BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014520 przez Pumcia
Milunia u Miłego byłam wczoraj z koleżanką od razu po pracy pojechałyśmy :woohoo: tego przy zwierzynieckiej oczywiście - ale był pyyyyycha :evil: a jadłaś tego z czarną bułką ? Jedz dzieciaku - ja Ci nie załuję :woohoo: z dwojga złego lepiej cukier niż ciśnienia miałabym Ci podnieść :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014522 przez Pumcia
up

Kurdę, dopiero tu znalazłam kogoś kto by ze mną mógł jeść - u mnie większość koleżanek stała się fit - bladz nie mają kiedy, zawsze ja musiałam je do jedzenia namawiać. Milunia, Ziajek pojemy se aż nas zemdli plisssssssssssssssssss :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #1014524 przez Izabela
nefri a ten castagnus to na receptę?
Ooooo pumcia widzę ze nie tylko ja mam podwyższone ciśnienie. Matko, te zusy srusy to masakra coś załatwiac

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014525 przez Miluniaa
Nie jadłam czarnego jakos mało apetycznie mi wygladał na zdjeciu :D A on duzy ? bo wiesz heeheh ja lubie duuuze zarcie jak juz jesc to do syta ;)
A jak on sie nazywa?? :)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014527 przez Pumcia
Izabela a żebyś wiedziałała, staram się już zapomnieć ale nie mogę. Uwierz mi, ze siedząc tam myślałam jak mogę jej ten uśmieszek zepsuć :whistle:

Milunia nie wiem, tez sie na niego nie skusiłam ale wydaje mi się, że jest w takich samych rozmiarach co reszta. Pytałam kelnerki, czy ta bułka jest jak mieso w menu czyli słabo i mocno wysmażona dlatego ta ostatnia jest czarna ? :woohoo: To się zaśmiała i powiedziała, że dodają specjalnego barwnika dlatego tak wygląda :evil:
Powiedz, że chcesz z czarną bułką to Ci przyniosą :woohoo: lemioniadę mają zaj ..... sta :evil: weż bo i mi jeść się zachciało

Nefri - Gastrofazę to ja miewałam po czym innym . .. . :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #1014528 przez Miluniaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #1014529 przez Miluniaa
Pumcia ja do milego mam blisko kusisz oj kusisz :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014532 przez Pumcia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #1014536 przez magmus88
Aggi - w takim razie weź męża w obroty trochę wcześniej :D

Ziaa - no ja jestem kilka dni za Tobą :PP ilu dniowy cykl miałaś?? No i gratulacje! Taka przyjemność :PP
U mnie też się sprawdzają przytulanki na @ :PP
A jeżeli chodzi o wiesiołja to dzienna porcja tak 1500 - 3000 mg od pierwszego dnia cyklu do owulacji

Zia - nie będę Cie poprawiać :D mówisz święta prawdę :) clo pozytywnie wpływa na owulację ale negatywnie wpływa na śłuz

Nat, Ty mój boroczku :*

Pumcia, dawaj brzucha! :evil:

Matko jakie Wy macie apetyty heheheh

My dziś idziemy do znajomych wieczorem, jutro na urodziny do teściowej, no i mój mąż jutro na rano jeszcze do pracy....

9 lata 5 miesiąc temu #1014544 przez Nefri
Izabela castagnus nie jest na receptę i śmiało możesz go brać bez konsultacji z lekarzem. Na pewno Ci nie zaszkodzi. Poczytaj sobie w necie na różnych forach jak dziewczynom pomógł. Ja tak zrobiłam i uwierzyłam, że u mnie będzie tak samo i się sprawdziło.
Pumcia no już nie chciałam nic sugerować ;) Ja gastrofazę miałam zawsze pewnie po tym samym B)
Podziękowania: Izabela

9 lata 5 miesiąc temu #1014547 przez Izabela
nefri jak mówisz ze dobry to nie będę pajacować i czytać tylko kupię. Zażywać pewnie zgodnie z zaleceniami producenta.
Jak liczyć takie plamienie w sensie czy jaki 1dc czy dopiero jak pojawi sie normalnie krew?
I to chyba dobry znak bo wyliczyłam, ze cykl mój trwał 30 dni, a to już bliżej "poprawnej" długości cyklu :cheer: bo poprzednie miałam 52 dni, poźniej 38 i 37. Powiedzcie, ze mam rację ;)
Powiem Wam ze ten piątek trzynastego to wrrrrr. Juz myślałam ze sobie humor poprawiłam zakupem ( kupiłam mega legginsy normalnie wyglądam jak bogini :P ) a tu dzwoni mama żebym przyjechała bo tata tak zabalował ze nie może go z imprezy wyciągnąć :S :angry:
Mój tata niestety ze dwa razy do roku ma takie wyskoki, ze stop mu się nie załączy, a mieli dziś jakieś spotkanie emerytów czy coś takiego. I po normalnej imprezie towarzystwo nie dopite, idzie do baru i zgony odczynia. No i w takim stanie każdy jest jego wróg numer jeden, który próbuje go wyciągnąć do domu. Wtedy tylko mnie się słucha. Ehhh dobrze ze już wieczór. Dziś ponarzekałam Wam trochę w tematach niezwiązanych ale chyba wybaczycie ;)

9 lata 5 miesiąc temu #1014548 przez majka1987gnoWlkp
Nat mam to samo zdanie.. Moja Tosia lat 3 tableta na oczy nie widziała... Moja komórka jest od dzwonienia a nie grania... I w ogóle.. Myślę jak Ty...

Pumcia ja tam to bym chyba ich rozniosła jak gnój po polu w tym zusie.... Ehhh nie zazdroszcze przygody...
Ja dziś umieram... Zjadłam u mamy obiad i chyba chciała mnie otruć...mam rozwolnienie... :-(

[/url [/url]

9 lata 5 miesiąc temu #1014549 przez natB
Haha a Wy ciągle o jedzenie :D a macie tu moje pierogi :D te akurat ruskie mniam :D no były pycha.. Wiecie ja to taka typowa kobieta w ciąży, bo uwaga ulepilam 16 pierogów haha :D 6 zjadł Wład ja 8, a reszta dla psa :P miałam meeeega ochotę :P

Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu #1014550 przez natB
pumcia no cóż Ci mogę powiedzieć typowe
brak słów!

majka nefri dobrze, że nie tylko ja mam takie,, odmienne,, zdanie.. Juz na prawdę myślałam, że jakaś jestem staroswiecka :P nie na czasie.. Uf uf ;)

9 lata 5 miesiąc temu #1014552 przez natB
aggi nam ucichla :D czyzby męża głową przestała boleć hm :S? :evil:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka