BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 10 miesiąc temu #1026125 przez Sandruska1995
miska cudowna córcia :)

A ja rano poszłam do szkoły i okazało się że mam wolne :evil: po co wstawałam rano? Nie wiem :angry:
Do tego wczoraj pękł mi pieprzyk , nawet nie wiem kiedy na ręku. Krew leci do teraz :(

Ja dziś na obiad mam lasange . Nie chce mi się robić nic! pogada piękna + 11 stopni i słoneczko. ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1026126 przez Miluniaa
Pumcia nie kupuj nic ... no chyba, ze mijsc nie bedzie i do panstowki pojdziesz :evil: :evil: :evil: :evil:
moja mala zostala ubrana od stop do glow , jedynie co to fotelik dla niej bo nie wypuszcza, zapakuja Ci ja i pomachaja na do widzenia :laugh:
moja dostala spioszki, 2 czapki, cieple polarowe ubranko (cudne, mieciutkie jak misiaczek wyglada w nim), i do tego wsadzona w ładny zimowy kombinezon do tej pory w tym ubranku jezdzimy, bo serio jest ładne i wygodne :)

8 lata 10 miesiąc temu #1026152 przez aggi
Witam się. Byliśmy wczoraj z Maksem u lekarza, alergia nadal jest ale osłabły objawy więc mam tylko smarowac w razie potrzeby i dawać syrop dla alergików. W końcu nam go też zaszczepili. I kurka nigdy mu nic nie było, a po tej szczepionce dzisiaj gorączka i zwymiotowal mi śniadanie.. dałam przeciwgoraczkowy i w sumie już póki co ok. Teraz śpi. Tylko zaniepokoily mnie te wymioty nigdy tak nie miał a?dzisiaj?normalnie chlusnął na podłogę... no nic będę go obserwowac. Poza tym pilam wczoraj zioła :p ziaa miałas rację pyyyyyszne :D tylko że zanim mi się zaparzyly to pół piwa wypilam, potem ziolka i drugie pół piwa haha wieeem bardzo wyszukane podejście hahahhaa ;) no ale byle działać będą, nigdzie nic o alko nie czytałam w trakcie picia ziół. A może któraś coś wie? :p idę was nadrabiać z kawka w ręku :-)

8 lata 10 miesiąc temu #1026154 przez Sandruska1995
aggi mi teraz kawa niezbyt smakuje , ale narobiłas mi ochoty :woohoo:

8 lata 10 miesiąc temu #1026156 przez aggi
cortezia ja wiem tyle że po karmieniu organizm musi się na nowo 'ustawić' . Najlepiej chyba iść do lekarza

niagara wow na bete lecisz??!! :-) ty bez wspomagaczy się starasz no nie? Czy mnie coś ominelo :-) trzymam kciuki za wynik!

magmus kurka szkoda lekarza.. oby szybko stanął na nogi!

cornick po dupsku dostaniesz jak nie przestaniesz glupot w internetach czytać!!!! Głowa do góry:*

miśka śliczna buzinka :-) imię wybrane??? Ile czasu ty pilas te ziolka? :-)

sandra a u mnie 11st i wiatr że głowę chce urwać :( a kawka mniam rozpszczalna z mleczkiem mmmmm :p

8 lata 10 miesiąc temu #1026162 przez miśka23
aggi o ile dobrze pamiętam to piłam 2 miesiące :) A nad imieniem się zastanawiamy, będzie albo Aleksandra albo Martynka :)

8 lata 10 miesiąc temu #1026165 przez aggi
miśka aha :-) ja mam zamiar pić 3 cykle. A powiedz mi co potem? Jakas przerwa musi być?? Imiona bardzo ładne :-)

8 lata 10 miesiąc temu #1026170 przez ziaa
Niagara jak Twoja beta? :woohoo: U mnie niestety lipa :dry: czyli mój dziwny okres był dziwny i tyle ;p

Także Aggi pijemy razem to pyszne ziółka i oby 3 miesiące nie były potrzebne.

8 lata 10 miesiąc temu #1026173 przez aggi
ziaa a Ty też bete robilas?? No nooo pijemy pijemy, zobaczymy co się będzie działo:-)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026175 przez niagara
Ide zaraz odebrać wynik i wiecie co, stresuję się i coś mam złe przeczucia :dry:

Tak Aggi my generalnie bez wspomagaczy, brałam trochę wiesiołka i magnez ale nie regularnie i nie w tym cyklu

8 lata 10 miesiąc temu #1026179 przez ziaa
Tak Aggi, robiłam ;) dziewczyny mi tu że może ten okres to nie okres tiruriru, sialalala i się pokusłam ;p

Niagara trzymak kciuki za Ciebie :)

8 lata 10 miesiąc temu #1026180 przez magmus88
Niagara czekamy :) trzymasz nas w niepewności.... jak ja się cieszę, ze mogę sprawdzać wyniki przez neta hahah

8 lata 10 miesiąc temu #1026190 przez niagara
Ehhhh.... możecie już puścić te kciuki <2.00mUI/ml

8 lata 10 miesiąc temu #1026193 przez Pumcia
Magmus - dużo wytrwałości w Zusie :sick: nienawidzę dziadów :angry: a co do lekarza - no przykre, zarówno dla niego jak i pacjentów :dry:

Miśka - ale małą ma usteczka :lol: Jesli chodzi o wagę to idziemy podobnie :)

Milunia - to jestem w szoku, bo myślałam że tylko śpioszki, czapeczkę i kocyk dają :woohoo: ale że kombinezon i ciepłe ubranko ? Super - to zmieniam chyba liste - chociaż z tyłu głowy mam ten państwowy szpital ;/ fotelik będzie bo kupuję wózek 3 w 1 :whistle: ta hurtownia na Handlowej wcale nie jest taka tania wiesz ? :sick: a jak malutka - przesypia i mamie daje odpocząć ?

Aggi - w sumie nikt nie pisał wcześniej o łączeniu alkoholu z ziołami więc . . . co tam ? :woohoo: przynajmniej mamy kólika doświadczalnego he he he. A Maksowi może po prosty coś zaszkodziło ?

Ziajek - to marsz do lekarza ! żeby Ci się tam nic nie porobliło . . . szkoda, ze nie w tym cyklu ale spoko, wszystko przed Toba ;)
Niagara - szkoda a już miałam nadzieję . . . może nexy tajm :whistle:

8 lata 10 miesiąc temu #1026195 przez Julka1987
Witajcie, pisałam już na staraczkach, ale i u Was pochwalę się...

Trzymajcie kciuki :) Po raz 3 podjęłam z mężem starania o dziecko i mam ogromną nadzieję, że w końcu się uda ciążę donosić i będę mamą :) Powiem Wam, że mimo cichej nadziei, że będzie dobrze mam wewnętrzne dziwne przeczucie, że znów nici z tego. Może tak lepiej bo łatwiej będzie mi się pogodzić z ewentualnym niepowodzeniem. Brałam Clostilbegyt, więc może jajeczko lepsze będzie. Od soboty duphaston i za 10 dni robię test. Najgorsze to czekanie....

W każdym razie miłego popołudnia wszystkim mamom i oczekującym :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka