- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
Ja już lepiej się czuję. Zaczynają odpadać strupki. Mam nadzieję, że w środę wrócę do pracy, bo dzisiaj tata z mężem zaczynają remont łazienki i będzie ciężko pracować przy tych hałasach... W końcuuuu nasza upragniona łazienka!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
AGGI od 3 lipca (14dc) zaczynało się coś dziać na testach 4 lipca była druga kreska baaardzo podobna do tej drugiej a wczoraj już zbladła więc wychodzi na to że w 15dc był skok LH no i tego dnia nie było przytulanka niestety bo mój mąż za dużo wypił sobie tego dnia bo w końcu miał wolne bo u niego się pracuje od poniedziałku do piątku... Ale za to było dzień przed i wczoraj więc mam nadzieję że nie przetraciliśmy tej szansy...
Dodam, że od wczoraj boli mnie lewy jajnik i z troszeczka piersi pobolewają..
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Aggi wow no to za miesiąć Maksiu roczek nananana no to teraz wiem co czułaś w te upały masakraa A zaraz wstawię Tosiowy domek
Natkka niestety badania na czczo ale da się przeżyć Mnie czekają teraz już ostatnie badania na szczęście
Joanna ważne,że staranka były
Misia nie wolno się załamywać głowa do góry
Martyna to czekamy na efekty
Pinezka oby było tak jak piszesz
Ada co u Was? no mam nadzieję,że to oczyszczanie organizmu przed wczesniejszym porodem niz w terminie Gorączka jest okropna
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Byłam dzisiaj u ginka.... żadnych rewelacji...
Opowiem Wam jak znajdę chwilę. Dopeiro co wróciłam do domu ide ukulać jakiś obiad na jutro
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Aggi - " pojawiam się i znikam . . .i znikam " niestety praca, praca . . . chyba rzucę ją w cholerę i pojadę do Męża do Niemiec ;/ nie chciałam wyjeżdzać bo nie będzie do czego wracać, ale w Polsce to się szybciej garba dorobię niż godnej pracy za godne pieniądze. Ahhhhhhh . . .dość narzekania poza tym Super a i brak 2ch kresek na testach owu ! ;/
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Jeeery nie zdołam Was nadrobić...
My już w domu, dziś 1 dzień w pracy po dłuższej przerwie... Mały zadowolony, że szedł do niani wszyscy go tam wycałowali ... sam wyjazd baardzo udany, Wład mało sypiła, bo był dużo za dużo wrażeń.. po drodze auto nam padło :/, ledwo co udał nam się dojechać... znaleźliśmy mechanika, który ogarnął auto w 6 h :/.. byliśmy w domu z piątku na sobotę eh...
Niestety mamy teraz z małym problem, bo na oczku w sumie na gałce ocznej ma jakiś pęcherzyk tak to mniej więcej wygląda... zaczynam się bardzo niepokoić ... jutro muszę ogarnąć wizytę u lekarza...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
To w takim mega skrócie... jak wrócę już do normalnego trybu będę tu znowu częściej :*
żancik jeszcze troszkę troszeczkę a będziemy podziwiać Tosię aj aj
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaki dla Maksia :*
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Nattka gratulacje! Cieszę się, że Wam się udało
Zancik bidulo Ty się musisz kulać w te upały ale jeszcze chwila i pochwalisz się tu zdjęciem i wtedy też wpadnę z gratulacjami
natB obyś znalazła dobrą gin Wład już duży a Zośka zaraz za nim Wy szukacie synowych a ja z bejsbolem będę przeganiać kawalerów
Joanna i Martyna czekam na Wasze bladziochy ciążowe! Zaciskam kciuki żeby nadszedł już Wasz czas
Reszcie staraczek też życzę owocnych starań
Buziaki od mamy moof
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
natB - faktycznie idź do innego gin bo ten twój to trochę wymyśla, zanim orzekł endometriozę robiłaś CA125? Jak tak to jaki miałaś wynik? Z okiem faktycznie idźcie do dobrego okulisty, ale się nie martw. Na pewno wszystko będzie dobrze
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
zancik sliczny brzuszek :*
nefri ja w takie gorące dni spacery odpuszczam i siedzę z maksem na kocu na ogródku w cieniu praktycznie cały dzień od 'po kaszce' czyli po 11 gdzieś
pumcia w ogóle nie masz dwóch kresek czy jeszcze mają czas by się pojawić??
nat wypoczeta?? niefajnie z tym autem, u nas się rozsypalo auto przed samym wyjazdem ale brat od S ogarnął temat w jedno popołudnie, szkoda że tak samo szybko pieniądze poszlyyy no ale lepiej tak niż właśnie po drodze miałoby się zepsuć zmien gin, zawsze warto poszukać rady u kogoś innego, może zupełnie inaczej do ciebie podejdzie i coś wymyśli trzymam kciuki!
moofka no nie wierzę że tu przylazlas czaisz tekst ' jak masz syna to pilnujesz syna, a jak masz córkę to pilnujesz całego osiedla'
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nattka miałam robione i w normie 18, ale to podobno nie tylko jest ten wskaźnik ca wyznacznikiem endo, można mieć to w normie przy endo
aggite auta to skarbonki bez dna :/ wkurzyc się można :/.. Haha a z tym tekstem to prawda haha
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Idziemy na 16 na wizytę do rodzinnego, zobaczymy, co powie na oczko, a później pewnie do okulisty eh
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Oczywiscie nie leje na paski