- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale dzięki i wzajemnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Milusia - Twój też przecudowny!
Kobiety.... nauczcie mnie jak mam wyluzować tzn przypda mis ię to po "naprawieniu" mnie )
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Drugi patent jest z książki "sekret". Musisz tak bardzo bardzo chcieć dzidzię, ze czujesz ze już ją masz i nie może być nawet cienia zwątpienia ze będzie inaczej. Podobno też się sprawdza
A tak na serio to chyba będzie ciężko. Ja niby też na spokojnie narazie, zakładam że jeszcze co najmniej rok starań ale gdzieś tam na końcu głowy jest ta myśl że bardzo bym chciała już
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Pumcia aaa na dom ? My byliśmy ostatnio . Polecam Ja mieszkam 20 km od dworca głównego Może niedaleko i kiedyś się spotkamy
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
AGGI no właśnie mam długie włosy i już nawet ostatnio ścięłam, nic nie pomaga... Coraz bardziej dokucza mi ból owulacyjny ( ból pokrywa się z pozytywnymi testami owu ) Dziś z rana do męża się oczywiście dobrałam, jutro mam zamiar zrobić to samo hi
ZIAA czekamy na twojego teściora z rana
PUMCIA jesteś świetna! potrafisz innych pocieszyć. Zabawna z ciebie babeczka
MILUNIA ale brzuchol! Piękny jest :*
ALKIM ale masz zgrabniutki brzucholek jak na końcówkę ciąży :*
Uciekam spać bo po pracy jestem. Musiałam przed snem tutaj zajrzeć bo bym nie zasnęła hi Dobranoc :*
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Z tego co pamiętam to po krótko odpiszę...
ziaaa ja czekam... bo wiesz nic Ci nie chcę mówić, ale
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Iwson ja myślałam identycznie jak Ty... ,, bo po pierwszym dziecku drugie to już pójdzie jak z płatka" no niestety...udało nam się po 8 miesiącach starań, a z małym raptem 1-2 cykle i już byłam w ciąży... ale ja niestety podczas tych naszych starań napotkałam full problemów, także i tak się cieszę, że to było TYLKO 8 miesięcy..
milunia WOW ale brzuchol nieźle... rośniecie
Aklim a u Cb to już mega niisko brzuszek.. jej jej to tuż tuż poród.. co do leczenia w Anglii, ja chyba bym tam ani jednej ani drugiej ciąży nie donosiła... no nie ma opcji, przy takim ich podejściu euh
U mnie dalej okropnie... wczoraj już z bezsilności płakałam...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i wizytę mam przeniesioną na sobotę... w sumie mi to już obojętne i tak długo czekałam...
Postaram się jeszcze dziś zajrzeć miłego kochane :*
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ale tu gwarno od rana i cały wieczór ! hoho ale mam nadrabiania
Ale pocieszę Was że jak już będziecie miały dzieci to skończy się siedzenie na necie 24h
mam nadzieję że ziaa nas nie wyujała z testem?
u nas nocka super, całą noc spał do 6:30 wyspałam się
pumcia hahaha
martusska po anty organizm może do siebie dochodzić nawet pół roku - tak słyszałam. Więc daj sobie czas godziny to ważna rzecz, choć powiem Ci tak cicho że około godziny mi się zakres robi jak testuję czasem 16 a czasem 17 co do śluzu to wiesiołek go poprawia, ale bierze się tylko do owulacji więc fajnie go brać jak się wie kiedy jest owu.
izabela co do bólu jajnika to ja nie mam pojęcia mnie nigdy nic nie bolało, dopiero po porodzie zaczęłam odczuwać owulacje i w tym samym czasie mam pozytyw na teście więc nooo tak z moich obserwacji to tyle
magmus z dłoni?? nigdy nie miałam oj a wiesz coś więcej na temat pcos? bo ja to tylko z nazwy znam.. a co do wyluzowania to winko i tv i mąż obok i jakoś będzie
milunia super brzuś, aż mi się tęskni do mojego
aklim hoho no co nieco z mężem to rekompensuje bezsenną noc haha co do karmienia to ja miałam kupione niby specjalne do karmienia ale odeszły w kąt....... kupiłam sportowe elastyczne staniki i w tym mi było najwygodniej cudny Robercik
sandruska kapsułki olej z nasion wiesiołka . takie miękkie jak tran. nie musisz czekać do 1dc, ja też jakoś po kilku dniach zaczęłam ale ważne żeby przerwać przed owulacją a potem dopiero znów od 1dc do owu.
Iwson no dawno Cię nie było wiesiołek jest na poprawę śluzu płodnego, w formie kapsułek miękkich. od 1dc do owulacji i się odstawia bo może utrudniać zagnieżdżanie.
joanna to jak ból się pokrywa z testami to nic tylko się cieszyć masz jeszcze jakieś wizyty u gina?
nat a o mnie zapomniałaś phiiiii trzymaj się i myśl pozytywnie
ziaa ale sobie nagrabiłaś ! 8 godzina i nie ma teściora???!!!! nie ładnie
- Iwson
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 3
Któraś z Was pisała o wiesiołku i o jakimś leku inofem chciałam tak dopytac na co to jest konkretnie? Bo u mnie od momentu urodzenia dziecka jest absolutny brak śluzu :-/ i obawiam się, że to też może być problemem miała lub ma tak któraś z was i jak można coś z tym zrobić?
- Iwson
- Wylogowany
- gaworzenie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Iwson
- Wylogowany
- gaworzenie
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137