BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 5 miesiąc temu #1014390 przez zoi
Ale macie figury , wszystkie będziecie MILFami :evil:

aggi wizytę na pewno mam 21.12, ale będę sie próbowała wcisnąć wcześniej. Niestety moja dr. nie ma już terminów na nfz do końca roku, a do prywata nie chcę iść, bo nie widzę sensu. I tak zabulimy za 3x usg prenatalne prywatnie, a w III trym do lekarza ze szpitala w kt. chcę rodzić.

nefri ja na drugą fazę porodu męża wyekspediowałam. Nie chciałam, żeby mnie widział, z resztą nie był do niczego potrzebny. 3 lekarzy i położna wystarczyli :side:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1014392 przez zoi
I mu posta wcięło co go wysmarowałam :angry:

aggi wizyte mam 21.12, bo moja lekarka nfz już nie ma termonów do końca roku. Będę próbowała się wcisnać między pacjentkami na piękną ciążę...sasasa, znów mnie będą chciały zjeść.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A, jeszcze pisałam, że pięknie wyglądacie w tych ciążach i wszyskie będziecie MILFami na spacerach :P

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014393 przez Pumcia
NatB - tak to będzie chłopiec :whistle: siusiak jak ta lala, wypiął się tak, że nie ma żadnych wątpliwości :evil: Wiesz no plany planami, ale z tym od razu to mnie poniosło :woohoo: no dla mnie od razu czyli za jakieś 3 lata :evil: :whistle:

Milunia to poczekaj z drugim na mnie :woohoo: nie rozkładaj tak szybko nóg jak za pierwszym razem ok :whistle: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nefri - mi w nogi nawet latem zimno więc wiesz - dla mnie to dziwota :evil: serio latem po kąpieli potrafie skarpetki założyć :woohoo:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Magmus - w szkole mnie nie wyróżniali to chociaż tu :D i nie przezywaj się bo powiem . . . :lol:

9 lata 5 miesiąc temu #1014394 przez Pumcia
Zoi - nic nie wcięło, po prostu nie popchnęłaś nowej strony :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #1014399 przez zoi
A....Pumcia, moja wina. Zapomniałam o tym...no to macie moje dwa prawie identyczne posty ;)

9 lata 5 miesiąc temu #1014402 przez Pumcia
Nie ma sprawy, im więcej tym lepiej :woohoo:
Kiedy do lekarza lecisz ? Bo chyba coś mi umknęło :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #1014403 przez Nefri
Pumcia

Magmus 34 lata we wrześniu skończyłam, Tymka urodziłam jak miałam 32, wiec wiesz, malolata nie jestem ;)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014404 przez Pumcia
Nefri to ja w 31 pierwsze urodzę. dlatego z drugim chce od razu ( za 3 lata ) :P żeby do 35 zdążyć :whistle:

:evil:

9 lata 5 miesiąc temu #1014405 przez zoi
Pumcia 21.12, taki najwcześniejszy termin nfz :unsure: Ale może to dobrze, nie będę się martwić, że najpierw pęcherzyk, potem zarodek, potem serce. Wszystko będę miała na jednak wizycie... mam nadzieję ;)

9 lata 5 miesiąc temu #1014407 przez aggi
Wpadam życzyć stosunkowo udanej nocy :evil:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014408 przez Pumcia
heheheheehehehheheehehehehehehhe Aggi Ty nieokiełznany ogierze :evil: he he nie wiem co wzięłaś ale mąż nie będzie z pewnością narzekał :D do dzieła :whistle: chociaż mogłąbyś wyposzczonych kolezanek z forum nie dręczyć wiesz ? Ja muszę sobie trochę jeszcze poczekać :woohoo:

zoi - popieram w 100% :silly: gobre podejście :side:

9 lata 5 miesiąc temu #1014409 przez magmus88
Nefri... dojrzała mama :) (w sensie świadoma) i nie przesadzaj z tą starością.... moja siorka urodziła przed 32 urodzinami i wcale nie uważam, zeby była starą mamusią :)

Aggi.... Ty masz siły :D i zdrowie hahahha

Pumcia... nie maja szans na taką drugą :PP

Dobrej nocy!

Ach zapomniałam Wam powiedzieć, że robi mi się opryszcza iz araz się wścieknę..... od rana smaruje i nic :( moze macie coś sprawdzonego??

9 lata 5 miesiąc temu #1014410 przez Izabela
Dziewczyny dobrze, że macie takie dobre humory bo ja mam emocjonalny zjazd :(
Dziś już dwa razy płakałam i to o byle g...., bolą mnie plecy, pojawił sie lekko podbarwiony śluz wiec do niedzieli powinna być @
I to chyba te hormony mnie tak dołują. Z mężem się na wieczór złapałam, miałam mieć jutro wolne a jednak muszę na pare godzin iść do pracy. o weekendzie nawet nie chce mi sie myślec bo więcej planów niż czasu. :angry:
staram się cieszyć ze jak do niedzieli będzie @ to cykl znów sie skróci o kilka dni i będzie coraz bliżej takiej "normalnej" długości cyklu
Ale jakoś mi smutno
Jeśli któraś byłaby na tyle miła i mnie oświeciła o co chodzi z tym cło. Bo co i rusz cło,cło winclo a ja niby łapie z kontekstu ale raczej mniej niż więcej

9 lata 5 miesiąc temu #1014415 przez natB
Ja juz na nogach, szykujemy sir do praca, Włada do żłobka.. Odezwę się wieczorem :) miłego :)

9 lata 5 miesiąc temu #1014417 przez magmus88
Izabela! NIe łam sie!! :)

Clo to tabletki o nazwie clostilbegyt. Wpływają na prawidłowe rośnięcie pęcherzykow. Winclo to nasza nazwa robocza ahhaha tzn wieczoren wino + clostilbegyt właśnie :D

Dziewczyny nie wiem czy wiecie...a le dziś 13 w piątek!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki:
Podziękowania: Izabela

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka