- Otrzymane podziękowania: 132
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
kochana, ja mialam prl jakos 900 ponad a norma byla do 600, nie pamietam moich jednostek a po obciazeniu wzrosla mi 8,5 raza dokladnie
a najlepsze jaja, ze nie mam jajek, ale okresu tez narazie nie :d
po 17 mam liczyc juz nast dc?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
ja też kiedyś miałam plan urodzić przed 30tką, ale jakoś mi się zeszło i urodzę niecały miesiąc po. prawie mi się udało
julka jak się bardzo denerwujesz to niech ktoś z Tobą idzie i czeka na Ciebie przed gabinetem weź wszystkie wyniki badań jakie robiłaś i wal prosto z mostu o wszystkich problemach.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Ja mam 35 dc cisza na froncie.
Julka ja miałam prolaktynę 35 przy normie do 25 i też mi gin obniżał choć wiem, że nie wszyscy tak zalecają.
Noo kochana chwila moment z nami a potem nie ma leniuchowania, ciąża musi być. Narazie tylko coś kolejka się zblokowała, pasuje, żeby która w końcu pokazała jak się dzieci robi
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
piecz sernik i wrzucaj, bo Agnilla szczególny łasuch na słodkie -dlatego się tak domaga
Oj jak mne brzuch dzisiaj bolał, no masakra-ale na szczęście mam cudowny środek na bóle na receptę-jak ręką odjął
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
stan podgoraczkowy, nos zawalony I waham sie czy cokolwiek moge wziac, trawy pyla skubane
boje sie, ze jak wysle meza po test zeby rano zrobic to dostane @. A tak poza tym to mnie ona wkuwila, bo jak przylezie to spozniona jak nigdy nigdy, bezczelna
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
choć owulka była więc nic wykluczone
Agi trzymam kciuki, może @ się nie pojawi
coś jeszcze chciałam skomentować ale zapomniałam...
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny, co ja mam teraz zrobic. bo przyjmijmy, ze jestem w ciazy...ale ja musze, musze wziac lek na alergie, bo nie wytrzymam
maaaam: Lek Alerzina może być stosowany w ciąży jedynie w przypadku zdecydowanej konieczności. Cetyryzyna przenika do mleka matki, dlatego nie należy stosować leku Alerzina w okresie karmienia piersią.
ide wziac, i paracetamol i do lozka
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Agi a kto go powiesi na ścianie? Ty czy wąż? Bo u mnie to ja jestem pierwsza do łapania za młotek, wałek i inny sprzęt ciężki.
Agi i Gosia przyjdą czy nie przyjdą małpiszony wredne?
Julka, spisz na kartkę o czym chcesz z ginem rozmawiać, wywal mu wszystkie badania przed nos i nie wstydź się tej kartki z pytaniami z torebki wyjąć. W końcu walka o dzidziola to ważna walka i tchórzyć tu nie można! Amen
Młoda a jak u Ciebie?
Moff a suwaczek ciążowy gdzie? Się domagam, bo inaczej się gubię jaki duży brzuch już powinnaś mieć.
Isska jupii czyli nowy cykl nowa szansa. Daj popalić tej francy jednej małpie.
A ja jakieś takie złe przeczucia mam. Tabsy swoją drogą rozregulowują cykle, ale ciąża i poród chyba tak samo. Mam teraz hulaj dusza, raz tyle dc, raz tyle. Raz ładnie II krechy na testach owu widać, raz czy dwa chyba ich nie było wcale. Boję się, że tym razem starania zajmą dużo więcej czasu niż za pierwszym razem. Smutno mi z tego powodu.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny może się orientujecie czy można robić inhalację z olejkiem miętowym w ciąży? Powiem wam że boje się trochę o maluszka. Bo te wypluwanie płuc i wnętrzności napewno mu nie służą eh mam nadzieję że niebawem to wszystko minie. Gdybym była w PL już dawno bym u swojej gin siedziała. Chyba jakby się coś działo to bym krwawiła albo by mnie coś bolało co? kurde no
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Niestety teraz to podobno wszystko bezpieczne a później takie kwiatki się okazują.
Aga normalnie zaciskam za Ciebie wszystkie kciukasy ale tak jak Isska napisała nie chciałabym żebyś się znowu rozczarowała w wiem że to nie łatwe kiedy franca się nie pojawia i dochodzi nadzieja do głosu rozsądki.
Uh na chwilkę Czarula mi wstał i już zapomniałam co miałam naskrobać.
Czarek ma straszny katar przez co się krztusi w czasie snu i sama nie wiem jak już mu pomóc 2 noc bezsenna a ciężko zdrowieć jak nawet wyspać się nie można. Staram się dbać o jedno i 2 maleństwo :*
Agnilla kochana nawet nie wiem jak Ci pomóc bo nie wiem jak leki na alergię wpływają na ciążę ale musi to być jakoś rozwiązane bo napewno są osoby które np nie mogą się bez tego obejść. Zamierzasz zrobić jakoś testa czy coś?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Czarkowi postaw pokrojony czosnek koło łóżeczka ponoć pomaga w oddychaniu w nocy