- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Głowa do góry pamiętaj!
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Weronia tworzysz suwaczek na stronie, a później wygenerowany kod html wklejasz w swój edytowany profil tutaj, w miejsce podpisu. Z tego co widzę w Twoim opisie robisz to dobrze, upewnij się tylko, ze kopiujesz cały kod od początku do końca. Jeśli generuje Ci kilka plików, to popróbuj każdy, mają inne formaty, ale nie powiem Ci który obsługuje nasze forum bo sama robiła na chybił trafił. kod powinien zacząć się czymś w tym stylu: <h2>, a skończyć takim z ukośnikiem: </h2>.
EDIT: w Twoim suwaczku chyba brakuje zamknięcia ">" po a na początku, pewnie dlatego nie wyświetla, spróbuj dopisać chyba początek powinien wyglądać tak: <a><href
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sandruska ej Ty się dołujesz.. Nooo przestań, jesteś młoda na pewno zaraz Wam się uda, mniej spiny, myślenia, teraz jeszcze te problemy z przedszkolem, tak czasem się milion problemów naLoży.. Qle przyjdzie na Was czas zobaczysz..
Ale jestem wściekła od rana, wczoraj jak odbierałam Włada ze żłobka, oczywiście było jedno dziecko z meeeega katarem i co..Wład dziś wstał z zielonymi dudlami, myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok! Ta matka dziecka wczoraj jeszcze,, a miał temperaturę?! Bo rano był nieciekawy..,, to se kuzwa myślę, to po jakiego grzyba go puszczala, a na dowodzenia mówi,, no jutro też go przyprowadze,bo nie mam co z nim zrobić :/,, i sumasumarum wyjdzie, że ja kolejny tydzień będę z małym na L4 tamten mały będzie chodził i zarazal wszystkich.. Najlepsze, że to ren mały jest skupiskiem bakteri i chorób, inne dzieci się kuruja, a ten mały zawsze jest.. Uwierzcie mi, że gile miał do pach :/ grrr
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Fajnie wyglądałaś w tych rajstopkach najważniejsze jednak, że zabieg się udał
Paula, jeżeli masz dalej słabą kreskę to dlatego, że stężenie nie jest bardzo duże, ja też tak miałam i brałam tabletki na podtrzymanie ciąży (tak na wszelki wypadek). Ważny jest jednak wynik bety, testami domowymi się nie przejmuj
Dziewczyny produkujecie tak dużo postów, że absolutnie nie jestem w stanie za wami nadążyć
Chudzinka, powodzenia bardzo szybko minęły te twoje 9 miesięcy
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Magmus- super rajstopki,pierwsza klasa też zazwyczaj kopiuje posta i na wszelki wypadek ale pisałam z telefonu i było mi to ciężej zrobić i postawiłam na jedną kartę twój entuzjazm naprawdę jest super, bardzo się cieszę że wszystko oki, i to od razu wracasz z przytupem czyli owulacją Pięknie! Zarażaj tym swoim entuzjazmem jest on potrzebny w takie dni jak te
Agi-czuje się nawet oki, jeśli można tak powiedzieć na ten stan taka norma od czasu do czasu całowanie klozetu a bardziej slinienie sie nad nim wieczne mdłości które cały czas mi towarzyszą czy zjem czy nie mdłości są i ogólna padaka czyli leżeć leżeć leżeć Byle do wtorku idę do lekarza już się doczekać nie mogę,a jutro jadę na te badania wszystkie wydać trochę pieniędzy pozatym rozmar M/L to wcale nie koniec świata jesteśmy sex-i krągłe
natB-ty to masz faktycznie jak nie urok to sraczka może jak się młody wychoruje teraz to potem będzie spokój,tylko jak przyjdzie jego siostra to żeby wtedy nie siał bakteri w około. W przedszkolach tak się dzieję bo taki jest świat powalony gdyby ta kobieta może na drżała o posadę na którą jest 10 chętnych poszła by na wolne,a z drugiej strony nasze państwo również nie zachęca by kobiety siedziały z dziećmi w domach bo za co te dzieci wychować tak czasami słyszę od klientek jak zaprowadzają dzieci z katarem do przedszkola,że albo zostanie w domu albo straci dobrą prace,jak zostać to tylko jak już jest konieczność a nie katar. Takie rzeczy czasami obijają mi się o uszy przy klientach. Ja tam ani nie bronie ani nie neguje bo jeszcze w tematach przedszkolnych i chorobowych nie jestem a jak sie czujesz ty? sok z buraka daje rade? kiedy drugie badanie? Ruchów dzidziusia strasznie zazdroszczę ja też już bym chciala
Izabela-tak jak mówi koleżanka natB nowy cykl nowe nadzieje wiec trzymam kciuki za ciebie!
Joanna- a ty to tak raz znikasz raz jesteś Aż wpadniesz z wiadomościami bocianowymi z zaskoczenia
Pumcia- co się przejmujesz że szukają na twoje miejsce na moje też już tego samego dnia jak powiedziałam wystawili ogłoszenie ale chyba martwy sezon fryzjerów brak nikt nie chce pracować więc okazuje im łaskę i przychodzę na 4 godzinni co jakiś tam dzien na swoich klientów poza tym nie wiem czy chce tam wrócić czy nie odchowam dziecka drugie może bóg da i rozkręcę swój biznes nie wiem czy nie mam dość zapylania na kogoś.. ale to takie tam ciążowe przemyślenia ale nie przejmuj się tym taki świat jest na trochę pogwałcone moraloności a jak sie czujesz?
Chudzinka- aaaaa... to już coraz bliżej! Kiedy to sie stało dopiero co pamiętam jak się starałaś jak ogłosiłaś nam dobrą nowinę Trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło bez komplikacji,żebyś dała rade,super że się nie boisz,to bedzie ok
Aklim- zakochałam się w Robercie ja chce takiego bobasa już też chłopczyka.. bardzo chcem trzymajcie się cieplutko teraz w te paskudne dni,cycki ocalały,bedzie już z górki tulaski i całuski dla was!
Sandruska- głowa do góry,bedzie dobrze jakoś się to wszystko rozwiąże,tylko trzeba rozwiać te chmury złe co są nad wami!
i chyba nie pamietam reszty co mialam pisać