BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1010428 przez Pumcia
Hejka Dziewczęta :)
Jestem i ja :)

MAgmus - ja to te Twoje pończoszki nazwała bym antygwałtami :evil: jest moc :woohoo:

NatB- można powiedzieć, że masz juz 2 dzieci i trzecie w drodze - nie zazdroszczę, tego teściowego dzieciaka :S

Ziajek - jak dobrze, że Ci te jajka rosną :woohoo: oby w brzuch Ci poszło :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1010457 przez natB
magmuś Władek jak był w zeszłym miesiącu chory to siedział ze mną w domu, a mój S. wziął wolne, żeby mi pomóc nad opieką... nie puściłam go nigdy z takim katarem, jak ten mały... ale już mniejsza oto... fakt jest taka pogoda, że wszyscy w koło chorzy...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a ja dziś pierwszy raz zaobserwowałam wędrujący brzuszek hehe :P znaczy się falujący :D wow :D

9 lata 5 miesiąc temu #1010466 przez magmus88
natB - wow :) to fajnie, że już można zaobserwować takie rzeczy :) Mega zazdroszczę :)

W sumie to ja mam co dzien falujący brzuszek.... szkoda tylko, ze to tłuszczyk hahaha.

Pumcia nie nadwyrężaj się za bardzo :) i jakie antygwałty! Czysty sex!

9 lata 5 miesiąc temu #1010473 przez Pumcia
Nat -

Magmus - żeby Ci tylko nie przyszło do głowy śmigać po mieście w nich :woohoo: ha hha haha hah dobrze, że masz męża bo raczej na nie byś nic nie wyrwała :evil:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1010475 przez Sandruska1995
Hej jestem i ja . :)

natB cudowne uczucie :) - współczuję teściowej . Moja by na głowie stanęła dla nas , tak samo jak i teściu . :dry:

chudzinka porodówka czeka, a ja pamiętam twój test i radość :) :kiss:

A tak spędziliśmy wczorajszy dzień. :)
Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1010477 przez Miluniaa
A co do puszczenia oczywiscie, ze niech idzie... jak go nie puscisz zobacza jaki maja wplyw i tym bardziej beda gadaly zebys trzymala go w domu a one maja z glowy, a nie w tym chyba rzecz .

9 lata 5 miesiąc temu #1010479 przez Sandruska1995
milunia

Tak rozmyślam, raczej go dam. Tym bardziej , że chce iść. Ale ciągnie go tam najbardziej chyba kuzynka, córka M siostry w tym samym wieku co On , są w tej samej grupie :)

9 lata 5 miesiąc temu #1010480 przez koteczka888999
Jakos sie dziwnie czuje .. raz mnie lekko cos pokluje w jajniku czy zaboli a raz nicnie boli mnie ..
A i moja gin zaowazyla u mnie bialo kremowy sluz . I dpytala czy jestem w ciazy hee
a ja powiedzialam jej starania byly ale czekam na okres ktorego nie ma ...
.
Te czekanie mnie wykonczy .
niby dzis jest 13dzien po stosunku ale mowila gin nie wiadomo kiedy doszlo do zaplodnienia i czy doszlo bo 2tyg po nie wyjda testy i nie widac na usg nic ...
wiec sobie z partnerem czekamy i dziecmi .
maluchy to oszalaly .hee chca rodzenstwo nawet sie mnie mama pytala czy jestem w ciazy czy sie udalo nam.... moj jej odp zobaczymy czas pokaze .
a jak narazie bede sledzila was . I jak by byla @napisze .

url=http://slub-wesele.pl/] [/url]<a href=" fajnamama.pl ">

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1010485 przez Sandruska1995
koteczka To trzymam kciuki . Trzeba być cierpliwym . Ja też bardzo chciałam być w ciąży, staramy się od ponad roku . Mamy tylko jedno dziecko. Chociaż jesteśmy jeszcze młodzi. miałam przez cały rok co miesiąc objawy, coś mnie kuło, bolało, zawroty głowy, wymioty a ciąży nie ma do dziś. Dziewczyny z tego forum pomogły mi się ogarnąć .
Życzę Ci z całego serca , aby była to ciąża.

Taką tablice przygotowałam , zaczynamy od rana
Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu #1010488 przez koteczka888999
:P ... cos o tym.juz wiem...
Ja to chyba co msc dwa ciaze przechodze urojona ale heee.
A potem.jak sie zjawia ta menda @@@@tosie sama smieje z siebie .myslac...
I ty w ciazy bylas he chyba sie zagalopowalas hee.
Tez trzymam kciuki za staraczki by byly te wymarzone 2kreseczki ..
Ps. I nie rob ie testow domowych 2tyg po przytulaskach bo wyjda ujemne heee.juz sie przekonalam na sobie .bizzoaczki . Ide spac

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1010489 przez Sandruska1995
Dokładnie. Bo myślenie o objawach je powoduje. U mnie tak było chyba. Lepiej poczekać .
Ja w tym cyklu co zaszłam ani jednego objawu nie miałam , nawet zapomniałam że @ miała być 2 tygodnie temu. Były to ferie i wyleciało mi z głowy. Aż tu mi się przypomniało, no to test a na nim słaba bardzo druga kreska. Dopiero na 3 tyg. po spodziewanej I I grube kreski .

9 lata 5 miesiąc temu #1010497 przez natB
sandruska no coś jest na rzeczy, smoka bym mu nie oddawala juz żadnego, w zamian za smoczka dostał coś? Jakaś przytylanke? Wiesz na zasadzie, że już jest duży, smoczka nie ma, qle mamy dla Ciebie przytulanke, wiec w razie wu gdyby było Ci źle możesz ją mocno ukochac :) wiesz coś takiego.. Charakterny widocznie jest też Twój synek, musisz z nim pracować od najmłodszych lat, bo pamiętaj potem to procentuje.. On może sobie lekko z emocjami nie radzi, skoro chce iść do przedszkola to myślę, że tam sir nic złego nie dzieje.. Bardzo z emocjami coś nie halo, ale też musicie znaleźć przyczynę.. Będzie dobrze, psycholog Wam pomoże, a tymbardziej, gdyby mówił po polsku.. Może jest mu się ciężko sir odnaleźć, wiesz Wy mówicie po polsku, wszyscy z rodziny w koło po polska, a w przedszkole jednak po niemiecku.. 3mam kciuki za Was :) najważniejsze, że idziesz w dobrym kierunku :)

koteczka błagam Cb nie pisz ju więcej o swoich objawach pls bo sama się nakręcasz, pogadaj z nami o czymś innym o? Uwierz mi szybciej Ci zleci do @ i nawet o niej zapomnisz, a potem może Cb czekać miła niespodzianka.. Błagam :P

pumcia jeszcze raz pogratuluje zdrowego kropka :D ciesze się niesamowicie :D

magmus ja wiem, jestem pewna, że zaraz na Cb przyjdzie Czas :* zobaczysz!

9 lata 5 miesiąc temu #1010499 przez koteczka888999
:( ;) :P .....

dzis wstalam rano chce mierzyc temp .... :sick: a tu wszystko z @@@@@@.przyszla niespodziewanie noca ... ehhhh .

JAK SIE TO MOWI .NADZIEJA MATKA GŁUPICH a ja mysle ze
..... NADZIEJA JEST TYLKO W REKACH BOGA .
...narazie ide lezec bo ledwo wstalam z lozka ... taki bol masakra ..
W srode sobie pujde do apteki po owulkowe testy i juz

9 lata 5 miesiąc temu #1010500 przez aggi
Dzień dobry. ;) jest tak ciemno i szaro za oknem że wydaje się choćby 5 była a nie 8 :whistle: Maks spał ładnie 19-7.20 dałam mu mleko i jeszcze spał. Teraz słyszałam że kichnal więc chyba już po spaniu ;) a liczyłam na 9 w łóżku :p hehe.

pumcia ważne że zdrowy :-) masz zdjęcie jakieś? A z tą pracą twoją to setny raz ci powiem że współczuję :( wykonczysz się... :blink:

nat dużo ci już urósł brzuszek? Bo w 2 ciąży podobno szybciej rośnie? :-)

sandra masz rację smoczek a raczej jego brak może być tutaj powodem..

koteczka biało kremowy śluz przy infekcji może być, albo właśnie w drugiej fazie cyklu.. boożyczku widzę że ci cała rodzina kibicuje. A lekarka nic nowego ci nie przekazała, chyba że ty taka mało oczytana jesteś w kwestii planowania rodziny :whistle: no ale masz dwójkę dzieci to podstawy powinnas wiedzieć.. no chyba że bocian Ci je przyniósł :silly: moja droga a testy ciazowe to tu dziewczyny przed @ robiły i teraz ich dzieci już biegaja po domu ;) nat dobrze gada. O Twoich objawach to by można książkę napisać.

9 lata 5 miesiąc temu #1010501 przez koteczka888999
Bede z wami .i bedziemy sie dalej starac ale z testami owulkowymi . I na spokojnie .hee .aha i bede robola wykres soboe temp w pochwie po @zaraz ....caly czas by zobaczyc jak to jest u mnie.

czy takie wykresy dni moz a z neta sciag ac i zapisywac na nich temp kazdego dnia?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka