BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 5 miesiąc temu #1014553 przez Anabelle
Władek ma 2 lata?!?!?!?!
:O
No way!

Nat twój suwak mnie powalił!!

Co do tableta to my nie mamy :P
Na telefonie nie mam gier innych niż logiczne :P
Za to telewizor to Antek lubi :)
Mnie bajki wybawiają podczas karmienia czy usypiania na noc młodszego. Antek wówczas nie odczuwa tak mocno mojej nieobecności.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1014555 przez majka1987gnoWlkp
Anabell popycham..
Tosia też ogląda czasem bajki ;-)

[/url [/url]

9 lata 5 miesiąc temu #1014557 przez Miluniaa
Pumcia i stało się pozarłam wielkiego burgera :woohoo: :woohoo: ale nie u miłego, a poszłam do sklepu kupiłam skladniki i sama zrobiłam :) Palce lizać :D leze objedzona jak bąk :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #1014559 przez natB
Anabelle nic mi nie mów, bo mi się ryczec chce dosłownie, jak widzę jak mi Wład szybko rośnie :(.. ON niedawno był taki malutki ;(.. A Antek i Leo tez DuDuuuZe chłopaki, jeszcze trochę i ju roczek :).. A o trzecim Bobo myślicie?

Uwaga! Mąż namówił mnie na oglądanie Meczu Polska -Islandia :P niech mu będzie :]...

9 lata 5 miesiąc temu #1014560 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: Pumcia

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014566 przez Pumcia
Milunia a ja zajechałam z kumpelą na tortille do greka ! bladzzzzzzzzzzzza miałam dziś nie jeść dużej kolacji :evil: namówiłaś mnie - Twoja wina ! :evil: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Twoja bardzo wielka wina . . . :whistle: :woohoo:

Magmus - brzuch za brzuch :woohoo:

Aggi, Ziajek - where are you ? :dry:

:evil: :evil: :evil: Nefri łobuziaku - wiedziałam, że te wiesz :evil: :evil: :evil:

Majka - ja się sama sobie dziwię, że tak słabo ich potraktowałam. Ale uwierz mi, że ciśnienie mi tak skoczyło, że chyba się przestraszyłam że mogę dziecku zaszkodzić ;/ dziwnie się poczułam, jakby mi słabo było - nie wiem jak to opisać, a to nie było temu warte!

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014569 przez Miluniaa
Puma to teraz namawiam CIe jutro na obiad na burgera własnej roboty :D W biedronie sa ogromniaste buły takie 3 razy wieksze niz zwykle i kotlety na hamburgery w promocji :D Kupilam do tego warzywka, oczywiscie sos czosnkowy i myslalam ze nie skoncze jeść :woohoo: Pychota!!
natB ale masz przystojniaka ! Uśmiech ma taki, że sie nic mu nie odmówi :evil: aniolek :silly:
A no i smacznego dorwałam dzisiaj piwo dla ciężarnych :D co prawda smaku piwa to nie ma ale nazwa jest:D nawet w szpitalach je daja :D:D Ale ma dokładnie 0,0% bo te lechy free i inne maja troche alkoholu wiec nie polecam .

9 lata 5 miesiąc temu #1014572 przez Nefri
Milunia bavarię sobie walnęłaś? ja czasem popijam bavarię 0,0%. A bułki do hamburgerów polecam własnej roboty, mam obłędny przepis, naprawdę genialny, wychodzą z niego idealne bułki do hamburgerów, pięciutkie jak w "maku" ale o niebo lepsze.
Nat Władek chyba bardzo do Ciebie podobny co?

9 lata 5 miesiąc temu #1014573 przez Miluniaa
nefri dokladnie tak bawarie ale przy piwie to raczej nie stalo :laugh:
podziel sie przepisem chetnie zrobie :silly:
obiecalam sobie ze jak urodze, poloze mala spac, odciagne na noc pokarm i pierdykne sobie piwo :evil: jestem zmeczona juz tym przesadnym dbaniem o siebie ...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #1014582 przez Pumcia
Nat - Synek słodziak, ależ bym Go wycałowała :woohoo: :kiss:

Milunia hahahahahahaahhahahhah piwo z " ludwikiem " jest najlepsze :evil:

A ja już nie śpiebo mnie z pracy obudzili . . . a sobota miała być moim błogim lenistwem ;/

9 lata 5 miesiąc temu #1014583 przez Miluniaa

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014585 przez aklim88
Jestem i ja. Wybaczcie, ale nie jestem w stained wszystkim odpisac tak dlugo sie nie odzywalam. Chociaż czytalam od czasu do czasu co u Was.

Z małym jedna noc lepiej jedna gorzej. Ma problemy z brzuszkiem od czasu do czasu. Na szczescie nie drze sie co noc w nieboglosy.
Ja mam teraz mnóstwo na głowie zeby to wszystko ogarnąć i porobić jeszcze cos na kompie to trzeba sie niezle uwijac. Wczoraj przylecieli moi rodzice na 10 dni wiec znowu zamieszanie w domu.

Ala nie chce rano wstawać do szkoły i płacze, ze nie chce isc, bo jej za długo.
W szkole bedą mieli jasełka i bedzie aniołkiem. Nawet strój ze szkoły dostaliśmy.

Czas tak szybko leci. Robert ma juz ponad miesiąc

Aggi - czytając Twoje ostatnie przypadki jakoś nasuwa mi sie na myśl to, ze mogło Ci sie udać. Nie wiem czemu, ale mam takie przeczucie

Nat - śliczny chłopiec z Włada, a jaki podobny do Ciebie

A jakie śliczne brzuszki widziałam. Jak to Ziaa mowi Pieknozje

Nefri - jeszcze troche i sie rozpakowujesz. Masz stres? Czy na luzie?

Magmus, Izabela - to musi byc Wasz cykl

Pumcia, Milunia - oj pojadłabym godnie...

Milunia - ja karmie i wypije sobie szklaneczkę ciemnego piwka. Czytałam, ze są badania, które dowodzą, ze alko nie szkodzi karmionemu dziecku oczywiscie pod warunkiem nie upijania sie przez matkę. Oczywiscie tokazdego indywidualna sprawa. Słyszałam,ze w Irlandii po porodzie dostaniesz szklaneczkę ciemnego piwa na pobudzenie laktacji.

Zoi - wielkie gratulacje i trzymam kciuki. Beta przyrasta, oby tak dalej!

Ciężarówki jak sie czujecie?

A ktore teraz w kolejce do testowania?

Joanna, Pati, Chudzinka, Żancik - żyjecie w tych odchlaniach wirtualnych przestworzy ?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Załączniki:
Podziękowania: Izabela

9 lata 5 miesiąc temu #1014586 przez aggi
Dzień dobry :) Szybko wczoraj popołudnie minęło i po 19 byliśmy już w domu z urodzin. Maksio ładnie spał przez noc, a ja kiepsko spałam. Do tego po 4 zaczęło strasznie wiać i padać - musiałam wstać zamknąć okno. Także tak spałam bo spałam, bardziej się kręciłam.

nat pierogi mniaaaaaam :) U mnie nie często się robi pierogi o ile w ogóle ?? Jakoś chyba więcej roboty niż jedzenia :P ale wsunęłabym takie swojskie :side:
a mężowi pierogów nie dałaś ? :P Władek prześliczny :)

Izabela lepiej sprawdzić zawczasu i mieć pewność że jest lub nie jest ok :) oj koleżanka z pracy nie ładnie się zachowała. Ja bym z nią pogadała a potem pogroziła że z szefem to załatwię jak dalej tak będzie robiła.. Ooo szef wie. No to rób swoje i się nie przejmuj :)

nefri szkoda w takim razie na necie muszę pobuszować :) Bo przejrzałam garderobę Maksa na 92 i nie mam ani bluz ani koszulek :P za to spodniami bym trójkę dzieci obdzieliła haha :) tak to jest jak się kupuje bo coś się podoba :)

pumcia heheheh pomysł z postem jest jak najbardziej ok :D u mnie w pracy jak zaciążyły cztery łącznie ze mną to trzech chłopaków i jedna dziewczynka :D będą się bili o nią :D :P

zoi

Anabelle dawaj foty maluchów :evil: :evil: :evil:

aklim Robert cudowny !!!! :ohmy: :kiss: :kiss: :kiss: eeeeeeeee kochana pewnie się nie udało, ale kciuka tak profilaktycznie trzymaj :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #1014587 przez Pumcia
Aklim - fajnie, że się odezwałaś :) Jeziuuuu jaki cudowny :woohoo: jakie piękne oczęta :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Kochany ! :kiss: a jak się czujesz mamuśka ?
Ja się czuję dobrze :silly: dziękuję :kiss: rosnę, coraz bardziej to widzę :whistle: ale jest wszystko ok czyli nie mam się czym martwić tylko korzystać z " miodowego miesiąca " w ciązy - czyli tego bez większych objawów :evil:

Milunia - ale że w sobote? ja bym chyba sobie darowała :evil:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014603 przez Miluniaa
Pumcia nie mam wyjscia w tyg mąż jedzie do pracy i mi zabiera samochod, a mpk nie chce mi sie jechac :whistle:
Ale mam chyba jeszcze z jedno pobranie i koniec, bo na samym poczatku 9 mies w grudniu mam ostatnia wizyte i pozniej tylko ktg .
Dziewczyny sa jakies badania z ktg ? Morfologia czy mocz w 9 mies ???

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka