BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 miesiąc temu #1005088 przez martyna_z
Gosiu, z jakiegoś powodu wydawało mi się że oprócz tego mieliście jeszcze problem z zajściem. Zobaczysz że teraz się uda. Trzymam kciuki! A na starczkach już dawno nie było stąd nie wiem... na marcówkach tym bardziej, bo wciąż walczymy choć zwątpienie coraz większe, ale tyle tutaj dowodów na to że w końcu się udaje że jeszcze się trzymam ;)

Majka zrób test a ja trzymam kciuki żeby było dobrze, czyli dokładnie tak jak chcesz żeby było :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1005089 przez martyna_z

9 lata 3 miesiąc temu #1005091 przez majka1987gnoWlkp
Gosiu no boję się po prostu.. Bardzo...
Zrobię test zrobię jak @ nie Przyjdzie..
Ale panikuje....

[/url [/url]

9 lata 3 miesiąc temu #1005092 przez aggi
gosiu zaciskam bardzo mocno kciuki za Twojego bąbelka! Odezwij się czasem po jakiejś wizycie, Hmm? :-) :*

9 lata 3 miesiąc temu #1005093 przez Gosia 2712
Maju oj uwierz mi ,ze bardzo dobrze Cie rozumie :( i nie dziwie Ci sie, ze sie boisz... Ale musisz tez byc dobrej mysli, bo stres w niczym nie pomaga, wiem sama po sobie, wiesz dobrze co przeszlam, ale sie nie poddaje i ciagle mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze i wiem, ze u ciebie tez bedzie :) Poczekaj te kilka dni zrob test wtedy sie wszystko wyjasni :) a ja trzymam kciuki,zeby bylo dobrze :)

Martyna a no wlasnie, bo ucieklas ze staraczek i nawet tam nie zajrzysz :P :whistle: ;) Trzymam kciuki za was i nie poddawaj sie :) bedzie dobrze zobaczysz :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 3 miesiąc temu #1005095 przez Gosia 2712
Aggi oj kciuki sie przydaja :) oki odezwie sie po nastepnej wizycie a mam ja 23go :) juz sie nie moge doczekac :D

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Podziękowania: aggi

9 lata 3 miesiąc temu #1005097 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: ziaa

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1005115 przez Pumcia
haaaaaaaaaaaaaaaaaa nie spodziewałyście się mnie tak wcześnie :D

Ziaa, Miska i natB - JESTEM :evil:

Pati - G R A T U L A C J E :woohoo: Czy ja juz na każdy pozytywny test będę reagować spoconymi oczami ? ;D Super cieszę się, ze Ci się udało - teraz bdaj o siebie :*

Zniknęłam bo miałam trochę spraw na głowie, np. szukaliśmy z mężem samochodu dla mnie, w pracy lipa bo 2 dziewczyny mi się zwolniły na raz bo dostały lepsze propozycje więc musiałam dłużej w pracy zostawać - nie wspomne o przeprowadzaniu rekrutacji ;/
Poza tym mąż przyjechał więc nie za bardzo miałam czas na cokolowiek, ale spoko trochę was podczytywałam :D

A u mnie suuuuuuuuuper nawet powiem ze lepiej niż super bo moja 4 centyetrowa torbiel - ZNIKNEŁA tzn wchłonęła się :woohoo: Byłam w srode u lekarza który bedzie prowadził moją ciąże. Zapisałam się prywatnie i u nich też bede chciała rodzić . JEstem mega zadowolona z wizyty. Widziam znów serduszko, słyszałam tetno Kropka, lekarz mnie zbadał i powiedział ze jest wszystko w najlepszym porządku. Oczywiście mam z drugiej strony torbiel ale powiedział, żebym tym tez się nie martwiła bo one będą sie pojawiać i znikać :D zlecił mi sporo badań, kazał prać Prenatal Uno do 12 tyg a pozniej prenatal Duo i zaprosił za 3 tyg :D Taki był super ze nie mogę się doczekac kolejnej wizyty :P

NAtB- bidulo a Ciebie dalej męczy ? :(

Miśka - niestety tak bywa, możesz trochę poprzytulać niestety " muszlę " :) ale to dobry znak :D

Ziaa - a jak tam u Ciebie ?:D

9 lata 3 miesiąc temu #1005120 przez ziaa
Jest i ona Pumcia! :D daj sobie teraz po łapkach za to, że się tak brzydko zachwywalas i nie pisalas di nas ;) :D
U mnie spoko, mały paraliż :p @ nie ma, test nie robiony i stres o hormony :p ( nawet rym sie znalazl! ;) ) 33% szans na każde z wymienionych ;)
Świetnie się ogląda te Wasze suwaczki na których rosna już narodzone Szkraby lub rozwijają się fasolki :)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1005125 przez Pumcia
ziaa - spoko na pozytyw stawiałała bym 50% na 50 :D bo jakaś epidemia panuje na te pozytywy. Nie dość ze na forum to jeszcze moje dwie kumpele właśnie dowiedziały się ze są w ciąży wię cjestem mega szczesliwa jak to słysze :D a powiem Wam więcej, mówiłam im niedawno ze odpuściliśmy starania i wyszło - więc i one powiedziały ze dają sobie na luz i co ? :D I JAJKO jest pełne :D

Nie można bić cięzarnych :woohoo: :evil: Nie mogę ziaa spełnić Twojej prośby

Miałam nie oglądać takich głupich programów jak TAP MODL :evil: ale nie mogę się powstrzymać :woohoo:

9 lata 3 miesiąc temu #1005129 przez magmus88
Hej.

