BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 miesiąc temu #1010297 przez magmus88
Mówiłam.... SAM SEX :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1010298 przez magmus88
Ołje! Nowa strona należy do mnie! :evil: :evil: :evil:

9 lata 2 miesiąc temu #1010299 przez natB
Kochana dopóki @ się nie rozkręci, wszystkie opcje trzeba brać pod uwagę... w takim razie czas pokaże, jak to się dalej rozwinie...
Głowa do góry pamiętaj! :)
Podziękowania: Izabela

9 lata 2 miesiąc temu #1010303 przez weronia89
Nie wiem jak dodać suwaczek :( pomocy :(

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1010304 przez ziaa
Izabela potrzymać za Ciebie kciuki oczywiście nie zaszkodzi, a nóż coś się zdarzy, koło fortuny każdej z nas się przecież kręci :)

Weronia tworzysz suwaczek na stronie, a później wygenerowany kod html wklejasz w swój edytowany profil tutaj, w miejsce podpisu. Z tego co widzę w Twoim opisie robisz to dobrze, upewnij się tylko, ze kopiujesz cały kod od początku do końca. Jeśli generuje Ci kilka plików, to popróbuj każdy, mają inne formaty, ale nie powiem Ci który obsługuje nasze forum bo sama robiła na chybił trafił. :) kod powinien zacząć się czymś w tym stylu: <h2>, a skończyć takim z ukośnikiem: </h2>. :)

EDIT: w Twoim suwaczku chyba brakuje zamknięcia ">" po a na początku, pewnie dlatego nie wyświetla, spróbuj dopisać :) chyba początek powinien wyglądać tak: <a><href
Podziękowania: Izabela

9 lata 2 miesiąc temu #1010306 przez Izabela
Weronia wysłałam na PRL o suwaczku

9 lata 2 miesiąc temu #1010307 przez Izabela
Prv miało być :P

9 lata 2 miesiąc temu #1010309 przez ziaa
weronia a Ty nie byłaś wczoraj u lekarza? Pisałaś co tam jak tam? Bo chyba przeoczyłam.. :(

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1010319 przez Sandruska1995
chudzinka Gdyby się zaczęło to życzę powodzenia i trzymam kciuki :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 miesiąc temu #1010320 przez Izabela
Sandruska każdy ma gorsze i lepsze chwile. Nie łam się. Zobacz ile masz wsparcia w najbliższych, ile w nas tu na forum. Trzeba myśleć pozytywnie. Podołuj się troszkę (wiem ze takie stany to też dobry reset) a jutro wracaj z dobrym nastawieniem ;) :kiss:

9 lata 2 miesiąc temu #1010324 przez natB
weronia kochana wysłałam Bocka :) kurka mam nadzieje, ze dojdzie, jak Ty jeszcze będziesz w Pl :)

sandruska ej Ty się dołujesz.. Nooo przestań, jesteś młoda na pewno zaraz Wam się uda, mniej spiny, myślenia, teraz jeszcze te problemy z przedszkolem, tak czasem się milion problemów naLoży.. Qle przyjdzie na Was czas :) zobaczysz..

Ale jestem wściekła od rana, wczoraj jak odbierałam Włada ze żłobka, oczywiście było jedno dziecko z meeeega katarem i co..Wład dziś wstał z zielonymi dudlami, myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok! Ta matka dziecka wczoraj jeszcze,, a miał temperaturę?! Bo rano był nieciekawy..,, to se kuzwa myślę, to po jakiego grzyba go puszczala, a na dowodzenia mówi,, no jutro też go przyprowadze,bo nie mam co z nim zrobić :/,, i sumasumarum wyjdzie, że ja kolejny tydzień będę z małym na L4 tamten mały będzie chodził i zarazal wszystkich.. Najlepsze, że to ren mały jest skupiskiem bakteri i chorób, inne dzieci się kuruja, a ten mały zawsze jest.. Uwierzcie mi, że gile miał do pach :/ grrr

9 lata 2 miesiąc temu #1010326 przez Izabela
Jednak @ przyszła z samego rana :) :)

9 lata 2 miesiąc temu #1010328 przez natB
izabela nowy cykl. Nowa nadzieja :) pamiętaj!

9 lata 2 miesiąc temu #1010329 przez natkka
Magmus jestem :) teraz jak się lepiej czuje to próbuje zacząć ogarniać temat remontu, trochę pracuję żeby mózg mi się nie zastał :P i szukam ładnych rzeczy dla Malutkiej :) Poza tym w piątek prenatalne/połówkowe :) więc już się cieszę bo mam takie dni, że się bardzo stresuje czy z małą wszystko w porządku :)
Fajnie wyglądałaś w tych rajstopkach :D najważniejsze jednak, że zabieg się udał :)
Paula, jeżeli masz dalej słabą kreskę to dlatego, że stężenie nie jest bardzo duże, ja też tak miałam i brałam tabletki na podtrzymanie ciąży (tak na wszelki wypadek). Ważny jest jednak wynik bety, testami domowymi się nie przejmuj :)
Dziewczyny produkujecie tak dużo postów, że absolutnie nie jestem w stanie za wami nadążyć :(
Chudzinka, powodzenia :) bardzo szybko minęły te twoje 9 miesięcy :)

9 lata 2 miesiąc temu #1010330 przez Patikierc
Heya! Już po wakacjach w domu! Było obłędnie wspiełam się na ''śnieżne kotły" Karkonoskie Góry pierwsza klasa! Dziś już realia w domu czyli pranie,pranie :D Bo się tego uzbierało!

Magmus- :D :D :D super rajstopki,pierwsza klasa :D też zazwyczaj kopiuje posta i na wszelki wypadek ale pisałam z telefonu i było mi to ciężej zrobić i postawiłam na jedną kartę :D twój entuzjazm naprawdę jest super, bardzo się cieszę że wszystko oki, i to od razu wracasz z przytupem czyli owulacją :D Pięknie! Zarażaj tym swoim entuzjazmem jest on potrzebny w takie dni jak te B)

Agi-czuje się nawet oki, jeśli można tak powiedzieć na ten stan :D taka norma od czasu do czasu :sick: całowanie klozetu a bardziej slinienie sie nad nim :D wieczne mdłości które cały czas mi towarzyszą czy zjem czy nie mdłości są i ogólna padaka :D czyli leżeć leżeć leżeć :D Byle do wtorku idę do lekarza już się doczekać nie mogę,a jutro jadę na te badania wszystkie wydać trochę pieniędzy :whistle: pozatym rozmar M/L to wcale nie koniec świata jesteśmy sex-i krągłe :evil:

natB-ty to masz faktycznie jak nie urok to sraczka :D może jak się młody wychoruje teraz to potem będzie spokój,tylko jak przyjdzie jego siostra to żeby wtedy nie siał bakteri w około. W przedszkolach tak się dzieję bo taki jest świat powalony gdyby ta kobieta może na drżała o posadę na którą jest 10 chętnych poszła by na wolne,a z drugiej strony nasze państwo również nie zachęca by kobiety siedziały z dziećmi w domach bo za co te dzieci wychować :whistle: tak czasami słyszę od klientek jak zaprowadzają dzieci z katarem do przedszkola,że albo zostanie w domu albo straci dobrą prace,jak zostać to tylko jak już jest konieczność a nie katar. Takie rzeczy czasami obijają mi się o uszy przy klientach. Ja tam ani nie bronie ani nie neguje bo jeszcze w tematach przedszkolnych i chorobowych nie jestem :P a jak sie czujesz ty? sok z buraka daje rade? kiedy drugie badanie? Ruchów dzidziusia strasznie zazdroszczę ja też już bym chciala :woohoo:

Izabela-tak jak mówi koleżanka natB nowy cykl nowe nadzieje wiec trzymam kciuki za ciebie!

Joanna- a ty to tak raz znikasz raz jesteś :D Aż wpadniesz z wiadomościami bocianowymi z zaskoczenia :D

Pumcia- co się przejmujesz że szukają na twoje miejsce na moje też :D już tego samego dnia jak powiedziałam wystawili ogłoszenie ale chyba martwy sezon fryzjerów brak nikt nie chce pracować :D więc okazuje im łaskę i przychodzę na 4 godzinni co jakiś tam dzien na swoich klientów poza tym nie wiem czy chce tam wrócić czy nie odchowam dziecka drugie może bóg da i rozkręcę swój biznes :evil: nie wiem czy nie mam dość zapylania na kogoś.. :whistle: ale to takie tam ciążowe przemyślenia :D ale nie przejmuj się tym taki świat jest na trochę pogwałcone moraloności :D a jak sie czujesz?

Chudzinka- aaaaa... to już coraz bliżej! Kiedy to sie stało dopiero co pamiętam jak się starałaś jak ogłosiłaś nam dobrą nowinę :D Trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło bez komplikacji,żebyś dała rade,super że się nie boisz,to bedzie ok :D

Aklim- B) zakochałam się w Robercie ja chce takiego bobasa już :D też chłopczyka.. bardzo :whistle: chcem :D trzymajcie się cieplutko teraz w te paskudne dni,cycki ocalały,bedzie już z górki :D tulaski i całuski dla was!

Sandruska- głowa do góry,bedzie dobrze jakoś się to wszystko rozwiąże,tylko trzeba rozwiać te chmury złe co są nad wami!

i chyba nie pamietam reszty co mialam pisać :D

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka