- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Malutkamilka więc może coś jest na rzeczy?
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Aggi też myślę że może lepiej że się to ucięło. Mam nadzieje że szybko coś znajdę. A dzięki że pytasz. Mąż już dziś ok. Robił badania jutro będą wyniki i z nimi idzie do lekarza. Mam nadzieje że będzie ok.
To tak na szybko bo czekam już w kolejce do rodzinnego ze swoimi wynikami.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
martynaBierzesz Euthyrox? Moja koleżanka z powodu niedoczynności też nie mogła zajść w ciążę, a jak się udało zajść to poroniła. Okazało się, że właśnie ma niedoczynność i dostała leki. W pierszym cyklu brania leków zaszła i urodziła zdrową córkę.
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Martyna - ciesze sie, ze juz wiesz na czym stoisz. Ja w ciazy z Ala brałam euthyrox. Dostaniesz leki i wszystko sie szybko unormuje. Trzymam kciuki
Malutkamilka - ja tam myśle, ze to moze byc objaw tego, ze hormony ruszyły z robota i jest bardzo prawdopodobne, ze sie udało. Mnie nieraz bolały piersi, ale w cyklu w którym sie udało jakieś kilka dni/ tydzien po owu zaczęły mnie bolec piersi. Właśnie byc ciężkie, rozpierać. Miałam dokładnie takie samo uczucie jak podczas nawału pokarmu. Miałam wrażenie, ze zaraz mleko mi zacznie wyciekać, ale nic nie było. No i zaczęły rosnąć jak szalone. Także obserwuj sie i jak przyjdzie juz czas, to zrób test. Trzymam kciuki
Brown - a Ty jak?
Aggi - bardzo sie ciesze, ze juz jesteś
Nat - wszystko bedzie dobrze. Trzeba w to wierzyć, a sie uda :*
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Aggi - no to Maksiu ci zbytnio odpoczac nie dal, co? I owszem, Juniorowi ciemnieja juz oczy, wiec raczej brazowe beda
Brown - chcemy testa mam przeczucie, ze sie fasolinki posypia tutaj zawsze jakos tak rzutami szlo
Zancik - ciesz sie ostatnimi tygodniami w dwupaku, bo potem bedziesz za nimi tesknic
Mi sie Maly coraz bardziej turla wte i we wte Bede musiala te puzzle na podloge kupic, bo mata juz sie robi za mala. Dzisiaj strasznie senna jestem, bo ostatnio byle odglos mnie budzi, a Junior od 5:30 dzis z lampa rozmawial i na nia pokrzykiwal :O
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
pinezka Juniorek juz sie robi malym kawalerem jak na nogi pojdzie to wtedy dopiero da w kosc hihi ja jak biegam za chrzesniakiem to mam zakwasy na nastepny dzien ;p;p
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
malutkamilka mnie czasem w okolicach owulki tak dziwnie bolą ale nie zawsze. Jak byłam w ciąży to dluugo nie miałam objawów żadnych
brown tak naprawdę średnio odpoczelam Maks pierwszej nocy był nie do wytrzymania do tego oboje mieliśmy katar zaraz po przyjeździe, udręka jak niewiem. No ale suma sumarum fajnie było pobyc w innym miejscu. Byliśmy w Krynicy Morskiej. Przez Gdańsk przejezdzalismy w drodze do Sopotu a pogoda, no powiem ci że ciężko było np ubrać dziecko bo niby słońce a mocny wiatr, ale na szczęście z deszczem się mijalismy i nie padało trzymam kciuki za wyniki!
martyna tarczyce można ładnie wyregulować lekami także sądzę że niedługo będziesz chwaliła się bobaskiem jeśli lekarz jest z powołania to pójdzie raz dwa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pinezkamarzylam by moje dziecko miało brązowe oczy niestety nie udało się za słaby gen hehe ma szaro niebieskie. No za bardzo nie dał odpocząć ten katar doprowadzał go w nocy do takiego wrzasku że byłam pewna że wszyscy w koło słyszą moja bezsilność... bo Maksa to na bank słyszeli. Jacie ja to cały czas czekałam kiedy Maksiu będzie siedział kiedy raczkowal a teraz chciałabym żeby chociaż na chwilę na dupie usiadł i siedział
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
brown trzymasz nas w niepewności, mam nadzieję, że jutro już będziemy miały co świętować
Dziewczyny jak mam przestać się stresować czy z moją kropką jest wszystko w porządku. Nie mam prawie żadnych objawów ciąży tzn. trochę piersi mnie bolą i trochę senna jestem, ale to wszystko
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174