czesto w lumpeksie jestem i powiem ci że nieraz można dobre rzeczy wyszukać i nie przeszkadza mi że to lumpeks a potem w pracy mnie pytają gdzie tu kupiłaś a jak mówię że ciucholant to nie wierzą
mykam przed tv mąż na siłowni to pilot mój można oglądać bez ględzenia pod nosem
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Bylam przed chwila w aptece. Dali mi jakiś syrop na gardło, ale jest tak słodki, ze drapie mnie jeszcze bardziej.
Tez zdarzało mi sie kupować ciuchy w lumpeksie.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas noc 19:30-7 bez pobudki, tylko lekkie kaszlenie w nocy ale mam wrażenie że on po prostu się śliną krztusi jak przez sen ssie smoczka. Możliwe?
Pogoda dziś znów cudna ma być więc napewno po obiedzie na spacer pójdę
Pati ale tak jest, dla dziecka tyle ślicznych markowych ciuszków można w lumpie wyszukać że szok po kilka złotych, a potem ludzie wielkie oczy 'o jacie kurtka z nike? ' haha
aklim ale podobno w drugiej ciąży o wiele szybciej czuje się ruchy. Tak słyszałam i kilka osób mi to potwierdziło aaaaa aż pozazdrościłam trochę heheheh "Nie należę do osób, które potwierdzają ciążę kilka dni po zapłodnieniu..." dobre dobre, lubię Cię
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
mesy no uważaj, bo małemu jeszcze za Księdza się zechce iść my małego chrzcilismy jak miał niecałe 2 miesiące a we wsi gadali, że to już za późno... Bzdura :/
pati no ja 22 kwietnia zapisałam się do mojej obecnej gin daje jej ostatnia szanse a potem poszuka innej jak mnie zleje... Oby Tobie zmiana wyszła na lepsze.
aggi to krztuszenie może być od smoka i śliny... U nas mały ma zawsze w koło ust pełno zachnietej śliny rano...
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aklimwow pamiętam to.uczucie.u mnie jakoś to było.w.16-17 tygodniu ale wtedy to jak położyłam rękę to było czuć ... Gratuluję )))
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa