BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 10 miesiąc temu #1025805 przez Sandruska1995
Kto testuje tu kto ? :woohoo:

Ja wzięłam nospe, i czekam aż przejedzie ból brzucha . Normalnie jakbym miała miesiączkę dostać. :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1025835 przez martyna_z
Dziś to jeszcze nic nie wyjdzie. Inaczej dawno już bym zrobiła ;-) rezerwuje ten test Aggi dla siebie ;-)

8 lata 10 miesiąc temu #1025846 przez Miluniaa
No właśnie ! Ktora wchodzi na moje miejsce ?? Ile moge trzymać miejscówke, dziewczyny do roboty! ;p;p :evil:

Śledziu uwazaj, bo u nas jest jakas wirusówka , nie zachoruj, żeby mały śledzik był zdrów jak rybka. Także tego... zakaz chodzenia do SOWY ! Dużo ludzi i wirusów ! ;) :laugh: :laugh: :laugh:

8 lata 10 miesiąc temu #1025853 przez niagara
Milunia ja biore, ja :laugh: póki jeszcze ciepłe :P :laugh:

A tak a propos , kiedy można już robić bete? :whistle: :evil: :laugh: :silly:

8 lata 10 miesiąc temu #1025856 przez Miluniaa
Ja robiłam dzień przed planowanym okresem ;)
Niagara wysylam dobre fluidy i miejscówke :laugh:
aggi mamy ta rurke troche pomogla ale na krotko ... Zawołalismy polozna i powiedzial, ze jej to wyglada na nietolerancje laktozy, juz mamy kropelki zobaczymy jak zadzialaja chociaż bobotic tez nam zaczął troche działać mniej sie napinała ...
Ech noc sie zbliza az sie boje...

8 lata 10 miesiąc temu #1025858 przez Pumcia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Malutka nadal się męczy ? :dry: no weeeeeeee nie może :dry: :dry: :dry:

8 lata 10 miesiąc temu #1025864 przez meli1990
natB aggi a u mnie ciezko chłopaki wiecznie choruja. obaj sa własnie na antybiotyku. Dominik ma zapalenie płuc a Kacper oskrzela. W styczniu Dominik tydzień tylko był w przedszkolu i przepadło mu przedstawienie na dzien babci i dziadka.

Sandruska1995 jedna dwie paczki powinny ci wystarczyć pampersów. teraz dzieci dość duże sie rodzą

martyna_z trzymam kciuki

aggi pewnie ze pamietam

zdjecie chłopaków
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: martyna_z

8 lata 10 miesiąc temu #1025874 przez Nefri
Martyna ale super informacje, jak pecherzyki pekly i endo ok, to znaczy, ze jestescie na dobrej drodze. nawet jak teraz nie wyszlo, to ta swiadomosc na pewno zmieni wasze nastawienie i doda troche wiary. trzymam kciuki
Nat Helenka to silna babka na pewno po mamusi, poza tym ona ma po was to, ze jest drobna, wiec tym bym sie nie martwila. niezmiennie jestem z wami.
Milunia duzo lekarzy diagnozuje nietolerancje albo skaze przy najmniejszych problemach brzusznych albo skornych, tak ida nj latwizne. a prawda jest taka, ze niemowlaki baaardzo czesto maja takhe problemy, bo maja nie wyksztalcony uklad trawienny i to mija z czasem

8 lata 10 miesiąc temu #1025875 przez Nefri
Sandra udalo sie z mieszkaniem? ja koncze ostatnia paczke 2 i sie na 3 przerzucam. mlody przytyl ok 2 kilo od wyjscia ze szpitala, rozmiar ubranek 62 juz sie robi za maly, juz mu zaczynam 68 zakladac :)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025896 przez Cornick

8 lata 10 miesiąc temu #1025898 przez natB

martyna niagara zaciskamy :)

Ja juz w domu od wczoraj, szczeka znowu mi daje się we znaki... 14 lutego znowu wracam do kliniki, przyszła paczka z Gemini także zaczynam pakować torbę na poród. Wole powoli juz się przygotowywać.. we wtorek mam wizyte u gin, musi sprawdzić tym razem wagę małej, czy rośnie i jak dużo udało jej sir przytyć.. Modlę się, żeby dobila do tych 2 kg.. A na razie wygląda to średnio, bo waży ok 1330 gr, wiec jest malutka...

8 lata 10 miesiąc temu #1025903 przez Nefri
Martyna zapomnialam napisac, ja robilam bete chyba 22 dc czyli 5 dni przed@
Cornick musisz zaufac lekarzowi. poza tym to testy pappa tez czesto pokazuja duze ryzyko a to jest tylko prawdopodobienstwo i sie kobiety niepotrzebnie denerwuja. znam kilka takich przypadkow, dziewczyny robily amniopunkcje, stres jak cholera, bo pappa pokazywal duze prawdopodobienstwo, a po amniopunkcji bylo ok.

8 lata 10 miesiąc temu #1025912 przez aggi
Witam się :) 1dc melduję ;) ziajek więc walczymy razem ;) i razem testowańsko wrzucimy za miesiąc :evil: :whistle: już sobie znalazłam swoje ziółka, odpakowałam. Będziemyy chlać aaaaaaa co :lol:
z rzeczy poważniejszych to dzisiaj do lekarza z tym moim łobuzem na kontrolę. Może go zaszczepi w końcu ;)

martyna a proszę bardzo :laugh: zaciskam kciuki :) Ty już teraz clo miałaś, nie? :)

niagara wydaje mi się że beta po 12dniach już coś pokaże ;) a może nawet po 10 :P a nie lepiej poczeeekać do terminu @ :) ?

milunia to niestety nie pomogę, Maks nigdy nie miał z brzuchem problemów. Oby małej szybko przeszło..

meli ale śliczne te Twoje chłopaki :) Kurcze to dużo dużo zdrówka życzę !!!

cornick napewno będzie wszystko w najlepszym porządku zobaczysz :)

nat a Ty nic na tę szczękę mocnego nie możesz wziąć co??? biedna :( wagą bym się póki co nie martwiła przecież Wy jesteście malutcy i chudziutcy i Wład to samo.. może taka jej uroda, trzymam kciuki by waga wzrosła choć trochę :kiss: :kiss:

8 lata 10 miesiąc temu #1025918 przez ziaa
Cześć Dziewczynki! :)

Natka to pakuj torbę i czekamy radosną nowinę :D

NatB super, że macie nową porcję dobrych wieści, ja myślę, ze z Helenki porostu będzie drobna, szczupła laska :D więc i w brzuchu może trzymać linię ;)

Cornik to ja też trzymam kciuki żeby to był tylko fałszywy alarm. Nie denerwuj się, tym nic nie pomożesz, a Twój bejbik to mały ciut złośliwy okaz, da mamie i tacie popalić w przyszłości jak juz się lubi tak bawić ;)

Niagara, martyna uuuu :whistle: trzymam kciuki za pozytywne wieści :)

Aggi to zdrówko ziółkami! Są naprawde dobre, więc to mój bardzo sympatyczny rytuał przed snem :)

U mnie @ była tak beznadzieja, ze szok - jeden dzień i nic sie dalej nie rozkręciło :/ a teraz mnie tak brzuch juz drugi dzień boli, że nie wiem o co chodzi... Miała tak któraś? Pokusiłam się nawet o test - negatywny, a brzuch boli jak nie wiem. Ból jest taki nie do końca jak na @, nie tak samo jak przy torbieli... Nie uśmiecha mi się znów lecieć do lekarza... Nie mogło by być trochę normalnie bez ekscesów? :(

8 lata 10 miesiąc temu #1025932 przez Pumcia
Ziajek to ile Ty tej @ w sumie miałaś ? Czy samo plamienie ? Ja miałam kiedyś taką @ i plamiłam co 2 tyg średnio przez 2 m-ce, brzuch strasznie bolał . . . do lekarza nie poszłam bo mi przeszło i do tej pory nie wiem co to było ;/

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka