BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 4 miesiąc temu #1015356 przez ziaa
:woohoo: :woohoo: CO za wieści! :D Magmus trzymam kciuki! :D :silly: :silly:

A ja mam jeszcze pytanie do miluni :) Też miałaś po clo taki okres jak nie okres? U mnie jeden dzień, dwa dni plamień i po wszystkim....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1015357 przez ziaa
up, up, up :D

9 lata 4 miesiąc temu #1015367 przez Miluniaa
Oj ziajka szczerze to nie pamietam :S Ale on był 7 miesiecy temu :laugh: Na bank jakis mega duzy nie był, bo musiałam w 3 dzien okresu isc do lekarza na usg i wiesz chyba cos slabo lecialo ale obstawialam bardziej na stres :D Aaaa no własnie tak już wiem mialam 3 dni jak do niego szlam to już praktycznie nic nie bylo :D:D
Podziękowania: ziaa

9 lata 4 miesiąc temu #1015368 przez ziaa
Dziękówka! :D Czyli jestem w normie! :silly:

9 lata 4 miesiąc temu #1015386 przez aggi
Kurka czyżby mój sen był proroczy?! :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #1015395 przez natkka
Magmus - ja też miałam taką sytuację - test nie pokazał ciąży a beta pokazał. Testy jak to bywa z takimi rzeczami bywają zawodne i czasem są felerne i nie działają :) Trzymam mocno kciuki żeby jednak się udało :)
aggi miejmy nadzieję, że twoje sny to były taką przepowiednią :P

9 lata 4 miesiąc temu #1015402 przez natB
Jestem i ja :)

Dziś dzień spędziłam w Poz także nie miałam kiedy wejść i coś napisać :)...

magmus WOW WOW WOW :woohoo: :woohoo: hmmm ciekawe co z tym testem nie halo, ale na listopadówkach dziewczynie do 10 tyg. wychodził test negatywny, a była w ciąży... także powtórz betę no i co cieszymy się po cichu :D :D :D

miska no na ostre mdłości to już lekarz może przepisać Ci leki przeciwwymiotne Torecan ... to są czopki... bardzo ich nie lubiłam, ale w poprzedniej ciąży m pomogły, a wymiotowałam do porodówki... teraz na razie cisza od ponad tygodnia... 3maj się dzielnie.. ja wiem, jak to potrafi wykończyć :( :(

Pinezka a co z Juniorem? opiekunka? wymiany z mężem? kuuurna kiedy to zleciało co nie? :)

aklim
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anabell HA! wiedziałam, że jesteś młodsza ode mnie :D widać kochana widać :D :D... to na trzecie na spokojnie MAMY czas :P ...
powodzenia w biznesie :)

Ziaaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Cornick GRATULUJĘ :D :D :D :D B) B)

9 lata 4 miesiąc temu #1015403 przez natB
aggi a ja cały czas wierzę, że Tobie się szybciej uda niż Ci się wydaje :D :D zobaczysz.... ja to WIEM :) :) też trzymam za pozytyw :D

ziaaa ja nic nie chcę mówić, ale wiesz... w lipcu ja też tak miałam.. 2 dni plamień, jakiś skrzep i THE END... i co :P test zrobiłam, bo cycki prawie mi pękły :P a tam dwie II jak BUM cyk cyk :P..... to tak apropo... ale clo nie brałam :)

Jak same widzicie sypią się znowu kolejne pozytywy także noooo która kolejna :D :D :D

9 lata 4 miesiąc temu #1015405 przez Nefri
Aggi proszę, oto mój Tymuś :)

Magmus nawet nie wiesz, jak mocno zaciskam za Ciebie kciuki. Beta bardzo ładna, co z tego, że test nic nie pokazuje albo pokazuje bladziocha, dla lekarza i tak liczy sie test z krwi a nie sikany. Może jakieś wadliwe albo malo czułe te testy miałaś. Grunt, żeby teraz ta beta przyrastała. Jestem całym sercem z Tobą i wierzę, że się udało.
Nat no jak go nic nie bolało i sprawnie poszło, to pewnie, że nie ma co mu podawać nic innego. U nas to naprawdę była masakra, płacz, ból, nawet krew się pojawiła jak tak się z tą kupą siłował.
Aklim

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1015411 przez Pumcia
Magmus - Ciziu Kochana co ja widzę !!! :woohoo: Jasne, że beta ważniejsza niz tak jak pisałaś gratisowy test dodany do testów owu :woohoo: Normalnie chyba nie wytrzymam do piątku :woohoo: :woohoo: :woohoo: tak bardzo Ci tego życzę . . .

Nefri - nie wiem co jest tu słodszego - jabłko czy synuś - :woohoo: hmmmm :woohoo: :whistle:

Aggi - łobuzie mam do Ciebie prośbę :whistle: IDZ JUZ SPAĆ !!! i i nie zapomnij wyśnić jeszcze kilka testów :woohoo: :evil:

DiabełQ - a mogę mieć do Ciebie prośbę ? Wiesz co bym chciała dostać pod choinkę ? Skoro i tak pakujesz i wysyłasz te prezenty :whistle: to wyślij i mi . . . SWOJ TEST Z DWOMA KRESKAMI NA TEŚCIE CIĄZOWYM :woohoo: :woohoo: :woohoo: Dasz rade ? :whistle: ciężarnej się nie odmawia :evil:

9 lata 4 miesiąc temu #1015412 przez magmus88
Aggi aby faktycznie Twój sen był proroczy..... bardzo bym tego chciała :)

Aklim... tak mi przykro..... w okresie dojrzewania myślałam ze moi rodzice to jedno wielkie zło... ale chyba większość tak ma w tym czasie. Teraz na szczescie jest wszystko ok.... oczywiscie czasami mamy jakieś spięcia ale ogólnie jest dobrze :))) Kochana, pomyśl, ze niedziela już za rogiem

Co do testów robiłam jeszcze maluszka ale to dziś po południu.... minimalistyczny zarys był, ale tylko dla kogoś kto ma sprawne oko ehhehe. Teraz jak go sprawdziłam to bardziej widać ale wiem, ze test się utlenił bo mineło kilka godzin.... kupiłam dziś 2 nowe testy więc z rana zrobię.... no i jakoś do piątku muszę wytrzymać, do nowej bety.

Nat, gratuluje kupki :D

Mam jeszcze pytanko.... jak na wynikach bety są podane normy, przedziały co do tygodni.... to to się liczy od ostatniej miesiaczki???

Nefri - jaki śliczny blondasek :)

Pumcia, trzymaj trzymaj :) przyda się :)

9 lata 4 miesiąc temu #1015415 przez Pumcia
Magmus - ja jak odebrałam betę to miałam prawie 3000 i nie wiedziałam co to znaczy. Ale obok miałam tabelę od jakiej bety jest ciąża i któy to tydz więc o ile dobrze pamiętam to był 6 ;) a masz cos takiego ? Jak nie to na necie sprawdz i pomyśl czy miałaś wtedy owu :whistle:

9 lata 4 miesiąc temu #1015417 przez Nefri
Magmus to się liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1015418 przez magmus88
Pumcia, mam normy... tylko zastanawiam się czy te normy czyli np 4 czy 5 tydzień, który tam wychodzi.... to jest liczone od ostatniej miesiączki??

Dzięki dziewczyny. u mnie jest aktualnie 30 dc.... według norm (tzn bety) to 4 tydzień, przedział jest od 9,5 do 750 a mój wynik to 119

Dobra ok już nie przynudzam. Czekam cierpliwie do piątku!

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1015419 przez magmus88
To samo :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka