- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cornick
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 31
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
beta prawie 50 to ciąża: )
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 131

Milunia - jak Ty na swój Fajstok mówisz

Crornik

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- brown24
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132

Puma widzisz, ja odrazu wiedziałam że jakiś szwab pewnie sie uwziął na Twojego męża. a to swinie!!!
ja doczytam Was jutro, po przeprowadzce, na razie zarobiona jestem

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158

Anabelle - śliczne chłopaki!

hahaha zia dobre

ziaa.... powiem Ci, ze Twoje dziecko będzie miało raj zabawkowy

Nefri - jak nie można lubić chipsów

Cornick - jejku..... gratuluję! Pięknie

Pumcia.... no ja też od razu pomyślałam, ze jakieś dziwne te zatrzymacie.... oby to sie jakoś pozytywnie rozwiązało wszystko

brown - czekamy na relacje

Dziewczyny... u mnie dalej brak @.... poczekam kilka dni i zadzwonię do mojego doktorka zapytać się co dalej robić.... oczywiście nie omieszkam mu wspomnieć, że przy poprzednich tabletkach wszystko się jakoś lepiej rozwijało....
Jutro idziemy z podopiecznymi do kina na Listy do M.... nie jestem fanką takich filmów.... no ale nic innego nie ma na co moglibyśmy iść wszyscy razem

Natka, joanna - dziewczyny zgłoście się

Chudzinka, a co tam u Ciebie? Jak sobie radzicie?? Poznaliście się już??
pogoda mnie ostatnio dobija.... szczególnie wczorajszy dzień... szaro, buro i ponuro no i wilgotnieee brrrr
Z mężem teraz będe się widywała tylko 5 min przed spaniem.... Rano chodzi na fuchę z tatą a póxniej do siebie do pracy i najwcześniej jest koło 22.30 w domu....
Będę Was informowała na bieżąco jak się rozwija moja sytuacja.
Kusiole!!!
- Izabela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

natB napisał: Dobry dzień
A ja dalej mam problemy z netem w tel :/ wzięłam telefon meza:P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
milunia no wszystko wyjdzie z praniu, U mnie np. Dzieci nie zabierają zresztą ja bym nie dała heh, Władek pierwsza noc potrZebował mojej bliskości i cały czas był przy piersico mnie cieszyło, bo od razu skumal o co chodzi.. niestety dostał później zoltaczki K był pod lampami większość czasu, A ja za nim cholernie płakałam, więc co 2-3 H co brałam na chwilę na karmienie.. A tak cały czas mg się zajmowalilysmy dziećmi tylko brali na kąpiel
.. co szpital to inne zasady:)
Ja jestem luty 89, tzn po nowym roku skończe 27 lat

A łóżko akurat średnie. Kura z Ikea, ale żałuję że kupilismy. Kupiliśmy z miesiąc temu. Wolałabym jednak coś bardziej masywnego, no ale trudno.
No trzeba miec pomysł na pewno, bo takich zwykłych sklepików jest mnóstwo. Trzeba wyłożyć też kasę nie tylko na zatowarowanie ale na oprogramowania, serwery, hostingi, administracje, informatyków, projekty, wiadomo, cała logistyka etc. Niestety, gdyby było to tak proste jak się większości osób wydaje to co 2 osoba miałaby sklepaggi napisał: Anabelle a wiesz że tez myślałam nad sklepikiem dla dzieci ? Mam pod nosem hurtownię zabawek i akcesoriów wszystkich
Ale to trochę taka droga inwestycja trzeba dużo włożyć, a czy się będzie opłacało to nie wiadomo.. tyle teraz takich samych sklepów. Masz ślicznych tych synków Twoich
ALE wam poemat walnęłam ! Ciekawe która doczyta ?
bo tak trochę chaotycznie i dużżżżo !
Miłego dnia

Mi już mineły 3 msc prac nad powrotem do działalności. A mam nadzieje, że uda mi się wyrobić na wiosne, choć nie jest to pewne

Ja pracowałam w firmie ojca, pomagam w działalności męzowi, no i teretycznie mam doświadczenie zawodowe plus studia w tym kierunku. Co prawda studiowałam na 3 kierunkach, ale

Zresztą, nie mam nic do stracenia prócz pieniędzy

A pieniądze rzecz nabyta.
No u mnie miały być 22 msc różnicy, ale przenosiłamNefri napisał: Annabelle super chłopaki a Ty faktycznie młodziutka, szczęśliwa mamuśka na tym zdjęciu. Widzę, że też między chłopakami prawie rowne dwa lata różnicy. Jak starszy zareagował na pojawienie się młodszego brata? Pytam, bo mnie niedługi to czeka i jestem ciekawa jak inne dzieci w wieku mojego Tymcia to zniosły

Są więc pełne skończone 22 msc i 2 dni z kolejnego miesiąca.
Mam filmik nagrany jak wnieśliśmy młodszego. Młodszy przyniósł w foteliku samochodowym prezent dla starszego i starszy rozpakowywał z mamą.
Nie ma się co bać, tylko trzeba starać się traktować młodsze podobnie jak starsze tj ochrzanić młodszego jak burzy wieżę starszemu

Chociaż byłam przyzwyaczajona do wiekszego szkraba i jak położyli mi na brzuchu noworodka to myślałam, że jest jakiś niedożywiony i z małą wagą urodzeniową

Wiadomo. Na początku stanełam i nie wiedziałam co robić. Czy zająć się starszym czy młodszym czy isć się podmyć. Taki troche człowiek jest zagubiony, ale szybko wyrabia się własny rytm. Teraz bez problemu ogarniam dwójkę nawet w sklepie.
No i ja dużo udawałam że młodszy się bawi ze starszym tzn podczas chowanego on sie też chowa i szuka, jak ukladalismy klocki to wciskalam do rączki, że niby podaje itp Teraz już jest ok. A czas szybko leci. Zimę jakoś przecierpimy, a na wiosnę będą już razem chodzić na własnych nogach

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cisza, spokój, no niby inne dzieci płakały, ale wsadziłam sobie stopery do uszu, syn do mnie do łóżka, albo się kangurowaliśmy, albo karmiliśmy, albo spaliśmy. Albo on spał a ja czytałam sobie książkę.
No relaks na 102!
Aaaaa i jeszcze obiad podany, śniadanie i kolacja też.
Taka impreza!

Niesamowite to jest, bo jak urodziłam pierwsze dziecko i każdy odwiedzający czy polozne miały inne porady, miałam trudności z karmieniem, nie wiedziałam jeszcze co i jak, to ryczalam codziennie w szpitalu, że chce do domu.
A jak już przy drugim dziecku wiedziałam jak się karmić, miałam korektor lansinoh, lanoline lansinoh, muszle medela. Wiedziałam co to kangurowanie, wiedziałam że trzeba czesto przystawiać, wiedziałam że karmienie, obecność, widok, zapach dziecka stymulują laktacje - do tego przy drugim porodzie krocze bez obrażeń - to sobie siedziałam jak w hotelu

- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 131

Milunia śledziówko moja siostra chce rodzić w Sniadeckim na Warszawskiej - słyszałaś coś o porodówce tam ?
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Cornick gratulacje!!!!!!
Magmus a ja nie rozumiem, jak można nie lubić Nutelli

A który to dzień cyklu u Ciebie? robiłaś jeszcze jakieś testy, czy tylko ten jeden raz, bo chyba raz ciażowy robiłaś, nie?
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A no i słyszałam, że od stycznia sie przenoszą do nowego budynku, a ten bedzie zajmowała onkologia . WIec jak sie przeniosą warunki na pewno sie poprawią