- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
Ja wzięłam nospe, i czekam aż przejedzie ból brzucha . Normalnie jakbym miała miesiączkę dostać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Śledziu uwazaj, bo u nas jest jakas wirusówka , nie zachoruj, żeby mały śledzik był zdrów jak rybka. Także tego... zakaz chodzenia do SOWY ! Dużo ludzi i wirusów !
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
A tak a propos , kiedy można już robić bete?
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Niagara wysylam dobre fluidy i miejscówke
aggi mamy ta rurke troche pomogla ale na krotko ... Zawołalismy polozna i powiedzial, ze jej to wyglada na nietolerancje laktozy, juz mamy kropelki zobaczymy jak zadzialaja chociaż bobotic tez nam zaczął troche działać mniej sie napinała ...
Ech noc sie zbliza az sie boje...
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malutka nadal się męczy ? no weeeeeeee nie może
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Sandruska1995 jedna dwie paczki powinny ci wystarczyć pampersów. teraz dzieci dość duże sie rodzą
martyna_z trzymam kciuki
aggi pewnie ze pamietam
zdjecie chłopaków
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Nat Helenka to silna babka na pewno po mamusi, poza tym ona ma po was to, ze jest drobna, wiec tym bym sie nie martwila. niezmiennie jestem z wami.
Milunia duzo lekarzy diagnozuje nietolerancje albo skaze przy najmniejszych problemach brzusznych albo skornych, tak ida nj latwizne. a prawda jest taka, ze niemowlaki baaardzo czesto maja takhe problemy, bo maja nie wyksztalcony uklad trawienny i to mija z czasem
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
martyna niagara zaciskamy
Ja juz w domu od wczoraj, szczeka znowu mi daje się we znaki... 14 lutego znowu wracam do kliniki, przyszła paczka z Gemini także zaczynam pakować torbę na poród. Wole powoli juz się przygotowywać.. we wtorek mam wizyte u gin, musi sprawdzić tym razem wagę małej, czy rośnie i jak dużo udało jej sir przytyć.. Modlę się, żeby dobila do tych 2 kg.. A na razie wygląda to średnio, bo waży ok 1330 gr, wiec jest malutka...
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cornick musisz zaufac lekarzowi. poza tym to testy pappa tez czesto pokazuja duze ryzyko a to jest tylko prawdopodobienstwo i sie kobiety niepotrzebnie denerwuja. znam kilka takich przypadkow, dziewczyny robily amniopunkcje, stres jak cholera, bo pappa pokazywal duze prawdopodobienstwo, a po amniopunkcji bylo ok.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
z rzeczy poważniejszych to dzisiaj do lekarza z tym moim łobuzem na kontrolę. Może go zaszczepi w końcu
martyna a proszę bardzo zaciskam kciuki Ty już teraz clo miałaś, nie?
niagara wydaje mi się że beta po 12dniach już coś pokaże a może nawet po 10 a nie lepiej poczeeekać do terminu @ ?
milunia to niestety nie pomogę, Maks nigdy nie miał z brzuchem problemów. Oby małej szybko przeszło..
meli ale śliczne te Twoje chłopaki Kurcze to dużo dużo zdrówka życzę !!!
cornick napewno będzie wszystko w najlepszym porządku zobaczysz
nat a Ty nic na tę szczękę mocnego nie możesz wziąć co??? biedna wagą bym się póki co nie martwiła przecież Wy jesteście malutcy i chudziutcy i Wład to samo.. może taka jej uroda, trzymam kciuki by waga wzrosła choć trochę
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Natka to pakuj torbę i czekamy radosną nowinę
NatB super, że macie nową porcję dobrych wieści, ja myślę, ze z Helenki porostu będzie drobna, szczupła laska więc i w brzuchu może trzymać linię
Cornik to ja też trzymam kciuki żeby to był tylko fałszywy alarm. Nie denerwuj się, tym nic nie pomożesz, a Twój bejbik to mały ciut złośliwy okaz, da mamie i tacie popalić w przyszłości jak juz się lubi tak bawić
Niagara, martyna uuuu trzymam kciuki za pozytywne wieści
Aggi to zdrówko ziółkami! Są naprawde dobre, więc to mój bardzo sympatyczny rytuał przed snem
U mnie @ była tak beznadzieja, ze szok - jeden dzień i nic sie dalej nie rozkręciło :/ a teraz mnie tak brzuch juz drugi dzień boli, że nie wiem o co chodzi... Miała tak któraś? Pokusiłam się nawet o test - negatywny, a brzuch boli jak nie wiem. Ból jest taki nie do końca jak na @, nie tak samo jak przy torbieli... Nie uśmiecha mi się znów lecieć do lekarza... Nie mogło by być trochę normalnie bez ekscesów?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131