- Otrzymane podziękowania: 137
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ziaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Nat poczytaj sobie o zaparciach nawykowych, one nie maja nic wspólnego z jedzeniem i często pojawiają się np podczas odpieluchowania albo kiedy zachodzą inne ważne zmiany w życiu dziecka, w tym również zlobek czy przedszkole. Tymek pije dużo płynów w tym głownie wodę i trochę naturalnego, przecierowego soku z jabłek ale to na jego zaparcia nie pomagało, dopiero ten dicopeg, a uwierz, u nas było naprawdę bardzo kiepsko z tymi zaparciami.
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
zasiadłam do komputera z kubkiem gorącej herbatki i mam nadzieję, że uda mi się nadrobić wszystkie posty nim mała maruda się obudzi po drzemce

MiluniaaNefri śliczne piłeczki

NatB U Ciebie Kochana to w ogóle brzuszka nie widać

A Wład jaki przystojniaczek i taki już duży

A na zaparcia nas sprawdzają się śliwki świeże i suszone, albo dicoflor na poprawę pracy jelit
Ziaa zazdroszczę takiej rewelacyjnej przemiany materii

Pumcia współczuję użarania się w urzędach, zdecydowanie nie lubię

Nefri dzięki za przepis, te laski narobiły mi ochoty na burgera

Aklim Robercik przesłodki

Miluniaa o matko! Czemu te kamery mają służyć? To ludzie sami zgadzają się na takie coś? Szok

Aggi ale masz przeboje z tą teściową

Uffff udało się

Ale i esej wyszedł, ciekawe kto przeczyta

A my to nawet nie mamy tableta i jakoś nie jest nam do szczęścia potrzebny

Weekend spędziliśmy bardzoooo miło

A wczoraj pomagałam w lepieniu imieninowych rogalików dla męża z nutellą

Miłego dnia Kochane

- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174

Ja slodycze małej mam zamiar dawać ale w ograniczonych ilosciach na pewno nie bedzie sie zywila nimi

Ale od czasu do czasu kawalek ciasta czy cukiereczka dostanie, bo wychodze z załozenia, ze kazdemu sie chce od czasu do czasu

A co do bajeczek mysle, że raz czy 2 razy w tyg po pol godzinki dam jej obejrzec bajeczki, a tak bede wolała zajmować ją np ksiazeczkami czy malowaniem

niagara ludziom sie du... poprzewracalo i dlatego, niby chca kase zbierać ale po chacie biedy to ja tu nie widze... zrobili sobie big brothera ciekawe czy bzykac tez sie beda przed kamerami, a swoja droga w kiblu tez powinna byc jak juz szalec to po calosci

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jeju natB powiedz że się ze mną zgadzasz bo ty mniej więcej takie samo podejście w kwestii jedzenia masz..
Czy ja już przesadzam?
niagara moje dwie babcie nie są tak upierdliwe w kwestii jedzenia jak teściowa. One jak już chcą coś Maksowi dać to dają OWOC. Owoców Maksowi nigdy nie odmawiamy i wiedzą że może jeść owoce kiedy chce. Oczywiście mówię tu o jakiejś równowadze w posiłkach, ale owoce i warzywa ma nieograniczone. Napewno wolę żeby dostał to niż wciskali mu sklepowe ciastka, kiełbasy, tłuste mięsa, czekolady, i masę innych dziwnych rzeczy. W ogóle szkoda gadać. Tylko człowiekowi się ciśnienie podnosi, a jak raz pozwolisz to potem Ci to wygadają że jakoś kiedyś tam jadł. I non stop go faszerować będą... Daj przepis na rogaliki

milunia 5?! no nieźle

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Milunia moja mama z dziećmi mojej siostry tak miała, że nie słuchała jej próśb i razem z siostry teściowa dawały dzieciom słodkie herbatki do picia zamiast wody i słodycze. Ona chodziła do pracy i nie byla w stanie tego dopilnować. Ale też mama nauczyla się na tych błędach co nieco, bo widzi sama jakie to skutki przyniosło, i mojemu nigdy nie dala nic słodkiego i się wszystkim chwali, że Tymek ylko wodę pije i np je tylko jogurty naturalne, kefiry i maślanka a nie jakieś owocowe, slodzone badziewie. Nawet sama zaczęła używać soli morskiej, bo wiem, że innej nie jadamy. Może uda Ci się matkę wychować

- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jeszcze tydzien, dwa i zaczynam pakowanie torby

A ostatnio moja znajoma rodziła tam gdzie ja i kazała mi brać leginsy i bokserke na dzien ponoc tam tak sie chodzi, a koszula na noc koniecznie na napy bo przynosza karmic jak dziecie glodne

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
problem c.d. a nie robił już od piątku XD XD

Niestety na razie żadna hetbatka koperkowa, śliwki suszone nie zadziałały, jabłko tym bardziej :/ eh... no nic czekam do jutra, ale dziś coś go męczyło już

Aggi spoko ja też uchodzę za matkę wyrodną, bo dziecko nie je czekolady... paluszków NIGDY nie kupowałam i kupować nie będę... chipsy je tylko mój mąż

Nefri właśnie teściowa moja szanowna też mi o tym mówiła, ze to tak może być... odpieluchowani jesteśmy juz od jakiś 3-4 miesięcy... ale faktycznie żłobek tu może być problem... i to pewnie z tym się wiąże głównie jego problem... ja widzę, że on najnormalniej w świecie tęskni za nam

aggi
Miluniaa ooo podpatrzę zaraz te Twoje koszule wyjściowe szpitalne

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
ooo i takie mam zdanie

niagara ale mieliście piękny wieczór

miluniaa miałam bardzo podobną pidżamkę z Władem

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czyli matki w tym szpital prywatnym nie są z dziećmi 24h na dobę tylk przynoszą dzieci do karmienia? Ja miałam dziecko ciągle przy sobie i sama się nim zajmowałam, przewijalam, karmilam i usypialam i czuwałam jak spal. Nie wyobrażam sobie inaczej szczerze mówiąc.
Nat m też ciotki wciskają słodycze dla małego ale ja ich mu po prostu nie daje i tyle. Jak są głupie i nie kumaja to nic nie poradzę, biorę taka czekoladę i trzymam w szafce dla ewentualnych gosci, bo sama też raczej nie jem słodyczy. A petitki to akurat myślę podobny produkt co np. Paluszki juniorki, maja cukier, syrop glukozowo fruktozowy, substancje spulchniające itp. Już lepiej dać kawałek gorzkiej czekolady, która ma dużo żelaza i magnezu i nie obkleja zębów tak jak ciasteczka. Ale to moje zdanie. Poza tym na te zaparcia naprawdę wypróbuj ten dicopeg, jest naprawdę rewelacyjny i całkowicie bezpieczny, jest w 100 procentach wydalany z organizmu a za zadanie ma rozluźnić stolec