- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
koteczka wybacz, ze zapytam ale ile masz lat ??
Sandruska ta baba jakas chora jest i sama sie do psychiatry powinna zapisac ! biega , krzyczy, bo to dziecko, a tym bardziej kiedy nie rozumie co do niego mowia ... pewnie mu ciezko dopoki nie złapie troche jezyka
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Sandra - aż mnie zatkało! Podejście jak z czasów wojny. Jeszcze się z czymś takim w UK nie spotkałam. Ala też szła do przedszkola nie znając angielskiego w wieku 3 lat i nikt nigdy nie miał o to pretensji. Koleżanki syn w wieku 5 lat zaczął szkołę, ni w ząb angielskiego a nauczyciele mówią,że szybko się nauczy i rodzice nie mają się tym przejmować,że to szkoły rola nauczyć języka. Współczuje Ci szczerze.
Aggi - Ala miała brązowe włosy jak się urodziła, w ogóle ona to czysta ja, a mały czysty tatuś. Dzisiaj przeżyłam szok, bo mały leżąc na brzuszku obrócił sobie głowę na drugą stronę...siłacz mały. Może następnym razem będzie lepiej z karmieniem. Nie mówione,że musi być tak samo. Dobrze jest mieć też wsparcie położnej, która pokaże jak przystawiać do piersi żeby nie bolało
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Milunia a ja mam dobre doświadczenia, raczej wiekszosc ludzi przepuszcza mnie w kolejce i to już od dawna, jak tylko trochę brzuch było widać, ostatnio na poczcie babka ustapila mi miejsca, bo taka była kolejka i jeszcze em Tymka zabawiala, zeby nie marudzil
Aggi to faktycznie noc piękna, życzę Ci więcej takich.
Aklim Robercik jest naprawdę przesliczny, a nie wszystkie takie male dzieci są tak sliczne moj też miał takie czarne włoski jak się urodził a teraz blondas, tylko nie wiem po kim myślę, że mu sciemnieja, pomoc moj mąż też jak byl mały to miał jasne włosy.
Ja bym chciala miec teraz nazwał pokarmu, z Tomkiem nie miałam i przez to dłużej musiałam o ten pokarm walczyć. Cale szczescie się udało, bo ogólnie cudownie wspominam karmienie piersią, choć początki było straszne i miałam często myśli, że się poddam
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Ale mam dziś sajgon w robocie, nadrabiam zaległości i nie ogarniam normalnie.. Musze napisać jeszcze wykaz i ogłoszenia do gazety, ocipieje :/
sandruska ja to bym tak nie,, fikala,, z urzędami w Niemczech, gdzieś ale nie wiem czy w Niemczech czy w Holandii jest taka,, instytucja, która z byle powodu podobno zabiera dzieci rodzicom do rodzin zastępczych serio, oglądałam ostatnio o tym program.. Normalnym ludziom, rodzinom bez powodów zabierają, bo właśnie dziecko np.mała chęć wskazywało do nauki obcego języka itp :/ okropne.. Idź z małym na badanie i przedstaw im wyniki bez zbędnego komentarza, będzie dobrze tylko spokojnie
aggi ale Cb ten syn rozpieszcza heh chyba chce mieć siostrę albo brata hihi
aklim ciesze się, że położna Ci pomaga a powiedz mi Alusie długo karmilas? .. Ja karmiłam Włada 3 tygodnie cycem, potem do 1,5 miesiąca mm i cyc i wymieklam, a teraz mam inne podejście i mam nadzieje, ze nie wymiekne w swoich postanowieniach żeby mała karmić jak najdłużej sir da
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Kurcze to nieciekawa sir pogoda szykuje, kurcze myślałam, że ten mrozik juz tak zostanie no i śnieg, bo widziałam, że bardzo dużo go napadlo W górach... Oby jednak przyszedł jakiś bardziej sprzyjający front .. A spicie w jakimś hotelu? Może jakieś tam atrakcje będą?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
sandra 6E :O Zdzierstwo w biały dzień no ale tam inne zarobki są
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milunia heheheh chyba nie tylko Tobie, o ile dobrze rozumuję o co Ci chodzi
aklim mnie samo karmienie nie bolało, ale wyszłam z domu i już zapalenie... wyleczyłam antybiotykiem, wyszłam i znowu. masakra brrrr aż nie chcę wspominać. Walczyłam ze sobą i swoimi przekonaniami żeby podać mm i zakończyć laktację i tak się bujałam 2,5msca.. z czego połowa naćpana antybiotykami
nefri Maks też po urodzeniu ciemne włoski miał a teraz biały blondas ale ja i S w dzieciństwie też białe niemal włosy mieliśmy
nat zamień się albo podrzuć Włada na kilka dni to odpoczniesz
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sandra szczerze Ci współczuję, że musisz się uzerac z taka wstretna baba. I szkoda mi od razu Twojego synka, bo pewnie jest dla niego nie mila przez to.
Aggi mam te same odczucia odnośnie koleżanki Koteczki
Koteczka niby piszesz, że luzujesz, a codziennie wypisujesz coraz to nowsze objawy, jakie rzekomo odczuwasz, czekajac chyba aż w końcu któraś napisze: tak, jesteś w ciąży. Weź się uspokoj i cierpliwie czekaj.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nefri no to piątka, to mi i miluni i tobie te same hormony buzują z tym że ja w ciąży nie jestem
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
nefri, ale ekstra, już zazdroszczę Wam tego wyjazdu hmmmm apartament mówisz, też bym się wybrała na taki wypoczynek Tylko taka przyjemność, chyba nie na moją kieszeń
koteczka dziewczyno ogarnij się!
ahhhh te hormony