BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu #654436 przez Kaś_O
Ann dzięki za rade tak zrobię. Inhalacji nie będę prowadzić bo wyczytałam że ani dla dziecka ani dla kobiet w ciąży.

Powiem wam szczerze że pocieszam się ze wiecznie to trwać raczej nie będzie.. więc niebawem powinno się skończyć. Z Czarkiem w ciąży nawet malusiego katarku nie miałam. Mam nadzieję że nie zaszkodzi to maluszkowi też pod tym względem że gdzieś tam słyszałam że choroby w ciąży nie wpływają korzystnie na rozwój płodu szczególnie serduszka.

Lecę chyba pod kołderkę jeszcze tylko herbatka z miodem cytryną i sokiem wiśniowym i skroję czosnek :D a niech działa zdrowo :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #654439 przez ann-sunshine
:kiss: :kiss: :kiss: kurujcie się

11 lata 7 miesiąc temu #654440 przez Agnilla
Kas kochana, ja mam tylko katar I temp I ledqwo zyje to az zal czytac, co Ty przezywasz. Trzymaj nam sie tam dzielnie :* maz pyta co mi kupic w aptece a ja mowie, ze test ale nie chcial :P jak do pt nie dostane @ kupie test I zrobie w sobote. Bo nie chce sie nakrecac, sama podejrzewam, ze jutro do poludnia dostane @, tak czuje

11 lata 7 miesiąc temu #654461 przez moofka
no Agiiiiii obraz ekstra, teraz sama bym taki chciała. a Ty zadowolona?
cieszę się, że się nie nakręcasz, mogła Ci się @ przesunąć przez te stresy z badaniami. chociaż ja i tak trzymam kciuki!

gosia za Ciebie też!

Kaś kurka ale kiszka z tym Waszym chorowaniem, zdrówka życzę a dzidzia na pewno mocno się trzyma więc się nie martw :kiss:

Ann a ja nie mam suwaczka? brzuch to na razie mam duży jak mam wieczorne wzdęcie :P a Ty się nie martw z tymi cyklami, pykaj testy i na pewno traficie! nie smutamy się bo dzielne z nas kobitki :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #654472 przez Agnilla
Kurna jak sie zapisywalam na to forum to bylam pewna, testujemy I zachodzimy, kazda po kolei, a tu takie przeszkody. Ann glowa do gory, w sumie poki sie nie uslyszy,ze sie jest bezplodnym to zawsze jest nadzieja. A wy na pewno jestescie plodni :)
co do mlotkow, to czesto sama robie, ale jak juz wiertara musi isc w ruch to chodze z batem I rozkazuje ;) daje mu tydz :P kumpel juz sie napalil I mowi, ze w pt wieszamy ;)
Bedzie @, zjadlam 2 rzadki czekolady ;) a tak a propos to u mnie stres nie wplywal nigdy na @, bardziej leki o to podejrzewam
moof jak za taka kase, to jestem mega zadowolona z obrazu :)

11 lata 7 miesiąc temu #654485 przez ann-sunshine
Moof to jak ja patrzyłam że tego suwaczka nie widziałam :unsure: :unsure: :unsure: Może w okienku gdzie odpowiadam na posta :unsure:

Agi z czekoladą mam tak samo. Jak chodzę po domu i przeszukuję szafki to już jest coś na rzeczy.

Dzięki dziewczyny za postawienie do pionu.

11 lata 7 miesiąc temu #654487 przez Dagnes
Kaś bidulko trzymaj się dzielnie i szybciutko wracaj do zdrowia. Dla mnie najlepszym lekarstwem w ciąży na przeziębienie okazał się czosnek. Jadłam dużo, aż mi potem na żołądku było ciężko. Ale czego się dla dzidzi nie robi. Przeszło tak mniej więcej po 4 dniach, więc szybko.

Agi ja już będąc w ciąży, ale jeszcze o tym nie wiedząc wzięłam 2 tabletki alermedu. Też mi się wydaje, że przy tak wczesnej ciąży nie poszkodziło, bo dzidzia jeszcze nie zagnieżdzona.
A obraz mega :) Też taki chcę.
Ja tam trzymam kciuki, żeby nie przyszła twoja @, bo właśnie ciebie jako następną wytypowałam do zafasolkowania :P A najlepiej niech wszystkie fasolkują na raz :laugh:

Julka jeszcze się nie przywitałam z Tobą. Miło, że do nas dołączyłaś i trzymam kciukasy za jak najszybsze 2 maliny na ciążowym.

Wiktoria

11 lata 7 miesiąc temu #654491 przez Agnilla
Dag kurna, jesli to by sie mialo sprawdzic to Ci I firanki I obraz wyszukam bajer ;) a czemu mnie typowalas skoro u mnie taka diagnoza?
Przede mna najgorsze niecierpliwe dni, sama po sobie czuje jaka spieta jestem niestety. Cycki mi juz opadaja, jak po @
no nic, zobaczymy :)

11 lata 7 miesiąc temu #654495 przez Dagnes
A nie wiem dlaczego Ty, może żebyś na przekór gin zrobiła :P

Wiktoria

11 lata 7 miesiąc temu #654505 przez Agnilla
A czy zostalo u Ciebie stwierdzone posiadanie jakis nadprzyrodzonych mocy? ;)

11 lata 7 miesiąc temu #654521 przez mloda
ann-sunshine napisał:

Młoda a jak u Ciebie?

u mnie sama nie wiem co :unsure:
dziś 14dc
10dc miałam drugą ledwo widoczną
11dc miałam druga była blada
12dc były obydwie równe
13dc druga blada
14dc dziś ledwo widoczna

ja nie mam jak to niektóre tu mówią "malin" ale to może zalezy też od testów bo moje ogólnie są jasne

zdjęcie z 12dc
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #654524 przez ann-sunshine
Młoda, to jeżeli ten test w 12 dc oznaczał owu, to @ powinna przyjść/nieprzyjść za 13-14 dni. Zgadza się to z długością twoich cykli?

11 lata 7 miesiąc temu #654526 przez mloda
no tak tak!!
niby cykle 24 dniowe ale ostatnio było 27
więc do wesela do 1 czerwca powinnam wiedzieć jak i co :)

11 lata 7 miesiąc temu #654562 przez MoNiaaa
ann nie zalamoj sie wierze ze szybko ci sie uda "ustrzelic" drugiego babla :)

agi i gosia no w was teraz nadzieja podejrzane na celowniku jestescie :D tylko zeby sie wyjasnilo i albo II albo @ a takie nic jest najgorsze!!!

http

]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654612 przez Agnilla
oj Monia masz rację, wolałabym już dostać @ i wiedzieć co i jak niż zyć w niepewności, bo raczej nadzieje u mnie są maluśkie na ciążę.
od wczoraj męczy mnie ta temperatura, całe 37,2 a ja ledwo chodzę, masakra jakaś.
chyba jutro wezmę wolne, a dziś jak da radę się zwolnię :/
idzie okres czuję go, nawet by mogło się zgadzać, wczoraj był 32 dc a dziś już będzie 1dzień nowego cyklu ehhhh

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka