- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bo na dobra sprawe gdybym nie szła na ta kontrole dzis to o niczym bym nie wiedziala.... i normalnie clo bym zaczela brac....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja tylko tak na szybko wparowałam, dziś mam wizytę na 11:30, jadę z wynikami z wymazu, które odbiorę przed wizytą... miałam mega koszmary z tym związane, od rana boli mnie brzuch także stres jest... no nic... mam nadzieję, że jest wszystko ok... dam znać po wizycie co i jak :*
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Sandruska wspołczuje zęba, ja kiedys po wojnie na reczniki z mężem złamałam palca miesiąc w gipsie po łokieć i ten podejrzliwy wzrok lekarza z pytaniem, co Pani robiła? yyyyy poślizgnełam sie wychodząc z samochodu
Za mną pół nocy frustracji żoładkowych ,znowu!! 3x plus biegunka... ale cyhba odkryłam sparwce.. mleko!. Rano wypiłam kakao, bolał mnie żołądek, przedwczoraj po jogurcie to samo, a na kolacje zjadłam owsianke na mleku i sie zaczeło... ale dzine bo nigdy po produktach mlecznych i mleku nic mi nie dolegało.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
NatB za Ciebie też trzymam, nie denerwuj sie Lekarz na pewno zrobi tak by wszystko było dobrze - Dla Ciebie i dla Fasolki
Brown ja niedawno tez zauważyłam, że szkodzi mi kawa z mlekiem, bo leży na żołądku, po jogurcie miałam straszną zgagę, więc jak widach nietolerancja laktozy chyba moze zdarzyć się zawsze Wyeliminuj te rzeczy, mam nadzieję, ze zaraz przejdzie
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
Nat również trzymam kciuki za wyniki i wizyte
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mówi, ze może być nagle. Może nasiliło sie rzeczywiście po to jakimś wirusie, ale też mogło przyjść zupełnie nagle. Ja tak miałam i eliminacja prokuratów mlecznych pomogła. Dobra wiadomość jest taka, że może też samo przejść, jeśli tak bardzo lubisz produkty mleczne. Mi poza kremówką w zasadzie ich zupełnie nie brakuje A jak ich tak nie jem na co dzień i nagle zjem sernik czy coś to objawy nie są zauważalne
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
izabela fajny gest mimo oburzenia hehe to rabat dostaliście
taki mam właśnie zamiar odsprzedać za grosze ciuchy na małe rozmiary, w zamian za kasę kupić kilka ładnych pasujących rzeczy. Może będzie łatwiej i lepiej się poczuję. Co do owulacji to masz rację testy pokazują tylko skok LH ale czy rzeczywiście dochodzi do owulacji 100% pewności nie ma.
Pati ja nie wiem czy to nie wina pogody bo mnie też od wczoraj głowa boli chudzinka jesteś :* to ja Ci moich 64/164 nie pokażę bo wstyd
brown wiesz co ja nie mam pojęcia kiedy mam mieć @ z bólu brzucha stwierdzam że cykl może ale nie musi mieć 29 dni tylko więc na @ szykuję się koło 24/25.10...... nie ma to jak w czarno iść i nie wiedzieć nic hheheheh a zawsze taka dokładna byłam co do mleka to ja codziennie rozpuszczalną kawę z mlekiem rano piję i w mig jestem w kibelku masakra u mnie to działa jak naturalny przeczyszczacz
pumcia ojjj to jest nałóg uwierz ja też zaglądam kiedy tylko mogę. śliczny masz brzuś no i ładna babka z ciebie tak do połowy haha
niagara nie ma problemu, najwyżej jak się dokopiesz to napisz na priv to podam maila lekarz to Ci powie czy się już rok staracie bo to jest wyznacznik niby. Że statystyczna para stara się rok. Testów to ja się dużo narobiłam i zawsze negatywy Jak się udało to dzień po spodziewanej @ robiłam
magmus nie możesz skontrolować się na szybko u tego lekarza który robił badanie?? zadzwonić do niego? cokolwiek?
nat zaciskam kciuki za wizytę i daj znać co i jak :*
zancik kochana myślałam wczoraj o Tobie :* ale słodka ta Twoja Tosinka problemy z brzuszkiem w końcu miną :* musicie przetrwać. Karmisz mm czy piersią??? tak z ciekawości pytam trzymaj się i ucałuj małą :*
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
Mnie też czeka niedługo przeprowadzka, ale tylko na okres zimowy- 4 miechy, mąż dostał prace na zime w swojej rodzinnej miejscowości, a z racji tego że prowadzi biznes sezonowy- zgodził się. Zawsze troche zaoszczędzimy, no ale na ten czas musimy przenieść się do tesciów (80 km od nas), dobrze że mamy tam osobną sypialnie i salon, bo bym chyba oci... piała
Aggi po kawie też mnie czasem gnało ale po płatkach na mleku... jeszcze ten okropny ból żołądka ehh... ale nie tkne narazie mleka
Powiedz że to nie prawda z tymi brwiami zgolonymi i malowaniem kreski? jeszcze pewnie cienkiej... o ZGROZO
A ja Pumcie sobię troszkę inaczej wyobrażałam, za grzecznie mi wygląda
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
brown mieszkanie u teściów .. bleeeech kochana niestety to prawda, wiem że zniszczyłam Twój dzisiejszy poranek ja tak samo za grzecznie pumcia na zdjęciach wygląda
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Brown - i Aggi buahahaha a niby jak myślałyście, że wyglądam ? ejj kurcze może naprawdę coś w tym jest - dziewczyny u mnie w pracy wszystkie są sporo wyższe odemnie, figury bardziej postawne, z twarzy wredniejsze . . . a wydają się takie malutkie jak coś chcą albo narozrabiają Uwierzcie mi, ze ja nie krzyczę - mąż i moja siostry mówią, że ja nie muszę krzyczeć - wystarczy że spojrzę swoim szatańskim wzrokiem Nie rozumiem co mają na myśli