- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Majka zrób test a ja trzymam kciuki żeby było dobrze, czyli dokładnie tak jak chcesz żeby było
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Zrobię test zrobię jak @ nie Przyjdzie..
Ale panikuje....
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Martyna a no wlasnie, bo ucieklas ze staraczek i nawet tam nie zajrzysz Trzymam kciuki za was i nie poddawaj sie bedzie dobrze zobaczysz
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Ziaa, Miska i natB - JESTEM
Pati - G R A T U L A C J E Czy ja juz na każdy pozytywny test będę reagować spoconymi oczami ? ;D Super cieszę się, ze Ci się udało - teraz bdaj o siebie :*
Zniknęłam bo miałam trochę spraw na głowie, np. szukaliśmy z mężem samochodu dla mnie, w pracy lipa bo 2 dziewczyny mi się zwolniły na raz bo dostały lepsze propozycje więc musiałam dłużej w pracy zostawać - nie wspomne o przeprowadzaniu rekrutacji ;/
Poza tym mąż przyjechał więc nie za bardzo miałam czas na cokolowiek, ale spoko trochę was podczytywałam
A u mnie suuuuuuuuuper nawet powiem ze lepiej niż super bo moja 4 centyetrowa torbiel - ZNIKNEŁA tzn wchłonęła się Byłam w srode u lekarza który bedzie prowadził moją ciąże. Zapisałam się prywatnie i u nich też bede chciała rodzić . JEstem mega zadowolona z wizyty. Widziam znów serduszko, słyszałam tetno Kropka, lekarz mnie zbadał i powiedział ze jest wszystko w najlepszym porządku. Oczywiście mam z drugiej strony torbiel ale powiedział, żebym tym tez się nie martwiła bo one będą sie pojawiać i znikać zlecił mi sporo badań, kazał prać Prenatal Uno do 12 tyg a pozniej prenatal Duo i zaprosił za 3 tyg Taki był super ze nie mogę się doczekac kolejnej wizyty
NAtB- bidulo a Ciebie dalej męczy ?
Miśka - niestety tak bywa, możesz trochę poprzytulać niestety " muszlę " ale to dobry znak
Ziaa - a jak tam u Ciebie ?
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
U mnie spoko, mały paraliż @ nie ma, test nie robiony i stres o hormony ( nawet rym sie znalazl! ) 33% szans na każde z wymienionych
Świetnie się ogląda te Wasze suwaczki na których rosna już narodzone Szkraby lub rozwijają się fasolki
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie można bić cięzarnych Nie mogę ziaa spełnić Twojej prośby
Miałam nie oglądać takich głupich programów jak TAP MODL ale nie mogę się powstrzymać
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Jakiś mam taki zdołowany dzień dzisiaj..... jeden mój podopieczny od 2 tygodni jest w spzitalu... ostra niewydolność nerek... kilka dni po nim w szpitalu znalazł się mąż koleżanki z pracy - cukier 500, prawie już usnął..... a teraz w piątek druga koleżanka z pracy miała zawał.... jakieś fatum nad nami wisi a jeszcze jakiś miesiąć temu tata naszej podopiecznej miał wylew.... niech to się już skończy!!!
Dzięi aggi za info w sprawie wiesiołka.... u mnie tylko ten problem, ze owulacji nie mam... najwyżej poprostu przestane któregoś dnia i tyle...
Widzę, że jakiś gorący okres co do zapalenia pęcherze.... mi odpukać póki co nic nie dolega.... chociaż co jakiś czas też mis ię coś przyplątuje... puk puk hehe
NatB - nerkowce...... aaaaa zjadłabym :PP te różowe ubranka to może jakaś przepowiednia hahaha Kurcze, fajne plany na sesję
Kur###.... właśnie wylałam na siebie, telefon, komputer i rogówkę kubek gorącej herbaty z miodem...
Zia... trzymam kciuki od rana! testuj!
Majka pamiętam! Nic tylko czekać.... POza tym wiesz.... ryzyko ryzykiem a wszystko może się dobrze skońćzyć!
Gosia- wiadomo strach będzie... i to wydaje mis ię przez całą ciąże.... Ale jestem pewna, ze teraz się wszystko bardzo dobrze skończy
Pumcia! Po dupsku dostaniesz.... nie ma przywilejów :PP
Ja mam jutro monitoring... na nic się nie napalam... na testach dalej cisza a dziś 18dc już.... Poza tym się stresuje czy mnie przyjmie bo ostatnio wziął moje skierowanie i mi nie oddał.... a na tym jednym skierowaniu miałam 3 wizyty.... mam nadzieje że nie będzie problemów.
Tak odbiegając od tematu... bierze któraś luteinę podjęzykową?? Czy Wam też tak nie smakuje?? :PP heheheh
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
podpowiedzcie mi trochę kiedy zacząć testowanie. Po odstawieniu tabletek anty mój cykl miał 52 dni. Nie wiem kiedy była wtedy owu. Kolejny cykl to już 38 dni i owu najprawdopodobniej była w 25 dniu (testy lh). Czy teraz możliwe jest ze cykl jeszcze mi sie skróci i owu będzie szybciej? Czy testować od momentu pojawienia sie dobrego śluzu?
Macie dużo, dużo większą wiedzę ode mnie
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Izabela - dziewczynom umknęło, wiesz już w tym wieku czasem możemy nie dowidziec Ok mówię o sobie Jeżeli dopiero zaczynasz testowanie to proponowałabym od np 10 dnia cyklu. JA do tej pory nie wiem kiedy miałam owu ale tak właśnie testowałam, nawet do nastepnej @ bo ponoć można mieć owu przed zblizająca się @. Myślę, ze cykl się skróci bo ja kiedyś brałam tabletki anty 3 lata i po odstawieniu miałąm strasznie nieregularne @ ale po jakiś paru miesiącach miałam co 24-26 dni i tak już zostało do 30 tki i ciązy
ziaa - ja na nogach potrzymam, zeby nie było
Miałam nie oglądać TAP MODL ale nie mogę sie powstrzymać