- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zancik pewnie że przeżyjesz Choć ja bardzo późno miałam skierowanie na glukozę bo jakoś w 30tc już byłam i były upały... to mi się to fajnie piło bo mega mnie suszyło a testa mnie nie korci robić, poczekam grzecznie do @, a i tak testa nie mam żadnego w domu eee no wózek taki letni spacerówkowy, fajny przydaje się taki jak go upierzesz to jeszcze Ci się przyda ja teraz kupowałam spacerówkę taką mniejszą bo z tego 3w1 ciężko się pomieścić w samochodzie mojej mamy, jak gdzieś z nią jadę.. a poza tym na 5min do sklepu też za dużo roboty z nim a ciuszki prześliczne takie różowiutkie no i domek Tosi super !
nat biedna nie wiem o co chodzi ale trzymam kciuki za nią !
magmus hmmmm ciekawe z tym bólem.... a może za późno test zrobiłaś?
Asiaa ja to się szykuję na @
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
NAT trzymam kciuki :*
ASIAA owulkę miałam 16,04 a ból brzucha miałam właśnie od 16,04 do wczoraj, dziś już mniej mnie boli a na dodatek takie pryszcze mi wyszły na całej twarzy że masakra to w dniu @ mniej mi wychodziło :/
AGGI zobaczymy czy ta twoja @ przyjdzie hi hi
A więc zaraz szybka kawka i wypad na miasto z mamą później zajrzę do was
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
No dzis pogoda piękna właśnie pranie muszę iść powiesić.A i do gminy zdało by sie iść ale nie chce mi się hahah Dzis mamy studniówkę
Aggi bidulko to miałaś paskudna noc Ogólnie ten wózek nie jest zły tylko wydaje mi sie ,że jak chłodniej to głębszy by był lepszy No to czekamy na @ albo przyjdzie albo zabładzi
Nat co sie stało?
Joanna brzuch rośnie ostatnio jak szalony O to może u Ciebie coś ma sie na rzeczy
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zancik a drugi jaki jest? Mi się wydaje że jeśli ma twarde podłoże to na początek wystarczy Potem na zimę wiadomo że lepiej głeboki normalny bo cieplej w gondolce no i na śniegu/błocie duże koła pompowane są nieocenione racja albo przyjdzie albo nie, ja już schizy mam, pierwszy raz od porodu
miśka niestety co do planowania płci to tutaj wielokrotnie się teoria żadna nie potwierdziła więc w tym nie pomogę. A jestem tutaj już hoho A test hmm wygląda na pozytyw lub jutro może być jeszcze ciemniejsza kreska, jednak ja zaczęłabym dziś intensywne starania. Nie wiadomo przecież czy wczoraj już by nie było dwóch kresek? powodzenia !
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Troszkę nie wyrazne to zdjęcie ale dwie krechy widać,więc trzeba działać To wasz pierwszy cykl starań?Z tego co dziewczyny pisały to nie ma raczej sposobu na to żeby była dziewczynka albo chłopiec
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
zancik zaczęliśmy starania w poprzednim cyklu, ale wydaje mi się, że to było już za późno.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Aggi ciężko powiedzieć, czy jest samodzielny, najbardziej lubi jednak jak się na niego zwraca uwagę i się z nim bawi. Jak np. robię coś w kuchni to szybko się nudzi i zaczyna marudzić. Ale ogólnie to rozumie wszystko co się do niego mówi, sam też coś zaczyna gadać. Chodzi sam już od prawie 5 miesięcy, więc teraz to już nawet biega, super kopie piłkę, nawet po mieszkaniu to jego najlepsza zabawa. Interesuje się już trochę bajkami, więc czasem niestety włączam mu teletubisie (to jego ulubiona) i mam spokój na jakiś czas. Lubi oglądać książeczki i jak mu czytam "Lokomotywę", uwielbia rozrzucać zabawki (klocki) po całym mieszkaniu, czasem uda mi się namówić go, żeby je też posprzątał, bo wkładanie do pudełka to też fajna zabawa Generalnie dzieci się ciągle zmieniają, kiedyś nie mogłam się doczekać, kiedy mały zacznie sam siedzieć, raczkować, chodzić, a teraz czasem bym chciała, żeby na chwilkę sobie poleżał, ale nieee, to się raczej nie zdarza, chyba, że śpi. No i też ważne, że rozumie już, że jest śpiący i już nie walczy z tym uczuciem jak kiedyś. Jak jest zmęczony, potrafi sam pójść do pokoju, wejść na nasze łóżko albo do łożeczka i przykryć się kocykiem - oczywiście wtedy ja musze przyjśc do niego i z nim poleżeć aż uśnie, ale przynajmniej tak daje znać, że jest śpiący. Oczywiście na ogół pilnuję tego, że mialy stałe pory spania, więc go nie doprowadzam do skrajnego przemęczenia No i od 8 miesiąca życia robi kupę do kibelka (siedzi na nakładce na sedes), teraz już sam komunikuje, że chce kupę, np. łapie się za krocze i pokazuje drzwi od łazienki dużo by pisać, ogólnie rozumiem, że jesteś zmęczona i się zastanawiasz, kiedy to się skończy no niestety pewnie jeszcze długo będziemy zmęczone, ale na pewno im dziecko więcej umie, tym lepiej można je zrozumieć i jest troszkę łatwiej
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aggi U nas Wład tez tak jak Tymon nefri kupę robi na nocnik od ponad pół roku i tak samo daje znać hahaha, trzyma się za krok potrafi tak pokazać 2-3 rrazy w ciągu dnia i jedno to zawsze kupa a.reszta siku... Na lato chce go odpieluchowac, możliwe że od stycznia uda mi się go zapisać do przedszkola ... Y nas nauka była taka, że go sadzalismy zazwyczaj było to rano i wieczorem jak my ząbki i jak była kupa bilismy brawo i mały tak skumal pokazuje od miesiąca ze chce, a od roku jak mu się spytałam czy chce kupkę brał mnie za rękę i zaprowadzal na nocnik:) da się, chociaż wiem, że są dzieci które uciekają... Także spokojnie, możesz Maksa niedługo sadzac i sama zobaczysz
zancik ja gdybym wiedziała, że będę tak mało wózka używać to bym kupiła używany... Na prawdę pół roku raptem jeździł w gondolce potem mi wyrósł, chwile jeździł w spacerowCe... Ma lato kupiliśmy lekka spacerówka Ingelisina w góry, pojeździl w niej chwile a teraz chodzi na spacery na nóżkach... Przy drugim kupie sobie chustę wózki u nas są jam nowe... Fajnie, że udało Ci się zaoszczędzić wydasz pieniążki na co innego a najdroższe mleko i pieluchy heh:).. Wydatków jest full, ale da się przeżyć i je ogarnąć
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zancik ale domek Tosi piękny niech tam jeszcze.sobie posiedzi ma czas
joanna nic nie chce mówić, ale moja koleżankę od Owu bolały cały czas jajniki i jest w ciąży heh.
aggi no jak zaciazysz wcześniej niż my to foch nie no żartuje masz jeszcze 2 dni do @