BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 5 miesiąc temu #1014682 przez ziaa
ooooo, a takich nie brakuje. Tez nie rozumiem jak może komuś chcieć się nie być sobą. To przecież marnowanie życia! Nie rozumiem i nie zrozumiem ;p
Ja z twarzy to tez taka blond włosa anielica :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ale później wychodzi szydło (! :blink: ) z worka :D
ej czym się różni :laugh: od :lol: ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1014683 przez ziaa
Nowa strono witam Cię serdecznie! :evil:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014684 przez Pumcia
Jak na moje oko to niczym ale . . . wydaje mi się, że kiedyś jeden z nich miał oczy otwarte :woohoo: he he he oj Ziajek ! ależ utrudniasz sobie życie :lol: :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

O matko !!!! zobacz jaką koszulkę znalazłam - to jest straszne a nie śmieszne !
Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014685 przez ziaa
Hahhaah! "wydaje mi się, że kiedyś jeden z nich miał oczy otwarte" jebłam! Późno jest, to pewnie mu się oko przymknęło, ja to rozumiem :P :D
Swoja droga matko polko tez już chyba powinnaś udać się na odpoczynek! :side:

Niet, mój wojsko odbębnił w Świdwinie :D W te rejony się nie zapuszczał :D

Edit!! O nieeeeee! powinni Ci internet odciąć za wyszukiwanie takich rzeczy! Do wyka marsz!!!!

9 lata 5 miesiąc temu #1014686 przez Pumcia
hahahahhahahaha Ziajek a ja się popłakałam ze śmiechu :woohoo: oko mu sie przymknęło :woohoo: :woohoo: :woohoo: o fuck !

Chyba naprawdę musimy spadać spać :evil: bo nas z forum adminkowe wyrzucą :woohoo: chociaż zawsze mogłybyśmy się wytłumaczyć - że testowałyśmy :whistle: cierpliwość innych buahahahhahh

Do jutra DiabełQ :kiss:
Podziękowania: ziaa

9 lata 5 miesiąc temu #1014687 przez ziaa
Słodkich snów, baj, baj! :D

I reszcie Pięknozji tez słodkich życzę! :D

9 lata 5 miesiąc temu #1014693 przez brown24
Pumcia uważaj bo k...a właśnie wstałam :laugh:
Czytam Was czytam pysiaczki, net mi na laptopie szwankuje a z Tel nie lubię pisać!
Nat Ty chudzinko,super brzus i synuś to odbicie Ciebie, trzymam kciuki żeby mdlosci w końcu odpuscily.

Tyle naprodukowalyscie ze nie wiem co komu odpisać, jak będę na laptopie doczytam.

U nas sypnelo śniegiem w nocy :angry: , ale taka aura nastraja do stosunkowo udanych nocy:D u mnie jeszcze jakiś niecaly tydzień do @, ale nie mysle o tym bo na glowie teraz pakowanie mam.

Ziaa, Puma a ten obrazek to mi sie z Wami skojarzyl, tylko nie wiem ktora jest ktora haha
Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu #1014698 przez Pumcia
Ha ha ha Brown ale widzisz, zadziałało - odezwałaś się :evil:

śnieg ? trzymaj go z dala ode mnie jeszcze przez jakiś miesiąc :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1014700 przez Miluniaa
Puma i Ziajka to spamerki i trole !!! :evil: :evil:
Ziajka już my bilet z Pumą i Aggi kupujemy i jedziemy :D:D A jakie wojewodztwo??
A jak burgery pyszne były ??
Puma ja kiedys własnie widziałam słoik nutelli taki chyba z 3 litry :woohoo: ale to wlasnie kolezanka wstawiła na fb myślałam, że oslinie monitor :whistle:

Co do Paryża zgineło tyle ludzi, a ponoc ta sama organizacja maczała tez w tej katastrofie samolotu zginelo 2 razy tyle ludzi...
Co sie dzieje z tym światem ;/ Bedzie strach gdzieś wyjść ...

Co do piwa to tak jak Nefri pisała Bavaria 0,0% jedyne piwo dla ciezarnych :P
Izabela ja okres zawsze licze od pojawienia sie konkretnej krwi, nie od plamienia.
Nefri dzieki za przepis bede testować w tygodniu :evil:

I na koniec zobaczcie co znalazłam w necie toż to szok i obdarcie z całej prywatności... ech czego ludzie nie zrobią dla kasy ...
www.logopol.pl/

9 lata 5 miesiąc temu #1014708 przez Anabelle

natB napisał: Anabelle nic mi nie mów, bo mi się ryczec chce dosłownie, jak widzę jak mi Wład szybko rośnie :(.. ON niedawno był taki malutki ;(.. A Antek i Leo tez DuDuuuZe chłopaki, jeszcze trochę i ju roczek :).. A o trzecim Bobo myślicie?

Uwaga! Mąż namówił mnie na oglądanie Meczu Polska -Islandia :P niech mu będzie :]...

Oj tak. U nas jeszcze tylko zima, a po zimie roczek Leona, a później trzy latka Antka
O trzecim myślałam bardzo mocno przez pierwsze 5 msc po porodzie. Koniecznie chciałam trzecie dziecko.
Na dzień dzisiejszy mam dość. Marzą mi się wakacje, czy duże dzieci, z którymi mozna pojechać na cały dzień w dolinki czy do jakiegoś parku rozrywki. Chciałabym mieć takie już powiedzmy ... 2 i 4 latek :P

Podjęłam też kroki z własną działalnością, chce ruszyć wraz z wiosną.

9 lata 5 miesiąc temu #1014709 przez brown24
Haha Puma to juz wiemy ktora to Ty na tym obrazku - ta czarnoskóra :laugh:

Ja o dziwo jakos nie przepadam za Nutella i żadnymi maslami czy czekoladami do chleba, za to lubie wszystko co słone i pikantne, paprykę dodaje praktycznie do każdej potrawy, noi czosnek :)

Milunia widziałam reportaż o tej rodzince, a najgorsze ze oni nie widza w tym nic złego, szkoda mi tylko tych dzieci, glupota ludzka nie zna granic..

Anabelle powodzenia z własną działalnością, choć musze przyznać że w Polsce dzis cos otwierać to nie lada wyzwanie...

9 lata 5 miesiąc temu #1014754 przez Pumcia
Brown Brown grabisz sobie Ciziu ! :whistle: :evil:

Nie lubisz nutelli ? nutelli jedzonej łyżkami ? Jakaś dziwna jesteś :woohoo:

Anabelle - a co planujesz w związku z ta działalnością ? będziesz się starać o dotacje ? i co to miałoby być ? Miałaam swoja działalność ale musze Ci powiedzieć, że to ciężki kawałek chleba - i dużo nerwów ! . . .ale życzę Ci powodzenia ;) oby się udało :side:

9 lata 5 miesiąc temu #1014757 przez Miluniaa
Też nie wiem jak to mozna nutelli nie lubic :D:D JA nie lubie tych podrób nutellowych masakra ! :sick:
Ale masło orzechowe felixa :woohoo: tylko i wylacznie jedzone lyzeczką ! na kanapkach nie toleruje :whistle:
A nutelle ze swieza buleczka alez i owszem zjem ;d;d

9 lata 5 miesiąc temu #1014760 przez Pumcia
Milunia spamerko i trollu ja na święta dostane takie 3L nieba w gębie :woohoo: Mąż mi kupił ale musi mi przywieść - a dopiero w grudniu będzie :dry:

9 lata 5 miesiąc temu #1014762 przez ziaa
:whistle: :whistle: :whistle: dla mnie też czekolada mogłaby nei istnieć! ;p :evil: :evil: :evil: Co innego bekon i bita śmietana!! :D

Pumcia patrz!! Żaden z nich -> :laugh: :lol: nie otworzył oczu! No co za śpiochy, no!! B)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka