BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 5 miesiąc temu #1014314 przez ziaa
Nefri, Milunia śliczne brzuszki! :cheer:
Milunia, a Ty po clo to dostałaś tak fik normalnie @? Magmus a jak sytuacja u Ciebie? Kiedy @ ma być, albo nie być? :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1014316 przez ziaa
łoooo :D B)

9 lata 5 miesiąc temu #1014320 przez aggi
nefri cudnie wyglądasz :-)

No ja 8,5kg przytylam w ciąży :-)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014330 przez Miluniaa
Ziajka no własnie nie moge sobie przypomniec ale chyba bralam duphaston w razie zaplodnienia, a jesli nie ma zaplodnienia to on wywolywał chyba cos takiego :)

A w tym cyklu co zaszlam wiem, ze nic nie bralam ale jak to wyszlo to juz nie pamietam :)

9 lata 5 miesiąc temu #1014344 przez Pumcia
Aggi - ale niedźwiedź był najfajniejszy :woohoo: he he wybacz nie pomyślałam że w tych kategoriach pomyślisz :woohoo: Wariatka :laugh:

DiabełQ - a za to Tobie wybierałam najbrzydszego, żeby Cię nie wodziło na pokuszenie :evil: ooooo jutro masz wizytę - przecież to nic, ze piątek 13tego :woohoo: będę 3 mać kciuki żeby nastawili Cię pozytywnie :) będę duchem z Tobą :kiss:

Miśka - ja na szczęście mdłości itp mam za sobą . . .bleeeeee jak sobie przypomnę to aż mnie mdli ;) do tego miałam straszne biegunki więc w ciagu 2-3 tyg schudłam 4 kg ;/ a jak apetyt ? jadasz normalnie czy odrzuca Cię np na mięso ?:)

Milunia - jaaaaaaaki brzuszek fajny, na boczki Ci nie poszło :woohoo: mam nadzieję, że i ja tak będę wyglądała :evil: :whistle:

Nefri - to aż tak to ja nie mam. Nogi czasem mnie strasznie swędzą i brzuch po bokach. Ale to nie jest takie uciążliwe jak u Ciebie. Przy nastepnej wizycie nie omieszkam powiedzieć o tym Ginowi ale specjalnie do niego z tym lecieć nie będę :) juz dziś lepiej, posmarowałam się masłem do Ciała a nie balsamem :) Ale masz fajna piłeczkę, ślicznie wyglądasz :silly: PS. instynkt matczyny mi się włączył - gdzie kapcie lub skarpetki ? Na takiej posadzce gołe stopy ? :angry:

Tak jak kilka z WAS też mam wizytę 2.12 :woohoo:
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 5 miesiąc temu #1014345 przez Pumcia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #1014347 przez natB
Hej dziewczyny ;) ;) jestem i ja aaaaaaaa jak ja się cieszę, ale na razie nie mam dalej neta w tel, będę mężowi wieczorami podkradac kompa, żeby pisać :) ale już 17-18 powinnam mieć normalnie dostęp do internetu... U nas się baaaardzo dużo dzieje tzn. Może zacznę od Was mega piękne brzuszki :)
nefri super wyglądasz, macierzyństwo Ci służy ;) jak ja Ci zazdroszczę tego terminu porodu heh ;) mnie ten stan ciążowy osobiście meczy i juz bym chciała mieć mała przy sobie ;) :)
zoi gratulacje :) bardzo się ciesze z Waszej fasolki, niech zdrowo rośnie :)

weronia no co z Tym bockiem ;(? Napisałam do sprzedającego, że nie doszedł czekam na info eh...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A tak my rośniemy ;)

Sorry za mój negliz :P mam nadzieje, ze nie bije po oczach heh :P
Załączniki:
Podziękowania: zoi

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014348 przez Miluniaa
Brawo !!!!!!!!!! B)
A tak swoją drogą ciekawe czy kiedyś byłam tam u Ciebie :evil: :evil:
A co do brzuszka jestem 6kg do przodu mam nadzieje, ze do porodu bedzie 10kg nie wiecej ;p Niby mało ale jak dzidzia sie dobrze rozwija, jem normalnie jak zawsze to po co mam sie pasc zeby wyszlo zgodnie z ta tabelka z normami ? :D
Mam nadzieje, ze zaraz po porodzie zejdzie mi wszystko i wroce tez do wagi przed ciaza

NatB nastepny "grubas" na forum :D jakby to moja mamuska powiedziala wazysz tyle co dobry kurczak :laugh: zawsze to słysze :D

9 lata 5 miesiąc temu #1014351 przez natB
Miluuniiaa super 6 kg :) świetna waga :) na spokojnie, jeszcze troszkę przytyjesz, potem już kobieta dosłownie PUCHNIE... ja jak na razie jestem jakieś 2 kg na plus, ale to i tak wyczyn... do dziś przytulam się z toaletą, także zamówiłam sobie w aptece gemini opaski na mdłości BŁAGAM niech pomogą... bo wymiękam czasem...

pumcia nono gratki gratki :D :D jest co "opijać"... jak ruchy maleństwa czujesz już?...

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014358 przez Pumcia
NatB- DOBRZE, ŻE JUŻ JESTEŚ :woohoo:
hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nie nic nie czuję niestety jeszcze - a chętnie dostałabym jakiegoś kopniaka :evil: a dziękuję, bo zakładam, że gratulujesz mi Synka :woohoo:
Chudzielcu Ty, ja bym pomyślała że masz wzdęcia a nie że jestes w ciąży :evil: a od kotów to Ty z daleka !!! Wiem, że chciałaś dobrze ale nie ryzykuj tak więcej ok ? po co Ci kolejne choróbsko i kolejny stres. A co do innego forum - to tu i tak jest najfajniej :) dziewczyny się boją, że mamuśki im poodchodzą ale się grubo mylą - zwłaszcza, że np ja będę chciała niedługo drugie i kto mi w testach pomoże ? :woohoo: Kogo będę denerwowac ? Komu podnosić ciśnienie ? :evil: Tu jest idealnie :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #1014365 przez miśka23
nat super że się odezwałaś. Jak znajdziesz coś na mdłości to daj znać :)

Pumcia gratuluję takiego wyróżnienia :kiss:

Ja za mięsem teraz nie przepadam, wręcz unikam ;) Wy też tak macie że jesteście ciągle głodne? Ja coś zjem i po godzinie- dwóch czuję już głód. Ale przez mdłości od początku ciąży schudłam kilogram

9 lata 5 miesiąc temu #1014374 przez natB
pumcia tak a będzie synuś? kurna pogubiłam się w tych płciach u Was dziewczyny :P :P.. siusiak był B) ? :D
Hohoho jakie Ty masz "ambitne" plany :D kochana pierwszy rok z maleństwem Ci tak zleci, że nawet nie pomyślisz o drugim hehe :P .. ja teraz zostawiam odstęp między drugim, a trzecim bobo :D muszę ,,dojrzeć" chyba, bo na prawdę przed 30-stką ciąże dają mi w kość :D
Haha dzięki, co do wzdęć :P niestety w kolejce nie chcą mi jeszcze ustępować, więc faktycznie muszę ciut "urosnąć", ale teraz z dnia na dzień brzuch co raz większy no i pępek śmiesznie wychodzi :D jak z Władkiem :D

miśka oczywiście, że dam Ci znać :*!! 3maj się dzielnie... ja już nauczyłam się chyba panować nad mdłościami, choć powiem CI, że czasem wymiękam i muszę zwrócić wszystko :sick: :sick: bo nie ogarniam tego... jak dojdzie opaska na mdłości i będzie dzialać od razu piszę!

9 lata 5 miesiąc temu #1014383 przez Miluniaa
No ja też opuszczać Was nie zamierzam :D Jeszcze 3 mies temu też mówiłam jak Pumcia, że 2 dziecko jak najszybciej, a im ciaza bardziej zaawansowana tym bardziej widze jaki to wysilek dla mojego organizmu i ok roczek, poltora bede chciała odpocząć sie zregenerować :whistle:
miśka ja tam w sumie teraz glodna czesto nie jestem ale na początku ciązy wiecznie mi sie jesc chciało :)

9 lata 5 miesiąc temu #1014387 przez Nefri
Nat ty chudzielcu. W życiu bym nie powiedziała, że jesteś w ciazy. Bardzo długo cię te mdłości trzymaja.
Miska ja też ciągle głodna jestem. A mięsa nie jem w ogóle, oprócz ryb, wiec się nie wypowiem. Ale na początku ciąży jak czułam zapach mięsa to mnie mdlilo strasznie.
Milunia mało przytylas, super. Ja pewnie 13 będę miała na plusie na koniec, ale co tam, szybko zrzuce mam nadzieje. Ja jak urodziłam Tymcia to w ogóle myślałam, że drugiego nigdy nie będę miec, bo za stara to raz a dwa, że byłam zbyt tym macierzynstwem zajęta i wymeczona. Ale jak Tymek skoczył pol roku, to juz wiedziałam, że chce drugie bono, tak zdby były dwa lata różnicy, no i tak będzie i to w punkt dosłownie.
Pumcia mamuska, dzięki za troske ;) ja zawsze w dom na boso, zima, lato wszystko jedno, mały też na boso pomyka, nie znosi skarpet. Gratuluje wyróżnienia. To może jednak cię nie zwolnia?

9 lata 5 miesiąc temu #1014389 przez magmus88
Witajcie :)

Ziaa.... no u mnie jeszcze kilka dni do @.... napewno po wszystkim dowiecie się jako piersze hehehe. Tzn po wzięciu wszystkich tabletek w ciągu kilku dni powinna przyjść @... zwykle przychodziła do 3 dni po tabletkach a czasami nawet w ostatni dzień brania tabletek.... W tym cyklu biorę inne leki więc sama nie wiem jak to będzie.... Oby przyszła jak najszybciej :) Bo u mnie z tą małpą podobny problem jak u CIebie..... Bardzo rzadko przychodzi sama od siebie.... hehehe

Dziewczyny! Jakie śliczne, okrąglutkie domki!

Pumcia :D Ty prymusie :D ahhaha

Nat... Ty Patyczaku! Ciesze się , że wróciłaś :)

Dziewczynami z fb się nie przejmuj... masz nas :)

Nefri, a mogę zapytać ile masz lat? skoro uważasz, ze taka "stara" jestem... podejrzewam, ze przesadzasz :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka