- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Nat - Ala była szczepiona tą szczepionką, raz w 2012 i teraz. Co prawda dostałyśmy ulotkę, że może mieć wysypkę 6-10 dni po szczepionce i symptomy świnki (gorączkę i powiększone węzły chłonne) przez tydzień po szczepieniu. Na razie nic nie zaobserwowałam, a jak była mniejsza, to po żadnej szczepionce nic jej nie było.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Nefri GRATKI Super
Aklim super,że Ala dostała się do szkoły do kto,rej chciałaś Masz racje co do tych mundurków.A jak sie czujesz?
Aggi słodziutki diabełek Jak się czujesz?ja znalazłam cos takiego odnośnie terminu www.poradopedia.pl/oblicz/termin-porodu-od-poczecia.html
Brown przytulam
Miluniaa ja jak zaszłam to też bolały mnie piersi jak na @ tyle,że wcześniej niż zawsze zaczely mnie bolec
Joanna to czekamy
Martyna u mnie wszystkie kolezanki juz dawno maja dzieci tylko ja zostalam
Nat pewnie serce rosnie jak dziecko robi postępy Niestety czasem w zyciu sa takie sytuacje,że traci się wiarę we wszystko i człowiek nie potrafi zrozumieć pewnych rzeczy ale takie już jest to życie
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Zancik dziękuję nie wiem, ile kosztuje badanie na glukozę, to pewnie o to badanie z obciążeniem chodzi. Ale naprawdę nie jest to takie straszne, u mnie bez cytryny się obeszło, chociaż naczytałam się w necie, że to takie obrzydliwe. Ponieważ trzeba być na czczo a wiadomo, głodna byłam bardzo, to się nawet ucieszyłam na tę glukozę, bo chociaż na chwilę mi głód zaspokoiła Ale dostałaś prezentów, super, od razu mniej wydatków, a jest tego trochę na początku. Ja nie miałam nic i wszystko musieliśmy sami kupować, tylko trochę ciuchów dostałam od siostry, ale i to dobre. teraz już będzie lepiej, bo trochę młodszy/młodsza po starszym bracie odziedziczy
Sandruska ja brałam femibion w 2 i 3 trymestrze ciąży. To są w sumie witaminy i minerały, wiadomo, że niektóre z nich regulują gosp. hormonalną na przykład, więc coś tam pomóc mogą w staraniach, kwas foliowy to i tak powinno się brać jeszcze przed zajściem w ciąże. W każdym razie na pewno nie zaszkodzi połykać sobie takie witaminki, ale castagnus to zupełnie coś innego
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
AGGI no współczuję ci bólu brzucha, przez to samo przechodziłąm ostatnio przez 3 dni, tak w środku cyklu (2 tyg przed spodziewaną @ dół brzucha mnie boli jak na @) nie wiem dlaczego.. No to z Maksiem widzę nieustannie masz przeboje, musisz jakoś przetrwać :*
ZANCIK to dobrze że wszystko w porządku z Tosią :* Wspaniałych masz znajomych, rodzinę że tak was wspierają z rzeczami dla dzidziusia :* O ile jest się do przodu Moja szwagierka i kuzynka też mówią że już mają dla mnie ciuszki he he,, a ja mówią im że jeszcze sobie poczekają
U mnie dziś wolny dzień od pracy ogarnąć muszę w domku później jakiś spacer z mężuniem
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
piękna słoneczna pogoda ale co z tego jak wieje że głowę chce urwać Chyba nie pójdziemy na spacer..
zancik w końcu jesteś a jakie wózki dostaliście? Pokaż wiesz zawsze to jakaś ulga dla portfela, my wszystko musieliśmy kupić glukoza parę złotych w aptece bo to proszek jest taki a badanie w przychodni nie pamiętam ile ja pół cytryny wciskałam ale dobre to było niby mega słodkie a jednak trochę kwaskowate, taka lemoniada czuję się lepiej, na szczęście to 'coś' odeszło te choróbsko które chciało mnie rozłożyć
Nefri my tak samo nic nie mieliśmy i musieliśmy kupować wszystko Z jednej strony fajnie bo to frajda kupować wyprawkę ale ta kasa uciekająca z portfela ughhhh
joanna no ja mam mieć @ 23.04 Ale pobolewa mnie już dłuższy czas a to trochę uciążliwe bo niby nie mocny ból ale... ale jednak przeszkadza. a Maks no cóż mam nadzieję że mu przejdzie
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Nat czuje sie o dziwo bardzo dobrze, wiadomo trohce mi smutno i przykro ale mąż mnie bardzo wspiera i staramy się już do tego nie wracać i patrzec w przyszłość, wszystko wkazuje że owulka bedzie za jakieś 1-2 dni, jajnik pobolowe, pożniej zrobie test ovu i zobaczymy czy cos się pokazuje, a temperatura troche mi świruje w tym cyklu,więc raczej staram się obsewrować sluz i odczucia ze strony jajników.
Zancik Ciesze sie że z dzidzią wszystko ok:) a i dodatkowo wyprawka od rodziny czy znajomych zawsze może się przydać
U nas dzis pogoda paskudna, chmury, chłodno i wiatr, wisono wracaj!
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Nat cały problem polega na tym że ja się przeprowadziłam i moi znajomi ze szkoły są daleko a tutaj są trochę starsi ode mnie (rok lub dwa) więc generalnie mam mało znajomych a jak już są to z dziećmi. A ja mam 27.
Zancik pokaż co ładnego dostałaś świetnie że wszystko jest w porządku. Oby tak dalej. A jakieś zdjęcia masz po wizycie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
martynawiesz co kości mnie wszystkie strasznie bolały dwa dni a potem nagle goraczka 38, ale odpuściło na całe szczęście. A brzuch mnie pobolewa już dłużej, kto wie co jest na rzeczy ale raczej @ za rogiem się czai
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Aggi mam nadzieje,ze jakos przezyje ta glukoze pewnie ze to ulga dla porfela bo u nas z kasa nie ma za ciekawie w sensie,ze mozemy sobie pozwalac na szalenstwa.A własnie a moze tam cos kiełkuje?nie korci Cie testa zrobic?
Martyna niestety z wizyty jest tylko bicie serduszka i kosc udowa
Pokaze Wam jeden wózek i pare ubranek bo reszta rzeczy jest wywieziona do tesciowej narazie bo nie mamy gdzie tego trzymac i brzuchol
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
zancik - fajne ciuszki i wózek też niczego sobie....
przepraszam że wam nie poodpisuje personalnie ale już nie pamiętam co komu miałam napisać hehe....
Dzisiaj w pracy dostałam taki ból jajnika prawego!!! Masakra.... dosłownie kilka sekund ale aż zwinełam się w kulkę.... miałam ciche nadzieje, ze to może owulka ale na teście cisza.....
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
NatB do końca tygodnia powinno się wyjaśnić, ale pewnie tak jak zawsze zjawi się @
Oby wszystko się poukładało u niej
Aggi czyżbyś już się szykowała?
Joanna jak bolał Cie brzuch 2 tyg przed @ to to pewnie owu była
Zancik dobrze, że z małą wszystko ok to nieźle wsparcie otrzymałaś w postaci wyprawki