Jakiś mam taki zdołowany dzień dzisiaj..... jeden mój podopieczny od 2 tygodni jest w spzitalu... ostra niewydolność nerek... kilka dni po nim w szpitalu znalazł się mąż koleżanki z pracy - cukier 500, prawie już usnął..... a teraz w piątek druga koleżanka z pracy miała zawał.... jakieś fatum nad nami wisi :( a jeszcze jakiś miesiąć temu tata naszej podopiecznej miał wylew.... niech to się już skończy!!!

Dzięi aggi za info w sprawie wiesiołka.... u mnie tylko ten problem, ze owulacji nie mam... najwyżej poprostu przestane któregoś dnia i tyle...

Widzę, że jakiś gorący okres co do zapalenia pęcherze.... mi odpukać póki co nic nie dolega.... chociaż co jakiś czas też mis ię coś przyplątuje... puk puk hehe

NatB - nerkowce...... aaaaa :woohoo: :woohoo: zjadłabym :PP te różowe ubranka to może jakaś przepowiednia hahaha Kurcze, fajne plany na sesję :)

Kur###.... właśnie wylałam na siebie, telefon, komputer i rogówkę kubek gorącej herbaty z miodem...

Zia... trzymam kciuki od rana! testuj!

Majka pamiętam! Nic tylko czekać.... POza tym wiesz.... ryzyko ryzykiem a wszystko może się dobrze skońćzyć!

Gosia- wiadomo strach będzie... i to wydaje mis ię przez całą ciąże.... Ale jestem pewna, ze teraz się wszystko bardzo dobrze skończy :)

Pumcia! Po dupsku dostaniesz.... nie ma przywilejów :PP

Ja mam jutro monitoring... na nic się nie napalam... na testach dalej cisza a dziś 18dc już.... Poza tym się stresuje czy mnie przyjmie bo ostatnio wziął moje skierowanie i mi nie oddał.... a na tym jednym skierowaniu miałam 3 wizyty.... mam nadzieje że nie będzie problemów.
Tak odbiegając od tematu... bierze któraś luteinę podjęzykową?? Czy Wam też tak nie smakuje?? :PP heheheh

9 lata 3 miesiąc temu #1005131 przez Izabela
Dziewczyny, myślę że gdzieś tam umknęło Wam moje pytanie bo nie sądzę żebyście mnie olały ;)
podpowiedzcie mi trochę kiedy zacząć testowanie. Po odstawieniu tabletek anty mój cykl miał 52 dni. Nie wiem kiedy była wtedy owu. Kolejny cykl to już 38 dni i owu najprawdopodobniej była w 25 dniu (testy lh). Czy teraz możliwe jest ze cykl jeszcze mi sie skróci i owu będzie szybciej? Czy testować od momentu pojawienia sie dobrego śluzu?
Macie dużo, dużo większą wiedzę ode mnie :)

9 lata 3 miesiąc temu #1005132 przez ziaa
Oj magmus nie trzymaj, bo Ci kciuki zdtętwieja ;) w środę będę testowała, to jutro wieczorem zacznij trzymać :D

9 lata 3 miesiąc temu #1005136 przez majka1987gnoWlkp
Po tabsach organizm może dochodzić do siebie do pół roku. Moim zdaniem lepiej testować póki co cały cykl... ;-)

[/url [/url]

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1005138 przez Pumcia
Magmus - nieeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee muszę miec fory :D ostatnio nawet jak parkowałam to specjalnie na miejscu dla ciężarnych bo nie było innego miejsca kolo wejscia do budynku :P Mąż się ze mnie smiał ale ja mu zawsze odpowiadam, ze jak ja kieruje to ma siedziec cicho :D

Izabela - dziewczynom umknęło, wiesz już w tym wieku czasem możemy nie dowidziec :D Ok mówię o sobie :P Jeżeli dopiero zaczynasz testowanie to proponowałabym od np 10 dnia cyklu. JA do tej pory nie wiem kiedy miałam owu ale tak właśnie testowałam, nawet do nastepnej @ bo ponoć można mieć owu przed zblizająca się @. Myślę, ze cykl się skróci bo ja kiedyś brałam tabletki anty 3 lata i po odstawieniu miałąm strasznie nieregularne @ ale po jakiś paru miesiącach miałam co 24-26 dni i tak już zostało do 30 tki i ciązy :P

ziaa - ja na nogach potrzymam, zeby nie było :D

Miałam nie oglądać TAP MODL :woohoo: ale nie mogę sie powstrzymać :evil:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka