BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 miesiąc temu #1025217 przez Miluniaa
a i dobrze ze dzis nie rodze bo miejsc nie ma ;p cala klinika zapchana

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1025219 przez Miluniaa
up

9 lata 2 miesiąc temu #1025224 przez Pumcia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 miesiąc temu #1025232 przez natB
Nocka w miarę u mnie przespana... Pojadę dla świętego spokoju dziś skontrolować zeby, żeby tylko cholera mnie jakiś stomatolog przyjął.. No nic poszukam...Ma. Namiar na jedną babkę, która prywatnie mnie przyjmie podobno w każdej chwili euh... Polik spuchniety, szczeka obolalal, nos tez, głowa jeszcze boli, ale jest lepiej.wzielam wczoraj antybiotyk, bo nie chce leczyć tego cholerstwa tygodniami i nie chce małej szkodzić, a takie infekcje mogą być groźne.

pumcia my mamy nianie Angel care bez tego ani rusz, video nie potrzebowałam, a z monitorem oddechu nie chciałam sfiksowac, ale przy Helence wiem, że będę musiała dokupić te płytki... Używamy do dziś i Ci powiem, że to jest nasz najlepszy zakup ;) i przewijak z Ikea bez tych dwóch,, gadżetów,, niewyobrazam sobie funkcjonować:P... Niania do dziś nam towarzyszy heh ;)... Zresztą mogłam wyjść spokojnie na dwór powiesić prąnie i słyszałam, czy mały śpi czy nie...

9 lata 2 miesiąc temu #1025234 przez Miluniaa
nat co do angel potwierdzam nie wyobrazam sobie bez bardzo dobra moja inwestycja :)

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1025236 przez Pumcia
Nat to leć pewnie, zobaczysz co to takiego. Przewiało Cię czy to infekcja ? Moja siostra miała coś podobnego jak wróciła z nart i jej powiedzieli, że musiało ją ostro przewiać ;/ zdrowiej nam . . .
O to ta sama niania co " Pani gadzet " niagara proponowała :P tylko drogie są te z kamerką ;/

Milunia to sprzedaj mi za pół ceny :evil: Już się nabawiłaś :woohoo:

9 lata 2 miesiąc temu #1025243 przez magmus88
Ja na szczescie niani nie będę potrzebowała... myślę że w tych 2 pokojach, które posiadamy będę wszystko słyszała hehehe.
Co do płytek to się zastanawiam.... siostra miała ale używała bardzo króciutko... kupowała i tak używane.

Ja się przyznam, ze powoli oglądam łóżeczka i pościele, zeby wiedzieć w ogóle w czym będę mogła wybierać hehehe. Ale oczywiście jeszcze nic nie kupuje.
3 lutego mam wizytę u tego z NFZ... on ma stroszke gorsze USG... ale zapytam czy może widzi co tam u mnie siedzi ;PP a jak nie to prywatnego będę miała gdzieś z tydzień, półtorej później to zapytam jego :D on zawsze dokładniej wszystko ogląda hehehe.... o ile maluch nie będzie znowu plecami :dry:

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1025250 przez Sandruska1995
pumcia byłam 5 miesięcy przed 18 stka. No czyli miałam 17 . :P W marcu teraz będę miała 21 :D ale niczego w życiu nie żałuję :)

Mój teść miał wczoraj zawał. Nikt nic nie wie. Nawet teściowa nie mogła wejść tam bo jest na intensywniej . Wszyscy czekamy od wczoraj na telefon . Miał operacje na serce . :( mój M jest rozbity. Został dziś w domu nawet.

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1025252 przez magmus88
Sandra bardzo mi przykro :( obyście w najbliższym czasie otrzymali tylko same, dobre wieści :)

I najważniejsze jest to, zeby w życiu niczego nie żałować :)

9 lata 2 miesiąc temu #1025253 przez Sandruska1995
magmus Wczoraj teściowa mi powiedziała , to myślałam że ja zawał dostanę. Tak się zdenerwowalam. Mimo wszytko teść to wspaniały człowiek. Czekamy na wieści.

9 lata 2 miesiąc temu #1025270 przez majka1987gnoWlkp
Sandra trzymaj się.. Będzie dobrze

Nat jak ja Cię rozumiem!!!! Przesyłam to w listopadzie.. Twarz boli jakby ktoś po niej obkładał co noc... :-(

[/url [/url]

9 lata 2 miesiąc temu #1025274 przez Miluniaa
sandra trzymajcie sie!!! :(
puma ja mam video nianie philips avent jestem na razie zadowolona jak mala sie kreci moge jej na odleglosc kolysanki wlaczyc ogolnie na dzien dzisiejszy polecam
a angela nie oddam!!!! jeszcze za malo sie pobawilam, a majatek wydalam :whistle:

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1025275 przez Pumcia
Sandra 3 mam kciuki za teścia :dry:

Milunia to taka z Ciebie sąsiadka ? tak ? jeszcze mnie poprosisz ozajęcie kolejki u Sowy lub w klinice . . . zobaczymy :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 miesiąc temu #1025285 przez magmus88
Puma.... w takim razie teraz Ty musisz leżeć do góry nogami, żeby Szymek był w pionie :D

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1025287 przez Pumcia
:woohoo: :woohoo: :woohoo: Magmus co Ty bierzesz - podziel się :evil: :evil: :evil: No tak mówiłam, ze stanę na głowie żeby urodzić naturalnie ale to była taka metafora :woohoo: :evil: :whistle:

Jak poszukiwania łóżeczka ?

A kto testuje ciązowe ? Miejsce po Miluni jest puste :evil:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka