- Otrzymane podziękowania: 132
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
Skoro bez żadnych suplementów zaszłam w 2 cyklu starań, może teraz tez szybko się powiedzie, byleby skonczyło się lepiej.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
NatB - co do niani... sama byłam nianią przez jakiś czas. Mała przecudowna, mam z nią kontakt do dziś. Nawet dzisiaj do mnie dzwoniła, żeby się umówić hehe. Powiem tak.... jak to było u mnie byłam mega zestresowana.... bo miałam tą świadomość, że wpływam na wychowanie nie mojego dziecka..... Poza tym na każdym kroku się o nią bałam.... Wiadomo - dzieci miały, małą i będą mieć różne siniaki czy zadrapania..... Ale ja za wszelką cenę tego unikałam.... bo moje myślenie było takie - skoro ma siniaczka tzn, że źle ją pilnowałam, źle się opiekowałam.... Moja mała miała 2 latka jak zaczęłam się nią opiekować. Była tak rozwinięta emocjonalnie i społecznie na te dwa latka! Mówie wam! była praktcyznie moim partnerem do rozmów hehehe. To moze być śmieszne ale naprawdę. Ona miała taką wiedzę, taki zasób słów.... No kochana ale wracając do tematu.... taka nadopiekuńczość, jeżeli mogę to tak nazwać może być właśnie związana z tym, że jakby na to nie patrzeć opiekujemy się "nie swoim" dzieckiem i nigdy nie wiadomo jak rodzic zareaguje na różne sytuacje. Np. jak zabronimy czegoś dziecku. Zawsze miałam z tym problem Ale myślę, że jeżeli jest odpowiednią osobą to bez problemu powinna przyjąć Twoje wskazówki
To tak na szybciocha i trochę nieskładnie może... wybaczcie
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Wieczorami albo padam, albo dziewczyny dają się we znaki, albo gotuję obiad na następny dzień lub prasowanie odwalam. Tęskno mi za forum ale nijak się nie wyrabiam
Nefri gratulacje
Martyna przytulam
Gosiaku trzymam kciuki
Joanna, Asiaa i pozostałe dzielne dziewczyny trzymam kciukasy
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Sandruska na bank bez recepty bo ja kupilam w tamtym miesiacu ale lekarz mi zabronil brac przy torbieli jak sie wchlonie dopiero bede mogla.
Chudzinka ja tez mysle, ze u Ciebie bedzie chlopiec Daj nam znac koniecznie jak juz bedziesz wiedziala
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
AGGI no to twój Maksiu rewolucje ci robi w domku jakiś relaksik by ci się przydał twój synek jest meeega słodki :* hi
BROWN trzeba się wspierać i my będziemy to robić :*
BETKA zdrówka :* działamy z mężem i to jaaak hi hi
MARTYNA przytulam :* trzymaj się kochana :*
MAGMUS najważniejsze że jakieś kroki w kierunku pomocy w zajściu już jakieś są :*
NEFRI strasznie się cieszę i bardzo ci gratuluję :*
Dziewczyny dzisiaj 3 dzień po chorobowym do pracy a ja na nic nie mam czasu jak wracam do domu to padam na twarz a rano wstać mi się nie chce Przytulanki są z 2 godzinki przed pracą zawsze coś hi hi
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
kolejna dziwna noc, już rano przy kolejnym wstawaniu klnęłam pod nosem, taka wyrodna matka ze mnie
pogoda paskudna więc przymusowo w domu siedzimy
brown nie pomogę, nie znam się na tych wynikach, ale trzymam kciuki za ten cykl
Ann buziaki
Milunia ja przy 32-33dniowych cyklach test robiłam dopiero w 34dc i była blada druga kreska
joanna ooj tak przydało by mi się odpocząć ale przecież mamy nie biorą wolnego
udanego dnia !!!
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Nefri gratulacje! zarażaj, dawaju tu zdjęcie testu zaraz
Nat no ja w tym miesiącu to nawet cieszę się że przyszła wczesniej, wolę na 2016 się nastawiać koniecvznie porozmawiaj z nianią, nie może mu tak ulegać bo Ci wyrośnie mały manipulator, znam jednego takiego chłopca co go niania w taki sposób wychowała... tragedia
aggi o to to, właśnie Maksiu chyba jakiś skok rozwojowy przechodzi, że tak w kość Ci daje? słodziak mały
Aklim wydaje mi się że masz rację z tym że Ali jakoś specjalnie nie przygotowujesz, sama się języka nauczy, w końcu ma dopiero cztery lata i dzieci w jej wieku nawet te angielskojęzyczne jeszcze płynnie nie mowią
Brown przytulam i trzymam kciuki!
Nie chcę studzić emocji co do Castagnusa, ale na mnie nie podziałał. Brałam trzy miesiące i nic. No ale pewno dlatego że u nas problem po drugiej stronie jest, męża znaczy...
Asiaa no mam nadzieję że w końcu będzie
Ann wpadaj kiedy dasz radę i podrzuć zdjęcia dziewczyn
Coś jeszcze miałam, ale zapomniałam... Będę teraz częściej to nie będę miała takich zaległości
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
martyna test już wklejam tutaj na forum później już nie robiła, tylko betę robiłam i progesteron. Dzisiaj teoretycznie dzień @, fajnie, że jej nie ma
Co do Castagnusa, to wiadomo, że on działa przede wszystkim na te dziewczyny, które mają problemy z tym, co on pomaga regulować, czyli m.in. cyt"Zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu)". wiadomo, że to może utrudniać zajście w ciąże, wtedy ten lek może pomóc. Druga sprawa, że działa na psychikę być może, w sensie placebo - ja się naczytalam, że dziewczyny tak szybko zachodzą, że uwierzyłam, że ja też zajdę, no i się udało
Umówiłam się do mojej gin na 2 maja, to będzie 5 tydzień i 6 dzień, nie wiem czy to nie za późno. NIe udało mi się z nią skontaktować jeszcze, może spróbuję zadzwonić w poniedziałek, może się na wcześniejszy termin jakoś uda. Jak myślicie to nie za późno? tak niedawno przecież rodzilam, a już nie pamiętam jak to wtedy było...
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mnie coś sieklo i leżę z gorączką mąż zajmuje się małym. Weekend w łóżku mi się szykuje