- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
A mnie wysypalo na twarzy syfami.
Jutro rano będę dzwonić o to mieszkanie niżej. Trzymajcie kciuki.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
W ogóle dziś wszyscy maja zły dzień heh, pani doktor na przyjęciu tez niezbyt miła:P...
Położne jakby trochę śpiące heh ale mają protest w tym szpitalu, wiec może dlatego
pumcia ano sorry wiesz ja nie mówię, że droga to dobra poczytaj, bo może jest jakiś tańszy odpowiednik Angel care:). Ja nie żałuję zakupu, bez niego nie dałabym rady w tym domu heh zresztą teraz nam się przyda dla małej działa bez zastrzeżeń
milunia niestety wszystkie torbiele nie znikną, no ale nadzieje zawsze można mieć ..
Kurka miałam ktg i coś wyszło wysokie tętno małej, ale to było przy ruchach, skurcze na bardzo niskim poziomie uf .. Nie mogę się doczekać jutrzejszego usg
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
oczywiście bez urazy dziewczyny, gdybym któraś urazila.. Ale u mnie w szpitalu tez leżałam z dziewczyną z nadwagą spora i miała to samo ehhh
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Szatanie pierwszy raz w ten weekend siedze na własnej kanapie! Jak chcesz mi pomoc to wskakuje w dresik i na godzinie choć że mną pobiegac! Forma od kanapy się nie zrobi a na zamierzam ten półmaraton ogarnąć a rzucilas okiem na nianię firmy TOMY? Znajomi bardzo sobie chwalą
No to melduje: @ przyszła w terminie. także od wczoraj pije ziółka
Dziś miałam pierwszy raz morsowac w przereblu, a tu malpiszon pokrzyżował plany :/ mam nadzieję, że się zbytnio nie ociepli i za tydzień wskocze w bikini!
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Dzisiaj tak z telefonu pisze i nie moge sie cofnac do tego co pisalyscie, więc jutro odpisze każdej coś z osobna
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mamuśki ratujcie co robiłyście jak bobas nie mogl zrobic kupki ? Moja zapiera sie od rana, denerwuje i nic ;/ juz masowałam, kładłam na brzuszek nie wiem jak jej pomoc
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Bardzo podobają mi się te łóżeczka i których pisała aklim. Takie dostawne. Ale trochę drogo wychodzi bo i tak trzeba kupić normalne. Chyba że uda się odkupić
Nat zdrowia teraz szczególnie dla Ciebie a za Helenkę kciuki cały czas trzymam.
Miluniaa a gdzie zdjęcie córci? Wygląda na to że dobrze sobie radzicie sądząc po ilości twoich wpisów
Sandruśka oby teść jak najszybciej wrócił do zdrowia. I trzymam kciuki za mieszkanie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Byliśmy u teścia . Wszystko dobrze . Zauważył , że mam brzuszek nawet. Teść dzwonił o to mieszkanie i jutro będzie wiadomo trzymać kciuki kobiety
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Grabisz sobie oj grabisz Sledziu a Ty se popływaj - do góry brzuszkiem
Magmus jest takich pare perełek co myślą, że ich nie " widzimy " - np. Brown !
Nat - to zatkaj jej nos spinaczem
Ziajek no pewnie, że się stęskniłam - a co nie wolno ? Katarzyna morsem ? gdyby mi nawet dopłacili to nigdy w życiu ! Gorące termy to ja rozumiem Kochana ja w dresik do biegania wskoczę ale po urodzeniu bo już słoniątko Pumcia utyła 8 kg ;/ i ciężko mi po schodach chodzić na 3 piętro a Ty mi z bieganiem phi nasmiewaj się naśmiewaj - Ciebie też to czeka
Smakują ziółka ? te do parzenia a nie te co na imprezie przy kiełbaskach miałaś
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Milunia na zaparcia możesz próbować herbatkę z kopru włoskiego, kropelki biogaja, albo dicoflor- u nas się sprawdzał. Doraźnie możesz też stosować czopki glicerynowe.
Jak mała nie będzie miała kontaktu z dziećmi to szczepienie na pneumokoki nie jest potrzebne. Zawsze możesz w późniejszym czasie doszczepić
Cóż za powaga
Ziajek przytulam Ja od nowego cyklu też mam zamiar wystartować z ziółkami. A wrzuciłabyś mi fotkę opakowania, bo nie wiem jakie i gdzie mam zamówić
Chcesz zostać morsem? Brrr na samą myśl mi zimno
Nat biedna, jak nie urok to sr***a proponuje stopery do uszu
Magmus special for you, nasze łóżeczko, znaczy Julki
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
I czy ma wyciągane szczebelki??
Ziajka - chyba żartujesz z tym morsowaniem.... za żadne skarby Ach ta małpa wstrętna Ale... Nowy cykl, nowe nadzieje
Niagara - ja mam ziółka... magiczne, od Pumci. Ani razu nie używane. Możemy się dogadać
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Fakt ostatnio skracają mi się cykle, no ale bez przesady. Kiedyś miałam równo 28, teraz tak różnie 27, 26, 25, no ale 18 to już przesada
Miała tak któraś? Boję się, że to może być faza przedmenopauzalna Ja mam 27 lat! Nie czuję się tak stara...
Jutro umawiam się do gina, ale moj przyjmuje w poznaniu, a tu mam takiego co terminy ma kosmiczne i nie wiem czy czekac, czy leciec od razu. Załamka, no
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Nat trzymam kciuki za jutrzejszw ust i za dzisiejsza noc. Mam nadzieje, że uda Ci się oko zmruzyc ja też mam alergie na chrapanie
Milunia ja szczepilam 5w1, tak mi poleciła nasza pediatra, powód taki sam jak u Niagary. Do tego szczepilam na pneumokoki, meningokoki i rotawirusy. W tym roku zaszczepić chyba jeszcze na kleszczowa zapalenie mózgu. teraz Eryka będę szczepic tak samo. Tymek kazde szczepienien znosil bardzo dobrze. jak był mniejszy to nawet nie plakal. przy ostatnich już histeryzował, ale potem czul się dobrze mala faktycznie poważna jak na swoj wiek
Pumcia ja miałam nianie taka zwykła elektroniczna, kosztowała ok 200zl, patrzylam faktycznie na zasieg, żebym mogła też bedac na działce małego słyszeć, nawet jak zostawię go w domku i beđe siedzieć na dworze. Ale w naszym dwupokojowym mieszkaniu też się sprawdzana, zwłaszcza jak latem wiedziałam na balkonie a mały spal w sypialni. Teraz się przyda dla Eryka, jak już zamieszkany w domu, bo na razie jej nie uzywam.
Pytalyscie o szumisia. Ja teraz dla Eryka kupiłam i czasem go uspokaja, ale bez szału. Ogólnie jednak polecam, ma kilka dzwiekow, takich jak bicie serca, szum fal, silnik samochodu no i można regulować glosnosc, wiec można nastawić na taki cichutki, ze nawet mnie usypia tylko ja mam tego polskiego szumisia, nie whisbeara.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71