BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 4 miesiąc temu #1014763 przez Miluniaa
o taka????

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1014764 przez Miluniaa
up

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1014767 przez Pumcia
Nutellaaaaaaaaaaaaaaaaaa :woohoo: ooooo tak o taka ! :woohoo:

Ziajek - ja slodyczy tez nie jem bo nie lubie. Czasem jakiegoś wafelkazjem ale Czekolady itp nie jem wcale. Ciasta to tylko u Sowy :) ale też nie często . . . wolę sałatkę lub mięsko jakies zjeść :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1014776 przez Nefri
Pumcia
.
Przyznam, że po tym co się wydarzylo, bardzo boje się o przyszlosc moich dzieci, jestem przerażona, płakać mi się chce

9 lata 4 miesiąc temu #1014778 przez Pumcia

9 lata 4 miesiąc temu #1014779 przez Miluniaa

9 lata 4 miesiąc temu #1014780 przez natB
Anabella dokładnie myślę tak samo :D.. hah marzą mi się wakacje gdzieś z maluchami, zabrać je pokazać trochę Polski, świata, a tu ciągle na razie dziecko/dzieci są za małe :)... ja myślę o trzecim ale może za 6-7-8 lat?... a właśnie, co to za działalność jeśli to nie tajemnica? :)

Pumcia
... co do koleżanki WOW WOW to się nie dzieje XD XD XD...szalona?!!!

Ja to samo martwię się często, co będzie w przyszłości... ale moje zamartwianie się i myślenie też niestety nic nie zmieni... eh przykre to wszystko...

Ja wczoraj miałam mega fatalny wieczór, po 20 już padłam..byłam padnięta, było mi niedobrze :/, a opaski na mdłości NIC a NIC nie pomagają... dziś natomiast byliśmy u znajomych... :) jakoś wknd zleciał...

9 lata 4 miesiąc temu #1014788 przez Nefri
Nat Tymek jakis czas temu cierpiał na straszne zaparcia i żadna dieta nie pomagała, żadne jabłka, gruszki, suszone śliwki itp, to było raczej z tego powodu, że często wstrzymywal jak byl poza domem, bo on tylko do kibelka wali a jak nie miał swojej deski to wstrzymywal i tak się stało, że nie robil kupy przez kilka dni a jak robil to płakał a ja razem z nim. Nam bardzo pomogl Dicopeg Junior, już po pierwszym wypiciu podzialalo, jest bezpieczny, nie rozleniwia jelit, młody go chętnie pije. Naprawdę dla nas byl zbawieniem a próbowałam chyba wszystkiego. Teraz czasem mu podaje profilkatycznie

9 lata 4 miesiąc temu #1014792 przez magmus88
Hej :)

Czytam Was cały czas ale nie mam czasu się udzielać :( wybaczcie...

U mnie sytuacja wygląda następująco.... jestem kilka dni po braniu lutenylu..... ciąży brak a co najgorsze miesiączki też :( Wcześniej, przez lutenylem brałam luteinę i stwierdzam, ze luteina lepiej na mnie działała.... bardzo często okres przychodził na drugi dzień od zakończenia brania tabletek..... Muszę o tym powiedzieć lekarzowi na następnej wizycie.....

Do wieczora moje spamerki kochane ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1014806 przez aggi
Dzień dobry ;) Szaro poniedziałkowo ;) Weekend był i nie ma, minął szybko. Wczoraj liczyłam na fajny spacer w parku ale niestety pogoda pokrzyżowała nam plany. Do tego Maks się uparł że spać nie będzie w południe. Dopiero jazda samochodem go znużyła i tak jeździliśmy 1,5 h :evil: żeby się wyspał.. Porażka wychowawcza :P
Poza tym jutro się ważę i liczę na mały spadek..

brown suwaczek cyklu dobrze Ci działa?? :) Niecały tydzień powiadasz to będzie gorąąąco :silly: to ja już zaciskam kciuki ! ty paprykę a ja od kilku dni jem uwaga: chleb z masłem solą i pieprzem :woohoo: normalnie mogłabym tylko to jeść, tak mi smaki zawirowały :woohoo: :evil:

milunia takie wielkie nutelle na allegro można dostać poszukaj :D swoją drogą przerażają mnie takie zdjęcia małych dzieci wpieprzających nutellę łyżkami :ohmy: nat pewnie też :P

allegro.pl/nutella-krem-czekoladowo-orze...3kg-i5796039996.html :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a tych ludzi co sobie kamery w domu zamontowali to w tv widziałam i babka się wypowiadała że oni niczego nie kryją i chcą ludziom pokazać jak normalna polska rodzina żyje 24/dobę :silly:

Anabelle
a co to za działalność? Teraz na rynku się utrzymać to ugh.

ziaa beton z bitą śmietaną - to musi być pyszne :blink: :evil: :evil: :evil:

pumcia może ktoś go podpuścił?

nefri ja to samo strach o dziecko i to jeszcze jaki strach !!

nat na zaparcia u nas sprawdza się właśnie duże ilości picia .. No nie wiem co by mogło go ruszyć.. Ale powinien dużo pić. Maks jak wypije cały np bobofrut (tylko ja taką butelkę mam na dwa razy i wody mu przegotowanej zawsze dolewam) to bezproblemowo kupy są nawet 3 na dzień.

magmus kochana nie załamuj się, leć do lekarza i wyjaśniaj całą sprawę :kiss: będzie dobrze :*

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1014809 przez ziaa
KURKA AGGI B E K O N! BEKON, boczek, nie beton!!! :D :woohoo: :evil: :evil: :evil:
jedna literka a tak wiele znaczy! :silly:
I nie jadam tego w połączeniu ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1014811 przez ziaa

magmus88 napisał:
Do wieczora moje spamerki kochane ;)

Pumcia, to o nas! :D Kochane jesteśmy! :evil: :evil: :evil:

Cześć Dziewczyny! :)
U mnie za oknem też masakra, szaro, buro i mżawka! :sick:
Milunia na wielkie żarcie zapraszam do Wielkopolski, miałaś okazję zwiedzić? :) Burgery były pyyszne, z pewnością wkrótce to powtórzymy, mam nadzieje, ze z bułami z przepisu Nefri :)

Puma
:evil: :silly:
NatB mój maż też sugeruje więcej wody na Wasz problem. Woda do organizmu filtrowana jest również w jelitach, może synek potrzebuje teraz więc picia. :)
Magmus mi też @ przyszła ciut późno i to w dzień w którym umówiłam się do gin po leki na wywołanie, może tez się umów i postrasz swoją! @ :silly: Trzymak kciuki za szybki i pozytywny rozwój sytuacji :)
Aggi

Także ten, wesoło pozdrawiam w ten ponury dzień!! :D :laugh: :lol: :laugh: :lol: :laugh: :lol: :evil:

9 lata 4 miesiąc temu #1014829 przez brown24
Pumcia po przeczytaniu o Twoim mężu od razu nasuneła mi sie myśl że ktoś celowo go zawołał i zadzwonił na Policję.. hmm tak czy tak współczuje. A co do koleżanki to nie wiem co mysleć, odwaga i górnolotne cele swoja droga, ale w zyciu nie zostawiłabym jednego dziecka a co dopiero czwórki.. przecież ona może stamtąd juz nie wróić :pinch:
Aggi u mnie dziś 25 dc, suwaczek chyba pokazuje jeden dzień naprzód. Nie nakręcam się i nie robie sobie nadziei bo w okolicy owu było chyba tylko ze dwa razy :P , chociaż wiadomo byłoby wspaniale jakby sie udało, :) Ale te Twoje zachcianki daja do myslenia :) :) kiedy termin@ u Ciebie?
a Twoja teściowa to chyba ma źle w głowie :sick: , sorry, najpierw Ciebie wyzywa od grubasów, a poźniej chce Ci dziecko na siłe tuczyć..

Milunia
głowa do góry.. pójdziesz do lekarza i sie wyjaśni :*

co z Joanną? dawno jej tu nie było..

9 lata 4 miesiąc temu #1014831 przez aggi
ziaa kurka rozbawiłam się do łez teraz, aż wróciłam do swojego postu no i JEST :woohoo: beton jak ta lala :woohoo: :woohoo: :whistle: i nieee nie pisałam ze słownikiem tylko własnymi paluszkami na klawiaturze :silly: :silly: jest coś ze mną nie tak? hahahaha :silly:

9 lata 4 miesiąc temu #1014832 przez aggi
ziaa dokładnie. Jak już nie jest idealnie to mogłoby być chociaż neutralnie :sick:

brown spoko u mnie było w okolicach owu tylko RAZ. Więc byłby cud gdyby się udało. Więc się nie nastawiam ;) taaak zjadłam już dziś dwie kromeczki świeżego chrupiącego z masełkiem pieprzem i solą :silly: :silly: polecam :blush: :side: a u mnie termin @ chyba ok 24.11 :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka