- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
zancik wyprawka całkiem, całkiem i ważne, że sporo zaoszczędzicie.
aggi ja czekam na Twoją wpadkę hehehe
miśka23 historie dziewczyn na tym wątku, czego i ja jestem przykładem, że na płeć to jest jeden sposób...in vitro z odwirowaniem plemników odpowiedniej płci.
U mnie miał być chłopak, starania w owu i jest dziewczynka w brzucholku.
Dziewczyny czytam Was na bieżąco i trzymam kciuki z pozytywne testy owu i później ciążowe ale na pisanie weny już nie bardzo mam!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Dwie pobudki w nocy 22 i 3 a niewyspana jestem pampers przesikany, przebrałam to zaraz kupa i znów do przebrania
teraz usiłuję napić się herbaty i nadrobić tutaj, a jego zostawić jeszcze u siebie
jeden dzień do @ Najdłuższy dzień mojego życia się szykuje
miśka napewno, bo przynajmniej wiedzieliśmy kiedy brać się robotę w ciemno widzisz można i parę lat i nic. A już myślałam że coś z nami nie tak. martyna ładnie wszystko Ci wytłumaczyła co do testów
martyna a jak tam aktualnie Twój cykl>? @ hula?
aklim przykro mi z powodu tego kursu bo się już na niego nastawiłaś.. a może poszukaj jeszcze czegoś innego?
MARI testujesz???? Owocnych przytulanek ! oj tak Maks sukcesywnie daje popalić, wymiękam już nieraz !
Ann jak jest bałagan zabawkowy to znaczy że dzieci szczęśliwe A to zdjęcie tylko to potwierdza Śliczne panny B.
betka eeee no nie gadaj bo będzie ubaw A jeszcze jeden dzień !....
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Aggi no to czekamy do jutra na efeky
Betka jeszcze troche musimy się pomęczyć,ale damy radę
Ann śliczne dziewczynki
Mari rosnie i rośnie brzuch każdy sie pyta czy to nie blizniaki bo jest duży Przytulajcie się przytulajcie A sąsiadom zawsze wszystko przeszkadza u kogos a u nich samych to nie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Aggi- a może Max ma poprostu przesilenie wiosenne bo taki mamy klimat trzymam kciuki żeby nie przyszła!
Aklim-może uda ci się znaleść jakiś inny kurs? Sama bym się zapisała na taki kurs ale nie mam czasu.. A jak się czujesz?
Żancik- śliczne rzeczy i piękny brzusio duży bo już coraz bliżej końca i najgorsze jest to że zaczyna się ten ciężki okres gdzie człowiek jest na nie i na niedobrze
U mnie dziś pikna pogoda a ja do pracy na 13-21 ale może jakoś szybko zleci weekend mam wolny to może nie będzie padac! U mnie 4 dzień@ jeszcze 3dni @ i koniec i testowanie! Aczkolwiek kalendarzyk mi ładnie przewiduje owu,a w 18dc mam się jeszcze zgłosić do ginekolog żeby dokładnie sprecyzować kiedy to następuje!
Mari- to do dzieła!
Ann-ślicznośći a jak bałagan to zgadza się ze dzieci wtedy zadowolone i szcześliwe!
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
Jakoś przeżyje tym bardziej że weekend ma być ładny-zapowiada się jazda na rowerku
AGGI tak planuje dziś zatestować i zobaczę jak to z tą moją owu
A u ciebie z tą@ to ciekawa sprawa tak naprawdę to vzekasz na nią czy nie bardzo ???
ZANCIK dopadają cię te różne niefajne dolegliwośći, ale co się nie robi dla dzidzi
PATI działamy a ty testuj testuj
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i łobuziak przyszły przedszkolak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
U mnie tez dziś pogoda ładna, pewnie wybiorę się do ogrodu coś porobić
aggi z całego serca życzę żeby nie przyszła @
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Miśka ja w pierwszą ciążę z pustym jajem płodowym, bez testów zaszłam w pierwszym cyklu, w drugą, z Tymciem, zaszłam w 4 cyklu bez testów, teraz też w 4 cyklu, z testami robionymi przez 3 ostatnie cykle i w tym miesiącu co zaszłam wynik pozytywny testu owu był wątpliwy, a jednak się udało.
Sandruska sądząc po Twoim Nicku to strasznie wcześnie zaczęliście się starać o pierwsze dziecko, jako nastolatka chyba, zresztą o drugie też wcześnie. Ja w tym wieku to nie w głowie miałam dzieci. Zresztą wszystkie tu strasznie młode jesteście. Ja do 31 roku to żyłam po "młodzieżowemu" i nie myślałam w ogóle o dzieciach, teraz mam 33 lata, więc wg Was to emerytka normalnie
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Miśka a jeśli mogę zapytać ile masz lat? Tak jak z nicku 23?
Ja testy odpuściłam, teraz liczę na kalendarzyk i poprostu szczęście
Udało mi się załatwić tego Castagnusa! Mam mi kupi i w piątek wyśle listem poleconym. Mam nadzieję , że dojdą . Bo po tym jak ja wysłałam kartki świąteczne 12 grudnia i do dziś nie doszły, mogę się wszystkiego spodziewać, choć ciekawe jest to że wysłałam do mamy, babci i mojego M dziadka w tym samym czasie, a tylko do jego dziadka doszły a tamte zginęły , a wszyscy mieszkają w tym samym mieście , kilka ulic od siebie..
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Sandruska ja też na dyskoteki nie chodziłam, bo to zupełnie nie mój klimat. Studiowałam dziennie, więc do 25 roku życia to żyłam jak nastolatka z liceum utrzymywana przez rodziców i swoje stypendium naukowe. A potem jak zaczęłam pracować to też chciałam się nacieszyć pierwszą zarobioną kasą i wydawać ją na wyjazdy, ubrania i spotkania ze znajomymi. Pewnie jakbym zaczęła wcześniej dorosłe życie to bym wcześniej podjęła decyzję o dzieciach, ale tak się ułożyło i oczywiście niczego nie żałuję. Domyślam się, że sporo ludzi myśli, że u Was to była wpadka, rzadko kto w tym wieku planuje rodzinę, ale skoro piszesz, że staraliście się pół roku, to wpadka wykluczona Zresztą jakie to ma znaczenie, najważniejsze, że jesteście szczęśliwi a jak kiedyś, po trzydziestce najdzie Cię ochota na szaleństwa, to będziesz młoda a dzieciaki już takie, że będą mogły same w domu zostać Mnie to czeka dopiero po 50tce chyba