- Otrzymane podziękowania: 47
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja też będę robić wszystkie badania i też panicznie boję się igieł. Oby raz się wkłuli i niech pobierają ile chcą
aggi ciężko mi sobie wyobrazić wstawanie o 4 Wolę wstać kilka razy w nocy ale wstawanie tak wcześnie rano, o boziu.... a niedługo mnie to czeka
Która miała dziś testować? Szybko proszę stawiać zdjęcie testu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Aggi- brawo wygrałaś pralkę Tak wiem ze musze duzo pić wody ale wez i wez kiedyś wcale nie piłam - teraz z butelka idzie dziennie Ucałuj Maxa od cioteczek - na pewno mu się humor poprawi
Weronia - a może coś jednak w tym jest ze jak sie ma takie rewolucje to wychodza dziewczynki, moje kolezanki i siostra ciaży praktycznie nie odczuwają i mają chłopców to znak :D:D:D:D Ale bidulo sie wymęczyłas co ?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Jak będziecie tak tu pisać to nie popracuję za dużo przez Was ;p taka straszna siła tu przyciąga i zamiast nadawać paczki do klientów to non stop tu zaglądam ;p sio! mi stad bo muszę pracować
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miśka - bo ziaa to zła kobieta - specjalnie tak buduje napięcie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
miśka no cóż wiem że swojego doświadczenia i mamusie pewnie potwierdzą: śpij w ciąży kiedy tylko masz ochotę bo później przez pierwsze tygodnie sen to tylko słowo
Korzystajcie ciężarne z tego że możecie w dzień pospać
pumcia dawaj te pralkę bo moja coś szwankuje
ziaa no to jak wiesz że negatyw to rób testa! I pamiętaj 'nigdy nie mów nigdy'
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na szczęście prace mam taką, ze mogę tu z Wami siedzieć ile chcę, a na koniec dnia pretensje będę miała tylko samo do siebie ;p
ah! Ja jestem rocznik 89, ten przełomowy Chyba średnią zawyżam. Tak mi się przypomniało, że temat wieku tu był jakiś czas temu
Na prawdę paraliżuje mnie strach przed tym testem ale jutro mąż powiedział, że idziemy razem do łazienki ;p chyba mnie to zmotywuje by pójść tam sama ale staną na wysokości zadania
Co do płci dziecka to chyba tak to nie działa.. Moja bratowa u pierwszej ciąży miała takie mdłości, że szok i córka Druga spokojna, bez objawowa i Tosiek jak dąb , trzecia jak pierwsza, koszmarna znaczy się i Juliusz sie wykluł Druga bratowa za to dwie ciążę bez większych ekscesów i parka
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
Skąd dzieci mają takie pomysły....
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No bo ja to się boje co zrobię jak test negatyw, a @ się nie zjawi... Wizyta u gina dopiero za miesiąc i co? Mam w domu estrofem i dupka i mam zacząć je jeść?
Jutro rano zrobię test, ku chwale ojczyzny, a co! Obiecuję!
Miśka chyba biologii uczy go ta sama Pani co pumcie nauczyła, że pumy i zające mają coś wspólnego
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Ale Wy dziś rozmowne. Ledwo nadążam. Już mi trochę lżej że nie tylko ja boję się igieł.
Dziewczyny jak tak Was czytam, to często wizyty macie poumawiane u gin na odległe terminy. Tyle czekacie na wizytę czy to wynika z tego że oni sami mówią Wam że nie ma potrzeby widzieć Was wcześniej i ustalają daleki termin.
Coś mnie dziś pobolewa jajnik lewy. Czy to dobry znak w 9dc?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ziaa - a co to biologia ? ja szłam jeszczy tym starym programem - gimnazjum mnie minęło Jestem rocznik 85. Z tego co wiem, nauczyli mnie i zapamiętałam to zając i puma są ssakami jest cecha wspolna jest odczepta się ! Biologia phiiiiiiiiiii i to do handlowca mówią wredoty I ziaa nie trzesiemy się tylko testujemy :d za Ciebie tego nie zrobiie
Miśka - nei martw się, jak Mały ma takich nauczycieli to wyjdzie na ludzi :D:D:D:D
Izabella - ja często miałam bóle jajników, kuło mnie, czasem nawet od tego miałam bóle brzucha. JEsli się martwisz ze jest coś nei tak to idz do lekarza. Ja miałam torbiele więc u mnie stąd ten ból.Co do wizyt u Gina to raczej lekarze mówią kiedy powinno się przyjsc na kolejna wizytę