- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Malutkamila ja tam też widzę dwie kreseczki
natkka myślę że dopóki te kropki krwi są takie malutkie to nie można sie niepotrzebnie nakręcać, gdyby było ich dużo to wtedy na pewno jak najszybciej do lekarza. Trzymamy tu wszystkie kciuki więc musi być dobrze! Głowa do góry bo urodzisz nerwuska
Mój M. ma jakiś stan zapalny i dostał antybiotyki, generalnie wygląda to tak że jest przeziębiony. Za tydzien ma powtórzyć badania i stanu zapalnego już nie powinno być.
Ja zrobiłam badania na anty TPO i anty TG i wszystko jest ładnie w normach, więc Euthyrox powinien mi ładnie wszystko wyregulować, mam nadzieję że uda się to jak najszybciej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czesc Dziewczyny !
Pamiętacie, jak mówiłam, że wracam do testowania? No to są tego efekty
Jest jeszcze bardzo wcześnie, dopiero 17 dpo, więc przyda mi się trzymanie kciuków :*
Ania jest tak absorbująca, że już chyba nigdy nie wrócę do Was z taką częstotliwością, jak przed ciążą, ale myślę o Was często!
ZARAŻAJCIE SIĘ
aggi, dobrze widzę, że też się staracie?
Też byliśmy z małą na wakacjach i tak właśnie zdziałaliśmy toto, więc chyba można powiedzieć, że źle nie było haha.
Przepraszam dziwczyny, że nie jestem na bieżąco i tak tylko wpadam, ale chciałam się z Wami podzielić moją radością i... trochę przerażeniem
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Kamilka - ja tez druga kreske widze
Helena - witaj Pisz i nie przejmuj sie, ze moze o prosre rzeczy pytasz, na pewno w miare mozliwosci pomozemy Dlugo sie starasz? Napisz cos wiecej o sobie
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
zoi gratuluję i ściskam kciuki za "toto"
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- Helena16
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
magmus- krwawienia były spowodowane polipem,
pinezka - Co tu o sobie powiedzieć Mieszkam w Wielkopolsce. Mam 31 lat, nie staram się jakoś długo o dziecko może z rok, ale z przerwami z różnych względów. Tak naprawdę to dopiero się w tym temacie rozpędzam. Jestem nie całe 3 lata po ślubie,ale wiecie jak to jest. Najpierw chce się mieszkanie, a jak się ma mieszkanie to chce się remontu itd. Nie mieliśmy możliwości zamieszkania z rodzicami, wiec został wynajem albo swoje. A przy wynajmie nie stać nas było na to by tylko mąż pracował no i plany dzidziusiowe sie przesuwały. A propos mieszkania to mały pokój zawsze chciałam mieć na niebesko. i mam hm czy to jakaś przepowiednia:D:D:D
Podpowiedzcie mi jak się wstawia komentarz by niezalogowani go nie widzieli?
O której godzinie robicie zawsze testy owulacyjne?
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Milunia ja castagnus brałam przed zaciążeniem z Maksem, nawet miesiąca go nie brałam i się udało więc również go wpisuję na listę rzeczy potencjalnie cudownych wiesiołek brałam dłuuugo i nic, więc castagnus jak dla mnie jest lepszy
malutkamilka coś tam widać ale ja bym się jeszcze nie nakręcała
joanna nie pomogę w kwestii badań. Idź do gina, on rozwieje Twoje wątpliwości
Helena witaj maliny to dwie kreski na ciążowym, lub dwie mocne krechy na teście owu Testów owu podczas @ się nie robi mocz do pojemnika podczas okresu to chyba jedynie z tamponem ??? o widzę że magmus już Ci wytłumaczyła wszystko jeśli mogę doradzić to nie wyrzucaj testów tylko zrób sobie zeszyt gdzie po kolei w każdym dniu cyklu będziesz wklejać test. później się lepiej interpretuje cały cykl, bo często kreski są tak zbliżone do siebie odcieniem że ciężko by było zinterpretować jak nie ma się poprzedniego
nattka nie martw się ! muszę krzyknąć i Cię do porządku doprowadzić będzie wszystko dobrze
martyna zaciskam kciuki
zoi no pięknie ! powinnaś
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
tam pokaża sie dwa rzedy roznych znaczkow, w tym drugi rzad to minki. 6 ikona z pierwszego rzedu liczac od konca to tekst ukryty przed goscmi. naciskasz go i wpisujesz tekst lub wstawiasz zdjcie pomiedzy nawiasami ktore ci wyskoczyly
U mnie test ponownie pozytywny ale jeszcze slaba kreska lecz wyrazniejsza od poprzedniej. dopiero 4 dzien po zagniezdzeniu
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
malutka, toż to pozytyw jak wół który to dpo?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Zoi Gratuluję! Szybko Wam poszło.
Natka Nie martw się, wszystko będzie dobrze. Musi!!
A ja w piątek miałam wypadek autem. Samochód do kasacji, na szczęście mi nic się nie stało... Ehhh jak nie urok...
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
AGGI czy ten castangus bierze sie od ktoregos okreslonego dnia cylku? Czy to nie ma roznicy? Wiesz jestem po @ i niedlugo powinna byc owulka, chyba za tydz. Robie testy owu to bede wiedziala. A dzis po pracy pojade do apteki kupic te tabletki.
Gratuluje wszystkich pozytywnych testow :* oby rozmnazaly sie szybko
Milego dnia :*