- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ziaa rozumiem

sandra no wiesz ja bym szła do dyrektorki poznać jej zdanie na ten temat. może nie o zachowanie synka. Ale o to że posądzają że Twoje dziecko jest coś nie tego.. bo nie zna języka... No pięknie mu idzie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354
- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77

Zobaczymy jak dalej będzie. W poniedziałek jadę do lekarza , i ide do dyrektorki. Zobaczymy .

- Izabela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Nefri - ja tego robocika kupiłam stacjonarnie. U nas jest taka mega wielka hurtownia zabawek. Ale widzę dziewczyny już pomogły ze zlokalizowaniem zabawki w sieci.
Przy okazji tych zakupów powiem Wam że myślałam że padnę. kupowaliśmy też prezent za siebie i teściową i jeszcze dla chrześniaczki męża bo miała urodzinki. I rachunek wyszedł spory bo około 500zł. To przy kasie mąż mówi że może jakiś rabat dostaniemy. a facet do nas takim tonem oburzonym "Rabat? a niby z jakiego względu rabat?!" na to ja grzecznie, że z racji takiej kwoty dużej. a on obrażonym głosem mówi " Rabatu żadnego państwu nie dam. Mogę co najwyżej policzyć ceny netto" Słuchajcie.... ja myślałam że padnę. My tu liczyliśmy na jakiś 5% max 10% a ten "co najwyżej" ponad 20 dał

weronia - tak więc raz jeszcze - jak to gin powiedział - kobieto ciężarna - GRATKI

ziaa - Ty to chyba masz najbardziej zmodyfikowanego avatara na tym forum

natb -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mówisz że maluch śmiga po brzuchu - super. Ale powiem Ci, że jakoś sobie Ciebie inaczej wyobrażałam

chudzinka - teraz śmiało można powiedzieć, że już bliżej niż dalej. do 9 szybko zleci
Pumcia - śmiech mnie ogarnął bo wyobraziłam sobie twojego malucha z tym drinkiem z palemką w brzuchu

sandruska - ja też bym na twoim miejscu puściła małego do przedszkola. Mi się wydaje, że rodzice najlepiej znają swoje dzieci. Rób to co uważasz za słuszne i przyglądaj się bacznie co dzieje się w tym przedszkolu. Super że tablica zdaje egzamin

magmus - masz racje same chudzinki na tym forum. Ja wybijam się z szeregu

aggi - ja też powyrzucałam za małe rzeczy - w sumie pooddawałam. teraz przynajmniej nie mam dylematu jak zobaczę jakiś ciuch w szafie i myślę oho TO założę - eeee jednak nie bo za małe

ale tym razem się rozpisałam. Mam do Was jeszcze pytanie. czy ten monitoring to też się robi na NFZ? tak się zastanawiam czy u mnie przy tych długich cyklach występuje owu a przecież testy pokazują tylko skok LH. pojawienie się śluzu płodnego też nie gwarantuje że pęka pęcherzyk prawda?
- Patikierc
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Dziewczyny faktycznie wszystkie chude,ja też sie wybijam z szeregu przy 163 waże 63kg i cóż nosze rozmiar M i nie jest mi z tym źle boje sie tylko tego ze jak w ciąży przytyje to będzie mi strasznie ciężko to zrzucić.. ale cóż zaprę się i może się uda

nie doczytam was wszystkich bo mnie mega boli głowa okłady zimne stosuje,i mam nadzieje że mi pomogą

- Patikierc
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 13
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u mnie tak to wygląda

- brown24
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132

Aggi ja mam mieć we wtorek lub środe @, a TY jakoś 2 dni po mnie nie?

Pumcia to Twój groszek już takie wygibasy robi, strach myśleć co będzie dalej

Magmuś rajtuzki pierwsza klasa haha
Sandruskatrzymam kciuki za Twojego malucha, pomysł z tablicą świetny

Patrikierc wyglądasz ładnie, m-ka to taki często spotykany kobiecy rozmiat

- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wygłupiałam się z małym na łóżku , i on niechcący uderzył mnie głową w zęby - tak straciłam pół zęba przedniego . Boli jak cholera. Jutro rano biegnę do dentysty . Nie mogę jeść ani pić a on nawet nie zapłakał.

- Izabela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Ale dorobili bez problemu
- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 131

Nat i Aggi -

O matko !

Brown - to jakiś szaleniec, zaledwie 7cm a już kozaczy

Patikierc - miałam taki w tym samym tyg co Ty - więc rośniemy równo

Izabela - po Twoim wyobrażeniu, ja sobie tez to wyobraziłam he he he he Wariatka

Co u Was dziewczyny ?

- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
miałam cichą nadzieję, że wpadnę z dobrą nowiną, ale nie wyszło

Aggi wyślę, Ci te zdjęcia, jak dokopię się do tego kartona, bo dawno tam nie zaglądałam i sama nie wiem co zostało

NatB, Aggi Dziewczyny jakie Wy chudzinki jesteście i te brzuszki maleńkie

I weronika jeszcze kolejny szkieletor do kolekcji, chyba wpadnę przy Was w kompleksy

brown chyba ja jestem następna w kolejce do testowania 23 dzień z 27dc
sandruśka fajny pomysł z tą tablicą motywującą i jak widać przynosi rezultaty, oby tak dalej

Ja tam do chudzinek nie należę 56kg przy wzroście 168, noszę M, ale w rozmiar S też się zmieszczę

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158
Wiedziałam, że mam nie iść do drugiego lekarza..... Okazało się, że mam CYSTE.... i mam iść ją skontrolować do 14 dc (w przyszłym cyklu). Lekarz powiedział, żeby teraz nie brać żadnych leków tylko przyjść na tą kontrolę i zobaczyć co jest grane..... no i nie wiem co mam robić, bo ten "Mój" lekarz kazał brać clo od 3 do 7 dnia....

Izabela - oczywiście, że monitoring zrobisz na NFZ. Chodzi po prostu o kilka USG w przeciągu kilku dni. A to, że na paskach są dwie kreski nie oznacza owulacji. I tak jak mówisz, nie wiadomo czy pęcherzyk pęka.
- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 131
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Jak miałam kiedyś owulacje, no bo mam dziecko

A testowanko kiedy zazwyczaj robicie, tuż przed terminem, czy tak jak powinno być w dniu spodziewwnej @?
U mnie małpa jest zawsze jak w zegarku więc właściwie wcale nie musiałabym testować, tylko czekać, ale "czekanie jest najtrudniejsze"

Przepraszam za te głupoty