BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 miesiąc temu #1005331 przez Pumcia
Miska - spoko :P wybaczymy :evil: a jak się czujesz ? mdłości męczą ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1005335 przez ziaa
Teraz to się popłakałam z wrażenia jak zobaczyłam Twoją wiadomość! :D Tylko, ze w Rudzielcu to mnie nie znajdziesz! :D Nie wiem skąd go wytrzasnęłaś! :D
No tak, jestem blondynką, to mogło się zdarzyć :D ;p
No właśnie Miśka :) Jak się masz? :) i W ogóle jak wszystkie przyszłe mamuśki się czują? :)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1005337 przez Miluniaa
Podziękowania: ziaa

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1005339 przez Pumcia
Ziaa - w końcu zapytałaś jak się czuję - lepiej pózno niż wcale :evil: czuję się świetnie - dziękuję :whistle:

Rudzielcu powiedziam hmmmmmmmm no tak tam akurat mam sojuszniczkę :D miało być - w Poznaniu :evil: trafiłam ? :woohoo:

Milunia - ale śliczny brzusiorek :* az chce się monitora dotknąć :woohoo:
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 3 miesiąc temu #1005343 przez ziaa
Brawo pumcia zaliczyłaś czytanie ze zrozumieniem ;p :evil:
uf, ledwo uszłam z życiem bo nie zapytałam wcześniej! Ale wiesz, przez analizę Twego tekstu pisanego doszłam do wniosku, ze jesteś w świetnej formie ;p
Milunia baaaaajka :D :woohoo: Nie muszę pisać jak pięknie, jak słodko i jak zazdroszczę bo to wiesz, prawda? :)

9 lata 3 miesiąc temu #1005345 przez Miluniaa
Pumcia też niebawem doczekasz takiego :)
Zia i inne jeszcze, które nie wiedzą lub nie są w ciąży ZARAŻAMY Was z moim bąbelkiem !!!!
Podziękowania: Pumcia, ziaa

9 lata 3 miesiąc temu #1005348 przez Izabela
Ziaa to ty w takim razie taka bezwarunkowa czarodziejka ( żeby nie napisać czarownica :P ) jesteś. Co by sie nie działo zapowiadają zniknięcie. Ty już nam tu nie czaruj tylko działaj ;)

Milunia brzusio super !

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1005351 przez aklim88
Pumcia - juz kiedyś temat nospy był poruszany na forum. Powoduje ona zmniejszone napięcie mięśniowe i przez to dzieciaczki mogą miec problemy ze ssaniem, a potem z mową. Mieszkam w Anglii i tu nospa jest wycofana z rynku

Aggi - no to pobudka dość wczesnie. Ali dziś sie cos śniło. Ide do niej, bo płacze i pytam co sie stało, a ona "buu rysunek mi spadł" co za sen... A ja potem do rana nie mogłam zasnac.... Za to miałam przyjemną pobudkę...małe co nieco razem z mężem...;)

Nat - trzymam kciuki za Włada żeby trzymał się zdrowo

Ziaa - jak nie zrobisz jutro rano testu, to dostaniesz kopala w dupala :P kobietę w ciąźy w napięciu trzymać. Wstydź się! ;)

Miska - jeszcze troche i urośnie aż będziesz miała dosyć

Milunia - piękny domek małej fasoleczki

Ja sie czuję nawet w miarę. Zostało mi kilka rzeczy do skompletowania wyprawki. Powiedzcie mi czy jak karmiłyście, to spałyście w tym samym staniku co za dnia, czy miałyście osobny do spania. Bo nie wiem czy kupować dodatkowy.

Macie tu mojego brzuchola

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Załączniki:
Podziękowania: Miluniaa, Pumcia

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1005352 przez Sandruska1995
Ale się rozpisałyście na wesoło :lol: :silly:

Mogłaby mi któraś podesłać zdjęcie tabletek " wiesiołka " teściowa była w Polsce , kupiła mi , ale już pytania " po co " do czego " - ona twierdzi że to tabletki na serce, prawda? czy coś źle skumała :evil: Lubię ją , ale jak ma Nam coś kupić to zaraz tysiące pytań . :blink:

aklim przekręciło Cię :side: świetny brzuszek :)

ziaa rano wszystkie czekamy na pozytywne wieści , oczywiście innej opcji nie ma :woohoo:

Ja właśnie oglądałam program " moje 600 gramów szczęścia " i ryczę :sick: wciągające , ale ściska za serce, takie maluszki a tak walczą . :)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1005354 przez miśka23
Milunia aaaa.. dziękuję. Brzusio prześliczny :kiss: kiedy zaczął Ci rosnąć?

A ja czuję się dobrze :) jedynie co mi dolega to delikatne mdłości ale nawet nie wymiotuję często :P

Aklim nie wiedziałam że w tym miesiącu ma się siłę i możliwości żeby stać na głowie :woohoo: :laugh: :laugh:

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1005356 przez aklim88
Grrrr nie mogę odwrócić tego zdjęcia..! Edit: wreszcie!

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1005358 przez Pumcia
ziaa - blondynką tez jestem - ale chyba do jutra, bo do fryzjera się umówiłam :D pewnie wyjdę z Rudymi, przynajmniej będzie pasowało do charakteru :evil:

Milunia - już mi się delikatnie zaokrąglił, widze ze juz nie jest taki płaski jak zawsze :) i jeansy mnie denerwują, niby nie są za małe ale czuje dyskomfort jak je nosze. A poza tym dziś mam taki apetyt ze jjem jakbym jedzenia nie widziała. bułki z nutellą i kakao, pozniej makrela wędzona, obiad - ryba z brokułami, o wafelkach, orzeszkach i lodach tylko napomknę :D i już się zastanawiam co by tu na kolację zjesc :D oj chyba jednak przytyję :P :evil:

Aklim - to tego nie doczytałam - wybacz. Rozmawiałam dziś z siosta, która mieszka w Anglii i powiedziała mi to co ty. A poza tym w ANGLII w ogóle dziwnie leczą :) a BRZUSZEK piękny, fajną masz figurę :) chciałabym tak wyglądać kilka tyg przed porodem :D

Sandrusia Ty wróciłaś :D Ty dalej w Hamburgu ? Są tam jacyś fajni polscy lekarze? Bo mi się wtyki skonczyły i nie mam kogo zapytać :D a dziwna sprawa - faceci nie wiedza gdzie tam znaleść dobrego Ginekologa :woohoo:

a mnie ten 4 minutowy film wzruszył :
www.msn.com/pl-pl/styl-zycia/rodzina/tak...AAaGjkQ&ocid=U305DHP

9 lata 3 miesiąc temu #1005363 przez aklim88
Pumcia - spoko, wydaje mi się,że dyskutowałyśmy z Nefri jak miałaś od nas przerwę :P bo dostałam w jeden weekend takich skurczy,że myślałam żeby jechać już na porodówkę... i zastanawiałam się czym sobie pomóc. No to apetyt dopisuje heheh a jakie wyszukane menu :silly: a co do leczenia w Anglii, to oni mają wiele rzeczy gdzieś... niestety. Przez całą ciążę nikt nie zbadał mi szyjki wyobraź sobie....

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1005365 przez Pumcia
Aklim zartujesz ? Szyjki żeby nie zbadać ? Ja byłam kilka dni temu czyli 8 tydzien i lekarz od razu chciał sprawdzić ;/ Masakra ! Moja siostra wraca w do PL rodzić bo tam się boi . . . a byłaś w PL ? chodzi mi czy byłaś tu u jakiegoś lekarza ?

Ps. to nie byla przerwa tylko cały urlop :evil:

9 lata 3 miesiąc temu #1005367 przez aklim88
Oni mają takie podejście,że jak nic się złego z ciążą nie dzieje (nie plamisz itp.) to nawet lekarz Cię nie widzi. W Polsce nie byłam u lekarza, bo jednorazowa wizyta nie za wiele da, musiałabym regularnie latać żeby był sens, a jak byłam gościnnie, to kilka dni po usg zrobionym tutaj więc mały był sens. Trochę drogo by wyszło latanie co miesiąc do Polski, pewnie można by było porównać to z kosztem prywatnej wizyty u ginekologa tutaj, bo mąż by mnie nie puścił innymi liniami niż British Airways ewentualnie lotem, a pewnie wcale, bo by się bał panicznie o mnie

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka