BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #607863 przez Agnilla

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #607867 przez ann-sunshine
też bym tak chciała, ale słodkiego nie da się nie lubić ;) tłumaczę sobie, że jakiś nałóg trzeba mieć

11 lata 9 miesiąc temu #607900 przez Kaś_O
Agnilla a moze jednak, tez bym nie chciala siać fermentu ale ta przedłużajaca sie kreseczka.. Hmm poczekamy zobaczymy :)

Eh powiem wam ze jednak troche zjada mnie test.. Dwa dni temu dla pewności powtorzylam test ciazowy.. Jakos tak pobolewaja mnie troche jajniki ale w ciazy sie nie czuje.. Mdłości nie mam bólu piersi tez nie.. Dopiero 18 mam wizyte w Polsce, a tutaj na razie wielkie swieta sa wiec dopiero po weekendzie moze gdzies sie zapisze.. Eh..

Słodycze to moja zmora :( az bójek sie ile teraz przytyje :| szczegolnie ze po pierwsze ciazy troche zostało :|

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #607923 przez Agnilla

11 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #608024 przez Agnilla

11 lata 9 miesiąc temu #608098 przez Kaś_O
Agnilla trzymam kciuki zeby tak dwie kreseczki juz zostały z fasolkowego powodu :)

Mnie bierze całkowite zmęczenie, lekkie pobolewanie jajnikow, dzis po basenie myslalam ze padne.. Taka wyczerpana byłam.. W sumie albo mam napady ze cos mi jest ale nie jestem glodna albo wlasnie zero apetytu.. Ale za to teraz nie mam zadnych mdłości, jak przy pierwszej ciazy troche mnie mdlilo tak teraz nic.. Ciekawe co bedzie dalej.. Mam nadzieje ze wszystko ok i teraz jakos postaram sie isc tutaj do lekarza..

Dziewczyny uważajcie na siebie podczas powrotów świątecznych bo słyszałam ze zasypalo Polskę.. U mnie slonko i milusi chociaz sporo śniegu jeszcze sobie leży.. Buziaki :* dobrej nocy

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #608107 przez Agnilla

11 lata 9 miesiąc temu #608113 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Kaś, nie stresuj się, to nic nie znaczy, że nie masz objawów, pojawią się pewnie później. I mogą być zupełnie inne niż za pierwszym razem.

Agnilla, człowiek się tylko męczy w te święta zamiast wypocząć. Dobrej zabawy na chrzcinach. A skoro jesteś przed owu, to tylko czekać aż druga krecha na teście zrobi się ciemna i do dzieła. I zdrówka, żeby Cię nie rozłożyło.

11 lata 9 miesiąc temu #608145 przez ferritka
witajcie ;]

Agnilla ja mam womanlog w telefonie i póki co pokazuje , ze dzisiaj mam owu- nie wiem co na to test, bo wczoraj wieczorem zrobiłam i nawet cienia cienia nie było :dry: dziwne to bardzo, bo przecież miałam bladą krechę 28.03 była blada, wczoraj był 4 dzień a tu nic, więc nie wiem o co cho :dry:

zdrówka kochane, bo teraz najgorszy okres jest i o przeziębienie nietrudno :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #608165 przez Agnilla

11 lata 9 miesiąc temu #608193 przez ferritka
no ja nie wiem co jest grane :dry: korzystam również z tego kalendarza magazyn.netmama.pl/serwisy/kalendarz-owu...st_period/2013/4/15/ i z niego też wynika, że dzisiaj jest owu jak byk :S :S

przytulanki były mimo wszystko wczoraj, przedwczora, i 3 dni temu też. Sama nie wiem, może mam bezowulacyjny cykl :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #608228 przez Agnilla

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #608232 przez ferritka
Agnilla napisał:

no to u mnie to samo i w telefonie i w tym kalendarzu owulacyjnym wskazuje, że owulacja dzisiaj a jak test wskaże to się okaże :)temperature mam caly czas, wzielam paracetamol, zdrzemnelam sie i nic nie spadlo, dupa

hmmmm no to Ty kochana ostrożnie z lekami i tylko jak bardzo musisz, póki co jesteś "na obserwacji" bo coś mi tu na fasolinkę zalatuje :) Tylko hmmm tersy owu wtedy pokazują chyba 2 krechy też ( nasza Gosia Sz tak miała właśnie )ale ale może wiesz, nooo herbatka z malinkami i miodem ;) B) B) B) B) :lol: :lol:
3mam kciuki żeby to było to :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

no to masz identycznie z owu jak ja ,poza tym nie wiem czy mam temp ale czuje sie fatalnie, rozkłada mnie przeziębienie- zastanawia mnie czy np taki stan przedchorobowy ma jakiś wpływ na owu? nie możliwe żebym przespała 2 krechy, bo przecież sprawdzam skrupulatnie.

no wiem, że powinni panowie odpocząć, ale weź to wytłumacz mojemu staremu :S :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #608259 przez ann-sunshine
Ferri i Agnilla jak przeziębienie łapie to owu mogła się odsunąć w czasie, także jak już macie te testy, to róbcie dalej, może ciemne krechy pokażą się za jakiś tydzień np.???

11 lata 9 miesiąc temu #608327 przez issska1986
Cześć dziewczyny :)

ja dopiero niedawno wróciłam,kierowałam i jestem padnięta :( z resztą w jedną i drugą stronę kierowałam, bo maż po piątkowym jajeczku nie mógł do niedzieli wrócić do siebie :blink:

Kurdę ja już dawno tych testów nie robiłam, czekam na wizytę u gin...

Agnilla, może rzeczywiście zafasolkowałaś...

Kaś, a Ty-skoro inne objawy to też pomyślałam,że może dziewczynka :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka