- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zoi cudowne wieści

ziaa oby

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

aggi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zoi graaatki

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- Izabela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
Dziś wstałam z lepszym humorem, ale w pracy skutecznie mi się popsuł. Powiem Wam, że podłość ludzka nie zna granic. Wiecie ze od niedawna zaczęłam pracę. Dołączyłam do takiej dziewczyny młodej. Generalnie do dziś nam sie pracowało ok.
Wiecie co ta menda zrobiła? Wz z mojej sprzedaży, przepisywała na swoją sprzedaż !!! Szef ją prosił, o czym ja nie wiedziałam, żeby zrobiła raport sprzedaży z podziałem na nią i na mnie. I ciśnienie miała ze sprzedaje mniej, pomimo ze ona pracuje 5 dni w tygodniu a ja 2 dni. Żyłabym dalej w niewiedzy, tylko dziś jej nie było, skończyłam co swoje to myśle powpisuje jej te wz żeby miała mniej w poniedziałek.

- ziaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 137
Ale juz jesteś po pracy, cały ten zły świat tam został, a teraz jesteście tylko Wy, winko i miła atmosfera

- Izabela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

A w domu tez nie lepiej. Neutralna atmosfera

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71
Izabela czyli, że póki co masz tylko ten podbarwiony śluz, ale @ się nie rozkręciła? Bo wiesz, ja jak byłam w ciazy z Tymonkiem a o tym jeszcze nie wiedziałam, to właśnie dwa dni przed @ miałam taki śluz jednego dnia, potem dwa dni cisza i niby powinna przyjść @, byłam pewna, że ten śluz to na @, ale się nie rozkręciła i po tych dwóch dniach test był pozytywny

Nat co do gierek na tablecie, to zupełnie sobie nie wyobrażam takiego malca jak mój Tymek z taką "zabawką". To byłoby strasznie smutne. Chociaż tez przyznaję się, że puszcza mu czasem bajki, żeby mieć chwilę spokoju.
Aggi no ja dojrzałam do myśli o drugim dziecku jak mały skończył 6 miesięcy, ale starania zaczęliśmy jak skończył rok, bo właśnie nie dałabym rady, gdyby tak od razu się udało, z dwójką takich maluchów. 2 lata różnicy wydają mi się super, bo Tymek już jest bardzo rozumny i widzę, że już się tego braciszka doczekać nie może. Z ubrankami nie pomogę, bo nawet jakbym coś miała, to czeka na Eryka, bo między nimi równe dwa lata będzie, więc i sezonowo się wszystko będzie zgadzać.
- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 131

ziajek Ty krwawisz ? ale to chyba dobrze co?jeśli testy i tak wychodziły negat to nie ma co rozpamiętywać, tylko do roboty się brać w nastepnym cyklu

No coś Ty nie wydam wszystkiego na Sowe Szaleńcu - kolejną poniosło he he moje dziewczyny z Pracy tez to samo powiedziały

Po bieganiu zalecany jest mały posiłek, tzn każdy według swoich możliwości

I proszę Cię nie żałuj Tych ..... Pań z Zusu - bo jest 1:0 dla nich ! opiszę w oddzielnym poście

Poka fotkę ! - JA pokaże i Ty pokaż swój kaloryfer

Nat - no właśnie mój mąż cały czas to powtarza, że starszy brat musi być

cdn . . .
Izabela - takie typiary nazywam hienami, przypisują sobie załugi cięzką pracą innych. Fajnie, ze szef jest po Twojej stronie - plus dla Ciebie, szkoda że nie możesz jej wygarnąć, ciekawe jak by się tłumaczyła . . .
- zoi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 32
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174
- ziaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 137

Tak Szatanica, dostałam dziś @ i się cieszę bo nowy cykl, nowe możliwości. Tak jak pisałaś, testy wychodziły negatywne i i dziś szłam do gina po receptę na coś na wywołanie, a tu w nocy taka niespodzianka ;p
- Izabela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

A co do śluzu, to przed chwila sprawdziłam i jest @. Wiec jak to w końcu jest dziewczyny. Mam ten podbarwiony śluz już drugi cykl i zaraz w kolejnym dniu zamienia sie on w normalną @. Są powody do wizyty i badań czy bez stresu. Bo już w końcu zgłupiałam

- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 131
Takim oto sposobem Zus dziś wygrał bo dawno nie miałam tak podniesionego ciśnienia !
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Izabela nie martwiłabym się tym śluzem. Tak Ci się po prostu @ rozkręca. Łykaj sobie Castagnus, bo może się ciut tym wszystkim stresujesz i Ci prolaktyna skacze i będzie dobrze