BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 5 miesiąc temu #1014484 przez aggi
nat
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zoi cudowne wieści :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a termin sobie obliczałaś na kiedy by wypadł?

ziaa oby ;) oby chociaż wieczorem było miło ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1014485 przez aggi

9 lata 5 miesiąc temu #1014489 przez natB
Spokojnie ziaaa ja za 10 min. wsunę talerz pierogów :D :D mniam :D niech mi tylko ziemniaki trochę ostygną :D... ach cebulka, masełko <3 :P zachwycam się, jak nigdy :P

aggi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:D no także same widzicie

zoi graaatki :)

9 lata 5 miesiąc temu #1014490 przez natB

9 lata 5 miesiąc temu #1014495 przez Izabela
W sumie to może macie rację. Zapiszę sie do lekarza i niech zrobi badania jakie trzeba skoro to plamienie nie jest "normalne"
Dziś wstałam z lepszym humorem, ale w pracy skutecznie mi się popsuł. Powiem Wam, że podłość ludzka nie zna granic. Wiecie ze od niedawna zaczęłam pracę. Dołączyłam do takiej dziewczyny młodej. Generalnie do dziś nam sie pracowało ok.
Wiecie co ta menda zrobiła? Wz z mojej sprzedaży, przepisywała na swoją sprzedaż !!! Szef ją prosił, o czym ja nie wiedziałam, żeby zrobiła raport sprzedaży z podziałem na nią i na mnie. I ciśnienie miała ze sprzedaje mniej, pomimo ze ona pracuje 5 dni w tygodniu a ja 2 dni. Żyłabym dalej w niewiedzy, tylko dziś jej nie było, skończyłam co swoje to myśle powpisuje jej te wz żeby miała mniej w poniedziałek. :angry: :angry:

9 lata 5 miesiąc temu #1014502 przez ziaa
No co Ty Izabela! Co za chamstwo! Normalnie szok! Niech się dziewczyna w takim razie za robotę weźmie, a nie kombinuje! Rozumiem, że już potrząsnęłaś niebem i ziemią żeby wyjaśnić sytuację??
Ale juz jesteś po pracy, cały ten zły świat tam został, a teraz jesteście tylko Wy, winko i miła atmosfera ;)

9 lata 5 miesiąc temu #1014504 przez Izabela
No właśnie zadymy nie było. Wszedł szef jak siedziałam z oczami jak 5zlotych i cała czerwona. Zapytał co tam i od razu zerknął na wz. I jego tekst "i co już wiesz"? Powiedział, że on wie o tym i żebym nic nie mówiła jej. Co więcej podobno dawała delikatne sygnały, ze ja to tu nie jestem potrzebna, ze ona sobie radzi a ja to tylko dodatkowy koszt dla firmy i robiła sama z siebie raporty ze firmy na mnie nie stać. Szef powiedział, ze ja dla niego jestem cenniejsza jako pracownik, jako handlowiec zna moje zdolności i żeby nie robiła na sile takich raportów bo gdyby miał wybierać miedzy nią a mną to bez mrugnięcia okiem by ją zwolnił. Wiec teraz kombinowała żeby pokazać ze jest lepszym handlowcem. Matko, co ci ludzie mają w głowie :angry:
A w domu tez nie lepiej. Neutralna atmosfera :(

9 lata 5 miesiąc temu #1014505 przez Nefri
Znowu tyle natrzaskałyście, że nie ogarniam.
Izabela czyli, że póki co masz tylko ten podbarwiony śluz, ale @ się nie rozkręciła? Bo wiesz, ja jak byłam w ciazy z Tymonkiem a o tym jeszcze nie wiedziałam, to właśnie dwa dni przed @ miałam taki śluz jednego dnia, potem dwa dni cisza i niby powinna przyjść @, byłam pewna, że ten śluz to na @, ale się nie rozkręciła i po tych dwóch dniach test był pozytywny ;) a poza tym to takie plamienie przed @, ale tak, że się miesiączka dopiero kilka dni po plamieniu rozkręca to problem z progesteronem a nie prolaktyną. Grunt, że jak się nie rozkręci a test będzie negatywny, to hormony warto zbadać. Póki co jest szansa, że ta małpa nie przyjdzie.
Nat co do gierek na tablecie, to zupełnie sobie nie wyobrażam takiego malca jak mój Tymek z taką "zabawką". To byłoby strasznie smutne. Chociaż tez przyznaję się, że puszcza mu czasem bajki, żeby mieć chwilę spokoju.
Aggi no ja dojrzałam do myśli o drugim dziecku jak mały skończył 6 miesięcy, ale starania zaczęliśmy jak skończył rok, bo właśnie nie dałabym rady, gdyby tak od razu się udało, z dwójką takich maluchów. 2 lata różnicy wydają mi się super, bo Tymek już jest bardzo rozumny i widzę, że już się tego braciszka doczekać nie może. Z ubrankami nie pomogę, bo nawet jakbym coś miała, to czeka na Eryka, bo między nimi równe dwa lata będzie, więc i sezonowo się wszystko będzie zgadzać.

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014507 przez Pumcia
Aggi - nie musisz się na mnie wyżywać wiesz ? nie wiedziałam, że zraniłam Twoje uczucia . . . :woohoo: oj i słabo mi wychodzi ta kolejność - pomyśl - napisz, niestety jest zupełnie odwrotnie :evil:
:whistle:

ziajek Ty krwawisz ? ale to chyba dobrze co?jeśli testy i tak wychodziły negat to nie ma co rozpamiętywać, tylko do roboty się brać w nastepnym cyklu :silly: zwłaszcza, że nie możecie od siebie rąk odkleić :whistle:
No coś Ty nie wydam wszystkiego na Sowe Szaleńcu - kolejną poniosło he he moje dziewczyny z Pracy tez to samo powiedziały :evil: Kochana nie sądze, że jest coś takiego jak doceniony pracownik w firmie ... :woohoo:
Po bieganiu zalecany jest mały posiłek, tzn każdy według swoich możliwości :silly: Ziajek to jestes lepsza odemnie bo ja objadałam się np sushi w tempurze po zajęciach na siłowni albo jechałam na tortille

I proszę Cię nie żałuj Tych ..... Pań z Zusu - bo jest 1:0 dla nich ! opiszę w oddzielnym poście :blush:
Poka fotkę ! - JA pokaże i Ty pokaż swój kaloryfer :woohoo:

Nat - no właśnie mój mąż cały czas to powtarza, że starszy brat musi być ;) ja w sumie tez cały czas tak uważałam ale jak na około, wszyscy zaczeli rodzić synków to zatęskniłam za dziewczynka :woohoo: ale oczywiście, żeby nie było bardzo się cieszę, ze będę miała synusia :lol:

cdn . . .

Izabela - takie typiary nazywam hienami, przypisują sobie załugi cięzką pracą innych. Fajnie, ze szef jest po Twojej stronie - plus dla Ciebie, szkoda że nie możesz jej wygarnąć, ciekawe jak by się tłumaczyła . . .

9 lata 5 miesiąc temu #1014508 przez zoi

9 lata 5 miesiąc temu #1014511 przez Miluniaa

9 lata 5 miesiąc temu #1014513 przez ziaa
Pumcia, Milunia Mamy jedne smaki :D Uwielbiam takie jedzenie :D
Tak Szatanica, dostałam dziś @ i się cieszę bo nowy cykl, nowe możliwości. Tak jak pisałaś, testy wychodziły negatywne i i dziś szłam do gina po receptę na coś na wywołanie, a tu w nocy taka niespodzianka ;p

9 lata 5 miesiąc temu #1014514 przez Izabela
Ba, muszę siedzieć cicho i robić swoje. Oj tak, powiem Wam, że szef pierwsza klasa. Zgrzeszyłabym jakbym powiedziała inaczej. zresztą różne przejścia mieliśmy i rożne relacje, ale to już inny temat. chodzi o to ze oni ona ani ja nie zawiedliśmy swojego zaufania, i było milion sytuacji w których mogliśmy na siebie liczyć. Tak wiec gramy do tej samej bramki, a młoda hiena :lol: strzela samobóje i myśli ze nikt niczego nie wie.

A co do śluzu, to przed chwila sprawdziłam i jest @. Wiec jak to w końcu jest dziewczyny. Mam ten podbarwiony śluz już drugi cykl i zaraz w kolejnym dniu zamienia sie on w normalną @. Są powody do wizyty i badań czy bez stresu. Bo już w końcu zgłupiałam :S

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014515 przez Pumcia

Takim oto sposobem Zus dziś wygrał bo dawno nie miałam tak podniesionego ciśnienia !

9 lata 5 miesiąc temu #1014517 przez Nefri
Jakaś piątkowa gastrofaza widzę ;)
Izabela nie martwiłabym się tym śluzem. Tak Ci się po prostu @ rozkręca. Łykaj sobie Castagnus, bo może się ciut tym wszystkim stresujesz i Ci prolaktyna skacze i będzie dobrze ;) Ja w pierwszym cyklu z Castagnusem zaszłam a też stresowałam się bardzo tymi staraniami.
Podziękowania: Izabela

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka