- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Totalnie mi brak czasu, na wszystko dosłownie.. WLada oko wygląda kiepsko, zakraplamy, smarujemy, ale nic nie pomaga wizyta w pon w szpitalu murowana buuu
miska masz jeszcze kochana te ziolka? Kurcze tez bym skorzystała heh
zancik Noo Tosia duża panna eciotki czekają juz się nie mogę doczekać, aż wrzucisz foto albo będziemy czytać relacje z porodowki heh
nattka malutkakamila milunia jak tam ciezaroweczki? Dobrze? Kiedy wizyty?
No stres pamiętajcie, bo się nabawicie nerwobolow Tak jak ja z małym w ciąży heh
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Kiepsko z tym okiem Włada a wiesz co w tym oku mu siedzi? i jak się tam znalazło? Biedne dziecko ale TY się nic nie stresuj na pewno się zaleczy
Pumcia udanego wypoczynku
Miluniaa nie mam pojęcia, te badania jeszcze przede mną a tam gdzie się zapisałaś nie pytałaś? a idziesz z nfz czy prywatnie i gdzie, jeśli oczywiście mogę zapytać ? Pytam bo z tego co pamiętam to jesteś ze śląska tak jak ja, a ja już zaczynam myśleć gdzie pójść
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nefrito super że lepiej się czujesz brzuszek rośnie?
milunia nie panikuj skoro lekarz tak zapisał to znaczy że nie jest za późno
zancik fajnie że oszczędzisz coś grosza na koniec. Jednak każda wizyta po ok 100zł do tego badaniai się niezła sumka zbiera mała ma ładną wagę, choć wiadomo że nie można się tym sugerować ale mój lekarz akurat z wagą końcową trafił, bo mówił że będzie 3,5 kg i było tobie coś wspominał???
pumcia wrzuc na luz do 'usłyszenia'
nat ja kocham wiosnę bo nie jest ani za ciepło ani za zimno ja też już nie ogarnialam tych upałów a szczególnie z maksem, biedak ciągle przepocony i marudny.. trzymam kciuki za oczko!!
natka a ty się chyba tutaj nie pochwalilas fasolka?! super że serduszko bije! Będzie wszystko dobrze :* ja też że śląska ale mi wszystkie usg robił mój gin
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Aggi gin powiedział,że mała będzie ważyła do 3,5 kg nie więcej No masz rację fajnie chłodno jest Ja też miałam ciężką noc zgaga do tego ból w klatce piersiowej promieniujący przez plecy i jeszcze ból brzucha jak na @ wszystko naraz
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Zancik ty się ciesz, że jeszcze z brzuchem chodzisz, nawet jak myślisz, że jest Ci ciężko, bo dopiero jak się mała urodzi to Ci będzie ciężko a czasu na to, żeby nic nie robić, posiedzieć przed TV czy pospać do 10 to nie będziesz miała przez przynajmniej 2 następne lata. Ja też bardzo czekałam, aż się Tymek urodzi, a jak się urodził to na początku przyznam, że trochę mnie to przerosło, miałam inne wyobrażenie, myślałam, że dziecko tylko śpi i je, a ono jeszcze płacze, budzi się w nocy co dwie godziny. No trzeba się do tego przyzwyczaić, chociaż oczywiście jest ogromna miłość, która rekompensuje wszystko
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
i dopiero od miesiaca przesypia cale noce, no zdarzaja sie sporadyczne pobudki ale to zazwyczaj jak cos przezywa
Ja wizytę mam 13 lipca na potwierdzenie czy jest tam gdzie powinno byc a 22 lipca u mojego gina
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
myślę, że pewnie własnie z pierwszą ciążą jest trudniej, bo się ma pewne wyobrażenie o tym dziecku, bardzo chce się je przytulić, zobaczyć jak wygląda, spełnić się w roli matki, no a jak jest jak już się pojawia to każda, która już ma to za sobą, wie najlepiej. Ale Zancik nie załamuj się, w końcu pomimo tych doświadczeń, oczekuję drugiej dzidzi, którą bardzo chciałam mieć i nie jedna tutaj też stara się o drugie, więc nie jest tak źle
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
natka sliczna fasolka u mnie tez na poczatku tylko tyle bylo widac a najbardziej pykajaca kropke ;p;p
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Natka, milunia - no właśnie, gdzie chodzicie ja też ze śląska :PP póki co chodzę do małej przychodni w rudzie śl ehehe
natka - ale śliczna kropeczka! Super
Ja mamw pracy mały sajgon..... zamiast z moimi podopiecznymi to siędzę z papierami!
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158